Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 402 818. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
friend7 ...trochę więcej dystansu do polityki...oni wszyscy jednakowi oszuści i złodzieje, jedni chcą pieniędzy a inni władzy a nas mają w DUPIE
friend...a tak poważnie to Jaro by Ci nie darował, że odpuściłeś zwolennikom PO
Twardym trzeba być...Twoi wrogowie są naszymi wrogami
jocia nie obgryzaj już "pazurów"
Twardym trzeba być...Twoi wrogowie są naszymi wrogami
jocia nie obgryzaj już "pazurów"
friend7..wrogów olej ..człowiek jest silny siłą swoich przyjaciół...............ja nie jestem Twoim wrogiem.
do jutra

do jutra

liluś..ja ją ***ę już tydzień w grupie pilnuję
i na kuponach teżżżżżż
i na kuponach teżżżżżż
lila... do 69 to mam ciągoty...jutro skreślę też
jocia..jedną jociową cyferkę na jutro , już ad hoc..

jocia..jedną jociową cyferkę na jutro , już ad hoc..

jocia....na szybko jedną cyferkę jociową na wieczór......wczoraj "dałaś" super 13

yapa...mądralo u mnie, u mnie czarne chmury.....a za BONUSA kupię sobie VW ......King Kong

q-wa zapomniałem o 11...i PO malutku wyłania się obraz na wieczór....samochody do zmiany już wybrane...tylko grać
Lila ..dzięki i gratki za dzisiaj

Jocia..cyferka..???
Lila ..dzięki i gratki za dzisiaj

Jocia..cyferka..???

Lila...(z autopsji)...Mercedes jest do b. przyjemnej jazdy a do za***alania jest BMW 

mąż sprawdza totolotka i krzyczy mam 6, mam 6,,,,żona na to dajesz połowę i nareszcie się rozstajemy....dobra masz 6 zł i s***alaj.............................6/10
Straszna burza przeszła. Bałagan w około pełno gałęzi. Pół domu bez prądu jednej fazy brak. Ubezpieczenie domu wyszło w maju i tak zeszło bo miałem zmienić ubezpieczyciela. Tfffffuuuuuu, tffffuuuu

Trafiony pewniaczek w GRUPIE a w realu jestem w DUPIE ..4/10...w tym dwie od Lili

Jociu jeszcze Ty daj jedną liczbę i spadam, jutro coś od Lili wysępię i coś się może skleci

Samochody, motocykle to taaaak, ale zatypować w profilu to nie ma komu
wasabi to chrzan

wasabi to chrzan
vanilla 2011-07-21 (13:54)
8,30,10 będzie
Jak nie będzie to powinna być kara
8,30,10 będzie
Jak nie będzie to powinna być kara

Jocia
zaraz "coś" złożymy