Wpisy 3 641 778 – 3 641 877
24 sierpnia 2019 00:01 → 24 sierpnia 2019 08:13, 100 wpisów
Jakieś dziołchy krzyczą dziwnie tyle co przez okno słyszę tlen mi potrzebny chyba znów seksik
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Co ja czytam to was zainteresuje złodziej ukradł 1000 zdrabek przed złapaniem go zdążył zdrapać wszystkie zdrapki trafił tylko 100zl
Cisza to dobranoc wszystkim powodzenia walce z wiatrakami liczbowymi
Piwo z rana jak Śmietana
Oddać honorowo mocz i spać
To juz jest koniec nie ma już nic jestem wolny moge za 45 minut se isc i 2 tyg urlopu i będzie smazing lezing plazing i
Mewka, jak na plaży odbierzesz czyjś telefon to mów.....tak kochanie, oczywiście, że możesz kupić tego Merca w promocji. Futro z norek w promocji ? Oczywiście też sobie kup a potem rozłącz się, podnieś do góry komórkę i zawołaj....Przepraszam czyj to telefon ?
Tylko ludzie wolni korzystają z wolności. Biznesmeni nie mają czasu na wypoczynek Oj, jak mi ich jest żal
Mewka Życzę Tobie udanego urlopu i miłego wypoczynku. Wiem, że na to zasługujesz
Jak nie jak tak eh chyba wielbłąda walnelem nie dając 80 tki uparlem się by ja dawac z 01 jakis czas eh
Mewka ? a to znasz, jak Obama zaprosił Putina na plażę w Miami Beach ? Putin narzeka i mówi do Obamy, że ten piasek go parzy w tyłek a Obama na to....to weź se Krym
Może faktycznie tak bylo i dlatego jakos po ukrainie sorry po kosciach się rozeszlo
A propo rozejścia się po kościach... Hrabina tańczy z Hrabią i ten puścił bąka cichego mówiąc...prosiłbym aby to zostało między nami a na to Hrabina...a ja bym tam wolała aby to się rozeszło jak najszybciej
U mnie powoli bunt tylu ukraina sie nazjezdzalo Pocieszające jest to ze w styczniu niemcy beda staly dla nich otworem maja nie robow z syri bandytow to beda mieli tanią sile robocza z Ukrainy by na ich socjal ich dzieci robiła
Najweselsze jest dla mnie , jak reprezentacja niemiec w piłce nożnej wygrywa mistrzostwa dzięki ilości 10-ciu mudzinówJeden na bramce pilnuje wszystkiego
Nic dziwnego ze na dolnym slasku ich pelno do Niemiec blisko zabawne jest to zr ich syryjskie bandziorsto dostaje socjal i jada na wczasy do Syri i wracają po socjal
Smutne bo niemca od wiekow się zna cos jak kargul i pawlak wrog wrog n własne krwi wychowany
Niemcy przynajmniej lubia nagie kobiety gorseciki kajdanki pecze a ci stroj nurka oczy tylko widac i wez sie zakochaj to twk jak kota w worku
Witam wszystkich
To jednak Mewa kandyduje ?
GABRIEL chce na niego głosować
Mewa bierzesz kota w worku i jedziesz nad jeziorko Na urlop 2 tyg ?
GABRIEL chce na niego głosować
Mewa bierzesz kota w worku i jedziesz nad jeziorko Na urlop 2 tyg ?
Ok niech jedzie
My będziemy typowali i wygrywali
A teraz kawę przytulę bo się rozczulę
My będziemy typowali i wygrywali
A teraz kawę przytulę bo się rozczulę
RT1 witaj
RT1 raz by mogli dać wygrać 10/10 W MM
Idziesz na grzyby ?
A co z nich robisz ?
Zjedz śniadanie
Ja zaraz idę coś zjeść
A jak masz za dużo?
Ja bez śniadania nie wychodzę
O jest i doktor tatuś Victora
Doktor podobno ciężko pracujesz w tartaku tak ?
Doktor A Ty kiedy wybierasz się na urlop ?
Powiesz ?
Doktor nie wstydź siesię
Mewa jedzie jutro na 2 tygodnie smażyć dla żonki ryby lub kotlety
skończyłeś już zmianę pozamiatałeś chodniki nazbierałeś puszek
Doktor ja juz skończyłem swoje. Teraz na Ciebie kolej
Tylko pamiętaj żeby nie wchodzić do smieciary bo może Cię przerobić na miazgę
Tylko przypominam bo z Twoją pamięcią różnie bywa
aha już cie wciągnęło i dlatego a głową nie tego wszystko jasne
Co się stało z Twoją głową?
Masz jakieś problemy ?
Jakby coś to Ci pomogę
Masz jakieś problemy ?
Jakby coś to Ci pomogę
Pewnie w tartaku drzewo Ci spadło tak ?
Zrób sobie koniecznie urlop i jedź gdzieś odpocząć
Co ja się z Tobą mam. Ciągle muszę się o Ciebie martwić
Wąż Cię ugryzł ?
To już problem. Aby nie jadowity
To już problem. Aby nie jadowity
Doktor A masz surowicę ?
Idź do prawdziwego lekarza i on Ci pomoże
A tak na marginesie co Ty robisz na tym tartaku ?
A tak na marginesie co Ty robisz na tym tartaku ?
Wkoncu ktos na poziomie o jaki paskowi chodzilo chyba ze woli poziom powyżej hey dusia