Wpisy 2 054 500 – 2 054 599
22 maja 2014 00:01 → 22 maja 2014 02:12, 100 wpisów
fortunata
w takim razie jesteś w lepszej sytuacji niż wszyscy multipaskowicze
w takim razie jesteś w lepszej sytuacji niż wszyscy multipaskowicze
fakt do szczęścia nie są potrzebne pieniądze, to jest uczucie którego nie można kupić
fortunata
z jakiej części Polski pochodzisz?
może bym przyjechał się przekonać
z jakiej części Polski pochodzisz?
może bym przyjechał się przekonać
Takiej wiedzy jaką Ja posiadam nie ujawnia się na żadnych forach, czy Ty myślisz że nie ma zainteresowania moją wiedzą Jest i to bardzo duże , ludzie przyjeżdzają do mie z całej Polski, ot nawet dzisiaj miałam telefon ze Szczecina aż chcą aby ich przyjąć.Owszem w bespośredniej rozmowie moge wyjaśnić coś więcej, ale nie publicznie.Mam mase propozycji, jednak jak narazie nikt mi nie zaimponował.
fortunata
to faktycznie jesteś rozchwytywana, może coś Ci grozi
to faktycznie jesteś rozchwytywana, może coś Ci grozi
fortunata
niestety Szczecin daleko od bydzi
chętnie bym z Tobą kawkę wypił, jeżeli dałabyś się namówić, ale z tego co mówisz jesteś niedostępna
niestety Szczecin daleko od bydzi
chętnie bym z Tobą kawkę wypił, jeżeli dałabyś się namówić, ale z tego co mówisz jesteś niedostępna
Tak ale jestem dobrze chroniona i jest adnotacja na Policji że gdyby cokolwiek sie stało!! ponadto do mojego apartamenu nikt się nie dostanie , są kamery które rejestrują każdego kto tylko znajduje się w obrębie mojego bloku. Tak były już takie informacje że mam uważać.
Podanie 2 liczb na 14 jest problemem dla jasnowidza,
to może 2 liczby które zostaną jutro wylosowane dwukrotnie
będzie łatwiejsze. Bajerowac to my nie nas.
to może 2 liczby które zostaną jutro wylosowane dwukrotnie
będzie łatwiejsze. Bajerowac to my nie nas.
Mieszkam w środku Polski w pięknym miasteczku na Mazurach.
bolek31 wpadłam tylko Cię przywitac i zmykam
fortunato
Jesteś niekonsekwentna w tym co piszesz. Nie jesteś zawodową wróżką a ludzie z całej Polski do Ciebie przyjeżdżają.Ciekawe skąd niby wiedzą o tym, że masz jakąś wiedzę. I oczywiście całkowicie bezinteresownie dzielisz się swoją tajemną wiedzą wyłącznie w cztery oczy. No i jeszcze jesteś tak skuteczna, ze aż ktoś Ci grozi. Sorry ale ja w takie historie nie wierze. Ale to wolny kraj i każdy może mówic co uważa za stosowne
Miłej nocy nocna zmiano
fortunato
Jesteś niekonsekwentna w tym co piszesz. Nie jesteś zawodową wróżką a ludzie z całej Polski do Ciebie przyjeżdżają.Ciekawe skąd niby wiedzą o tym, że masz jakąś wiedzę. I oczywiście całkowicie bezinteresownie dzielisz się swoją tajemną wiedzą wyłącznie w cztery oczy. No i jeszcze jesteś tak skuteczna, ze aż ktoś Ci grozi. Sorry ale ja w takie historie nie wierze. Ale to wolny kraj i każdy może mówic co uważa za stosowne
Miłej nocy nocna zmiano
Medea ludzie nie przyjeżdźają do mnie na wróżby , bo Ja nikomu nie wróże.
fortunata55
Meda żadna wróżka jeśli takową jest by takich rzeczy nie pisała publicznie tym bardziej sie ujawniała
jociu jeśli jeszcze jesteś to ciekaw losowania bazowe mi się w moich metodach trafiły we wszystkich jest 10,11,28,35,52,59,73,75,77
fortunata
No właśnie to wydaje mi się niewiarygodne w tym co piszesz, bo po co ktoś miałby Cię niepokoić w domu. No chyba, że zajmujesz się jakąś formą medycyny niekonwencjonalnej i masz na tym polu sukcesy więc działa poczta pantoflowa.
