Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 384 999. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a propos czarnego kota...kiedyś widziałem na drodze stanęły dwa samochody na przeciwko siebie ..bo czarny przebiegł....pojechali jak przejechał rowerzysta...stali 1-2 min
optymistka45 ..Twoje przyjaciółki są naszymi przyjaciółkami ..oczywiście
pablo1 powraca ...dobrze, że w tamtą stronę bo zakopianka zblokowana cały weekend - protest

Żona rozwiązuje krzyżówkę...słuchaj co to jest konsternacja pyta męża....jak by ci tu powiedzieć...wracasz dwa dni wcześniej z delegacji a ja z kobietą w łóżku i robisz ooooooo..to jest konsternacja odpowiada mąż....aha wracasz dwa dni wcześniej z delegacji a ja z facetem w łóżku.....nie, nie ty nie myl kurewstwa z konsternacją..
Andro..jak tam dzisiaj na chacie ...spokojnie czy było jakieś g...wno ?
Yapa..teraz nie...dawniej łapałem na kanale lub w górę Wieprzy (stare dorzecze piękne miejsca) obok Leppera
Yapa...kiedyś byłem na Wieprzy...niedaleko był pożar, widać było kłęby dymu i słyszałem jak dwóch autochtonów na rowerach mówiło, że wygląda to na pożar u Leppera
mapy są takie czarne tylko u mnie ???....patrzeć na to nie można...chyba, że celowo

profesor1980..."piąteczka na 22:00 -33-41-42-50-69" bo wysłałeś na dwa losowania ???
389723. status aniqa 2011-07-11 (14:41)home Nysa
profesor ja skreslam zawsze tak
3 13 23 24 33 47 49 55 69 79
Ale dzisiaj jak na złość skresliłam inaczej..........

profesor ja skreslam zawsze tak
3 13 23 24 33 47 49 55 69 79
Ale dzisiaj jak na złość skresliłam inaczej..........

Osiem minut cię zbawi! Ty biurokrato! Strajku się wam zachciewa. Oj, przewraca się wam w głowach przewraca!
Osiem minut cię zbawi! Ty biurokrato! Strajku się wam zachciewa. Oj, przewraca się wam w głowach przewraca!
Nie pożądaj wszystkiego, co widzisz!
Nie wierz wszystkiemu, co słyszysz!
Nie mów wszystkiego, co wiesz!
Nie rób wszystkiego, co potrafisz!
Nie wierz wszystkiemu, co słyszysz!
Nie mów wszystkiego, co wiesz!
Nie rób wszystkiego, co potrafisz!

All....4/10 i 3/5