Wpisy użytkownika beda1977
Łącznie 595 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 046 424. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
#majklasz _ no mi nic powaznego to nie jest ale nie wiem jak ta babka, ona sie nie podniosla tylko lezala. Ja tak na prawde to ucieklem z miejsca wypadku... Ja sie wtedy jeszcze smialem bo ludzie sie patrzyli... Ona mnie wyzwala od nieumiejok cokolwiek to znaczylo...
mam jeszcze wielkiego siniaka od oka do polika. Boli jak dotykam ale chociaz bede teczowy, codziennie inny kolor hehe (teraz sinozielony) xD
scols_ nie nie zapraszala...lepiej mnie nie denerwuj z moim weselem. Ja nie chce miec zadnej dziewczyny ani zony! Mialem juz ok.5 propozycji chodzenia ale odmawiam! Wole byc starym kawalerem
1. Majklasz myslalem ze masz dziewczyne, przeciez jestes ladny i sympatyczny wiec wiesz... (nie, nie jestem gejem). 2. Kto to renia? 3. Nadal korzystam z mobilnej wersji pasko wiec nie pisze zbyt szybko
majklasz, z tymi tutaj... No na czacie... To pogadasz a normalnie realnie to nie za bardzo. Papa lilka
sory lilka ze napisalem papa lilka ale myslaleem ze zmykasz. A jesli wole chlopcow to co z tego?
czyzby lila lubiala filmy ...??? Pewno naogladala sie u kolezanek...
no tak, ale czasami mi sie nie chciało pisać... potem miałem baaaardzo dłuugą przerwe itd.
nie wiem dlaczego... ale troche są mniejsze i jaśniejsze... nawet nie wiem jaki kolor... (nie jestem daltonistą)
robal>> jak ja ją znajde jak ona wracała z manufaktury (o ile wiesz co to...) i szła chyba na tramwaj. Łódź jest dużym miastem, więc nie znajde jej! Mieszkam w dodatku na drugim koncu łodzi, licząc miejsce wypadku. On ma problem - ja byłem na sciezce rowerowej
HEJ! Widze ze czekacie z niecierpliwoscia... Jak dzisiejsze typowania? Moje: 31.70.78, i 4.59.79 moze cos wpadnie...
sory ze dopiero teraz odpisuje ale instalowalem antywirusa i nie moglem nic robic wczoraj miałem 0/3 i 1/3 (wieczoem mm). czyli totalna porażka
nie potrzebnie sie skusilem na mini... 1/5 ;0/5 ;1/5 ;1/5 ;0/5 ;1/5 grrr
czesc wszyscy / podajcie mi parke w mm ale taka ktora wpadnie na 100%
3/3 z plusem JUPIIIIIIIII nareszcie... czekałem ponad tydzień!
dobrej nocy papa
dobrej nocy papa
hejka! jak myslicie ile.zaplaca mi za 4/6 w lotto?? Trafilem a nie wiem ile to moze byc... Zagralem na c-t i jakos mi sie trafilo. A normalnie nie gram, to ze wzgledu na lotto plus
psko >> no nie szkoda, a bylo takie fajne, szególnie jak sprawdzam wyniki przez "mobilne multipasko.pl"
Witam. Zauważyłem, że kiedyś na "starej" stronie lotto.pl - zdrapki były (jako "wkrótce" uprzedzane 3 do przodu, a teraz na nowej nie ma wcale nic o tych co mają "wejść" (no może jedna ale nie więcej). Myślę, że Pan rozumie to pytanie...
Czy da radę zorganiozować konkurs na projekt jakiejkolwiek zdrapki? Oczywiście nie musi być żadnej nagrody za zwycięstwo, ale też konkurs ten powinien być bezpłatny - przez internet
No właśnie, sprzedaż nie potrzebnych kulek bylaby super dla tych, co zbierają gzdżety LOTTO, lottomat>>> ja chce 31
>>> 1129253. jocia
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
> Dziękuję, docierają do nas takie sygnały, obecnie działamy w ramach umowy regulującej nas czas antenowy. Po dojściu Plusa, rzeczywiście losowań jest dużo, jak na tak krótki czas.
-----to może powinna nastąpić mała zmiana np. Kaskade wrzucić na 14:00 po Multi Multi. Byłoby ok. minuty więcej na zwolnienie podawania wylosowanych liczb...
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
> Dziękuję, docierają do nas takie sygnały, obecnie działamy w ramach umowy regulującej nas czas antenowy. Po dojściu Plusa, rzeczywiście losowań jest dużo, jak na tak krótki czas.
-----to może powinna nastąpić mała zmiana np. Kaskade wrzucić na 14:00 po Multi Multi. Byłoby ok. minuty więcej na zwolnienie podawania wylosowanych liczb...
Pasko>>> czy będzie kiedyś możliwość spotkania na czacie z jednym z prowadzących np. moja ulubiona p. Ania R.
LOTTO - Również dziękujemy Do zobaczenia w przyszłości na kolejnym czacie, o ile będzie
pasko... W lotto padlo 9 a nie 8... Chyba blednie wpisales... Albo ja dwa razy widzialem 9 a nie 8... Ale mowie o lotto a nie lotto plus. Ale sprawdz jak wolisz.
aha no to przepraszam, moj blad. Ale tak dla pewnosci wolalem napisac
hej. wiecie moze gdzie znalezc mozna ranking ligi typ. z wrzesnia? z gory dziekuje
czesc pozdrawiam was ze szpitala pare minut temu wybudzili mnie zakonczyl sie moj zabieg... Ja wszystko widze x2...
o.O - zegarek na mp?! fajnie ciekawe czy na telefonie tez nedzie mnieniał godzine... (opera mini 7.0)
Hej ; a no własnie, dlaczego 35 000 000 nazywają rekordem skoro były wyższe?
mhm... no własnie, dużo ludzi nie wie interesuje sie lotto tylko gra jak zobaczy dużą sumę ...
hej w tvp info mowili wlasnie ze dzis osoba ktora wygrala prawie 30 mln odebrala wygrana... Tyle czasu! Boze! Ps ktos wie ile wynosi aktualna pula na wygrana I STOPNIA W LOTTO?
Pewniak sama nazwa mówi że to jest "na pewno". Czyli twoja liczba którą uważasz, że będzie wylosowana na 100%
W Łodzi (szczególnie w galeriach handlowych) starszy też noszą
Cześć, mam pytanie. Wiecie może kiedy do sprzedaży wchodzi zdrapka Giga Cash?
Cześć, 57 300 000 zł mamy na tą chwilę w puli jakby kogoś interesowało
« Poprzednie 100Kolejne »