fortunata
No właśnie to wydaje mi się niewiarygodne w tym co piszesz, bo po co ktoś miałby Cię niepokoić w domu. No chyba, że zajmujesz się jakąś formą medycyny niekonwencjonalnej i masz na tym polu sukcesy więc działa poczta pantoflowa.
fortunata
zapisałaś adres? pozdrawiam i czekam na ciekawego meila
zapisałaś adres? pozdrawiam i czekam na ciekawego meila
Medea powiem Ci tak , tak jest to wręcz niewiarygodne i Ja sama niekiedy dziwie sie , jest to cholernie trudne do wytłumaczenia , a zarazem bardzo proste.
Bolek publicznie CI adresu nie podam, podaj meila, to napisze do ciebie i się umówimy , przyjme cię z przyjemnoscią .
fortunata
napisałem adres w twojej książce, oraz na moim profilu jeszcze przez chwilę będzie, dzięki za odpowiedź, myślałem że Cię już nie ma
napisałem adres w twojej książce, oraz na moim profilu jeszcze przez chwilę będzie, dzięki za odpowiedź, myślałem że Cię już nie ma
Tylko żeby Bolek tu wrócił z powrotem cały i zdrowy...he...he..
Ciekawe kto jutro nawiedzi ten dom?
niskopochylony
Ciekawe rozmowy dzisiejszego wieczoru a miałem już spać
Ciekawe rozmowy dzisiejszego wieczoru a miałem już spać
jocia
Ziemskie liczby to też z kosmosu, wszak planeta Ziemia jest jego częścią
W takim razie idę pogrzebać w ziemiwykrywacz pewniaczków by się zdał
jocia
jocia...tak w nocy grzebiesz
jocia....aaaaaaa! jak tak to
Jocia...ja chyba sobie kurę kupie może coś z ziemi wydłubie jakieś pewniaki
jocia....kop w ziemi a znajdziesz
Jocia.....pewnie to lepsze od multi
Jocia...jajka z pewniakami
mnie gołębie już na parapecie dwa razy jajka zniosły
Zamiast jajek podrzuciłam im dwie kostki naftaliny, ale nie chciały wysiadywać, obraziły się i wyniosły
nic nie wysiedziały bo za zimno jedno wrona zabrała i z 3 piętra spadlo
jocia...ja specjalne kolce z tydzień temu przyklejllem do parapetu
Oj,,ja walcze, bo raz ;że kot, a dwa.. trzy tygodnie balkon nieczynny i kupa much i czasami obrzeżków
http://pl.wikipedia.org/wiki/Obrze%C5%BCek_go%C5%82%C4%99bie%C5%84
http://pl.wikipedia.org/wiki/Obrze%C5%BCek_go%C5%82%C4%99bie%C5%84
jocia...u mnie cały parapet za******ony musiałem usunąć a ptactwa na osiedlu u mnie dużo
jocia...to pewnie w bloku nie mieszkasz
Jest taki preparat odstraszający gołębie na Allegro
Nie, nie w bloku
Nie, nie w bloku
Naklejki na szybę imitujące drapieżne ptaki..pono działa.
Ja miałam przez chyba 2-3 lata..sokoła wypchanego ( jest to teraz zabronione! ) i skutecznie odstraszał gołębie.. ale pilnował balkonu przez cały rok..i rozpadł się był ..biedaczysko
Ja miałam przez chyba 2-3 lata..sokoła wypchanego ( jest to teraz zabronione! ) i skutecznie odstraszał gołębie.. ale pilnował balkonu przez cały rok..i rozpadł się był ..biedaczysko
jocia....wiem o co chodzi takie ptaki drapieżne są naklejone na autostradzie na ekranach
jocia....namaluj moreno losującego gołębie nie przylecą
jocia,,,,
jocia....nie
Służę linkiem : http://pl.wikipedia.org/wiki/Sza%C5%82_uniesie%C5%84
jocia już wiem
jutro trzeba jakieś pewniaki
i zaraz spać
tak multi ale kura nie pomoże
dobra uciekam do juterkadobranoc
własnie dumam, szukam, ale mi te najmocniejsze nie wchodzą ..miałam 12 teraz, moze wejdzie
ja jutro coś pomysle
Jocia...do nas należy moc
Jocia...do nas należy moc
przelotowo i mega śpiąco wszystkim dobrej nocy i wysokich wygranych
Jocia