Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 397 547. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
friend....poczekamy, zobaczymy jeśli prawda to czas umierać...oni wszyscy tacy sami pamiętasz "taśmy Begerowej"...PiS chciał pieniędzmi sejmowymi wykupić ich weksle od Leppera za głosy a jej samej wiceministra dać

398504. status czak 2011-07-15 (23:30)
Hello deniss vel sirsiekiera co słychać?
friend..zadziorny jesteś a z......... PiS-u
Hello deniss vel sirsiekiera co słychać?
friend..zadziorny jesteś a z......... PiS-u

lestek...to chyba Ty pisałeś " 2000 zł zamknąłem miesiąc " to jak do końca roku 100000$
..."I nikt mi nie przeszkodzi!" zaczyna to trącać egocentryzmem
..."I nikt mi nie przeszkodzi!" zaczyna to trącać egocentryzmem
lestek...chyba nie skumałem..mówiłeś o grze jako o towarze a nie o tych machlojach TS-a ????

Powodzenia lestek w biznesie, to już frazes ale jakie to szczęście robić coś z pasją i utrzymywać się z tego

Lestek ....
i do jutra...również przeciwnikom politycznym życzę dobrej nocy

i do jutra...również przeciwnikom politycznym życzę dobrej nocy

Lestek daj spokój... to za PO i kaczyzm...friend wymyśli zaraz, że podjebałeś księżyc i zastawiłeś go w kolekturze 

lestek..wygląda na to , że friend tak jak jego idol w życiu nie grał w lotto i inne gry a jest tu tylko "służbowo" ....white secret service for P&S

lestek..olej to i rób swoje bo robisz to dobrze
...(przecież krzyż stoi tam gdzie jego miejsce)

...(przecież krzyż stoi tam gdzie jego miejsce)
JK... on nie wolał stracić władzy tylko był pewny, że po wyborach 2007 będzie ją miał absolutną...i c..j strzelił misternie uknuty plan z bratem śp
Zdziwieni, że Wieleba zrezygnował a przy każdym swoim losowaniu wyglądał jak jeż..............................
od Waszych ch..i
od Waszych ch..i

Nie powinienem rozwiewać Waszych i swoich nadziei ale mój śp tata grał od lat pięćdziesiątych (od początku) do śmierci 2002 ...z tego co pamiętam to może i nie dokładał ale największa wygrana to chyba ok 7000 zł. Zakładając, że nie ma oszustwa to los szczęścia tylko
Witam Wszystkich Serdecznie...w niedzielę 17 lipca 2011.....http://www.youtube.com/watch?v=N2RNe2jwHE0
yapa 
..........a Pan komisarz Ryba po oddaniu... jedenastu ostrzegawczych strzałów, odpowiedział ogniem. Mógł zabić, a trafił tylko w kolano. ........to o tym ???

..........a Pan komisarz Ryba po oddaniu... jedenastu ostrzegawczych strzałów, odpowiedział ogniem. Mógł zabić, a trafił tylko w kolano. ........to o tym ???
milan1980....200 mln ludzi widziało ten filmik a Ty podajesz jako "ciekawostkę
Jak się QRWA nie uspokoicie z tą głośną muzyką to PO POlicję zadzwonię.......myśli nie można zebrać....

Od PiSania tych głuPOt POpier...li nam się w głowach a jutro trzeba POwalczyć o BONUSA.....bo dzisiaj obroniony