Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 421 957. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ania78.poszedł spać chciałem mu pomóc........o tak oczywiście, naturalnie z JEGO pomocą to pewne

ta trójka (4,27,34) to już chyba wszelkie rekordy pobiła....i nic, już myślałem dzisiaj w trakcie losowania, że wejdzie i nie weszła

krzychubdg89..ona qrwa wpadnie jak my jej nie skreślimy.....na dniach

krzychubdg89...nie, nie ja dokładam do większej ilości liczb ...na trójki nie gram
jandzia..wypraszam sobie to bylo po:" poniosło mnie trochę nie chciałem Cię obrazić ani urazić wybacz.."
amour..już Ci mówiłem "jajco"...zostawiasz Krzysia w spokoju i tyle....a jutro jak nie wejdzie 56 to.....

amour..ja mówię tylko o Twoim konflikcie,.... a propos poczytaj może o wylewie, albo o dywersyfikacji...a może.......dobra do jutra 

Wszędzie się zamawia....jak gdzieś zagrają nad ranem House of the Rising Sun to moja żona już wie że ja byłem u grajków

yapa ..po 15 minutach wymiany zdań jest :
"Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość, musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność, jest czymś pierwotnym, czyli tezą, to kultura jest jej antytezą,........"
"Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość, musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność, jest czymś pierwotnym, czyli tezą, to kultura jest jej antytezą,........"
yapa..
"Proszę pana ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają liczby, które już raz widziałem".....ja "zrobię" 3 x 9+ (62)...
"Proszę pana ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają liczby, które już raz widziałem".....ja "zrobię" 3 x 9+ (62)...
amour..ty tak do mnie nie rozmawiaj, ja jestem prosty biznesmen z Łodzi, a to co muwisz to wie nawet Maciek z Klanu syn Ryszarda

Darek daj spokój wczoraj już mama amoura dzwoniła...on podobno do tej pory jeszcze nie pił..

...12 zeta..