Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 393 320. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila jak Ty się nie wstydzisz używać takich słów "***olenie w bambus"...feeee
Grupa wędkarska najlepsza jest..dzisiaj Al Dżazira podała najnowszy sondaż 

to teraz promocja jakaś..ja płaciłem 2750 zł wpisowego ...o co chodzi 
dzisiaj śniło mi się:oprowadzałem Tuska i Merkel po swoim starym osiedlu................to chyba zły sen ??? Już sprawdziłem Tusk ur. w 57 a Merkel w 54.

Na Platformę Obywatelską chce głosować co drugi badany, co oznacza, że partia Donalda Tuska mogłaby rządzić samodzielnie. PiS traci do PO aż 23 pkt proc. - wynika z sondażu GfK Polonia dla "Rzeczpospolitej".
PO - jak wynika z sondażu dla "Rz" - mogłaby liczyć na 255 mandatów w przyszłym Sejmie i samodzielny rząd. Poparcie dla Platformy wzrosło w ostatnich dwóch tygodniach o 2 pkt proc. i obecnie wynosi aż 50 proc.

PO - jak wynika z sondażu dla "Rz" - mogłaby liczyć na 255 mandatów w przyszłym Sejmie i samodzielny rząd. Poparcie dla Platformy wzrosło w ostatnich dwóch tygodniach o 2 pkt proc. i obecnie wynosi aż 50 proc.

..."A nie jesteś ani trochę wdzięczny tym którzy nas wyzwolili spod rąk komunistów ?"...to niby o J. Kaczyńskim ????ha,ha,ha
saltosky ...mam w rodzinie 38 letniego emeryta majora...to nie jest OK
friend7,,na 4 zbyt mała różnica w wygranej do 3...a prawdopodobieństwo trafienia 3 dużo większe niż 4 

Teraz wiem co w tym moim śnie było.....Tusk & Merkel to na 69 mi się śniło....była zła interpretacja

multi multi plus 1984..dzisiaj we śnie widziałem Tuska i Merkel i stąd te liczby
95539. status Gała 2011-07-14 (13:26)
nikt nie ***ieli o polityce sexie nie ubliża tylko rozmowa na temat liczb..............................................................................................................................................i co ??????????
nikt nie ***ieli o polityce sexie nie ubliża tylko rozmowa na temat liczb..............................................................................................................................................i co ??????????
No widzisz jestem taki spryciarz, że mogę Tobie odjąć 16300 wpisów i dopiero będzie płacz.......chociaż w tydzień byś to odrobiła

Lila..jak się żyje "obok W-wy"..kiedyś często jeździłem do Świdra...super było

milan1980 ..patrzę na paczkę i czytam..."Palacze tytoniu umierają młodziej"..rzuć palenie 

puściłem nasze wspólne 10, pani w sklepie pozwoliła mi własnoręcznie puścić.....zobaczymy co to dało

spadam i nie będę śledził..

..do wieczora wszystkim