Wpisy użytkownika aniqa
Łącznie 4 692 wpisów w archiwum, pokazane od nr 300 086. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a co dziwne bo siedze na samym srodku centrum handlowego heh. Ale w sumie jestem u siebie i moge robic prawie co chce heh 

- Halo, czy to firma "Święta na telefon"?
- Tak.
- Co można u was zamówić?
- Mikołaja, Śnieżynkę, elfy, renifery, prezenty...
- To poproszę trzy Śnieżynki i dwa litry wódki.
- Tak.
- Co można u was zamówić?
- Mikołaja, Śnieżynkę, elfy, renifery, prezenty...
- To poproszę trzy Śnieżynki i dwa litry wódki.
Pociąg nagle zahamował i młoda dziewczyna wpadła na stojącego obok księdza.
- Przepraszam, tak szybko stanął - powiedziała.
- Ależ skąd, moje dziecko, to tylko klucz od plebanii.
- Przepraszam, tak szybko stanął - powiedziała.
- Ależ skąd, moje dziecko, to tylko klucz od plebanii.
Kowalski zmarł i oczywiście trafił do piekła. Tam przywitał go Diabeł i oświadczył, że piekło jest teraz miejscem bardziej miłym i gościnnym i że może wybrać z trzech rodzajów tortur. Kowalski poszedł z Diabłem do sali, gdzie pokutnik powieszony za stopy był biczowany łańcuchami. Grzesznik kazał Diabłu minąć to miejsce. Następnie poszli do sali gdzie facet powieszony za ramiona biczowany był batogiem uplecionym z ogonów kotów. Znowu Kowalski przecząco pokręcił głową.
W końcu doszli do sali, w której zobaczyli nagiego mężczyznę przywiązanego do ściany.
Piękna kobieta klęczała przed nim i uprawiała z nim seks oralny. Kowalski rzekł:
- Tak to jest miejsce, gdzie chcę odbyć swą karę.
Diabeł na to:
- Jesteś pewny? To trwa, aż przez 1000 lat, zdajesz sobie z tego sprawę?
- Tak, jestem pewien. To jest to miejsce!
- OK. - powiedział Diabeł.
Podszedł do pięknej blondynki, puknął ją w ramię i rzekł:
- Jesteś wolna, przyszedł twój zmiennik.
W końcu doszli do sali, w której zobaczyli nagiego mężczyznę przywiązanego do ściany.
Piękna kobieta klęczała przed nim i uprawiała z nim seks oralny. Kowalski rzekł:
- Tak to jest miejsce, gdzie chcę odbyć swą karę.
Diabeł na to:
- Jesteś pewny? To trwa, aż przez 1000 lat, zdajesz sobie z tego sprawę?
- Tak, jestem pewien. To jest to miejsce!
- OK. - powiedział Diabeł.
Podszedł do pięknej blondynki, puknął ją w ramię i rzekł:
- Jesteś wolna, przyszedł twój zmiennik.
W dniu urodzin Rżewskiego Natasza Rostowa zaprosiła go do siebie zdradzając, że ma dla niego prezent. Gdy znaleźli się sami, zrzuciła suknię i stanęła przed Rżewskim naga, ozdobiona tylko kokardką w intymnym miejscu. Rżewski zawijając rękaw zapytał:
- Głęboko on?
- Głęboko on?
Tak sie zastanawiam jakby to bylo jakby sie jokera jedna liczbe puscilo na 15 losowań.
hehe
hehebella pomóż bo nie wiem co robic
. Przysnily mi sie liczby 4 7 12 14 17 i nie wiem co zrobic 
. Przysnily mi sie liczby 4 7 12 14 17 i nie wiem co zrobic 
Gala ja przd swoim slubem walnelam na raz 4 setki i tobie radze to samo 

lila przed ołtarzem to jak na jakims egzaminie sie czujesz
takiego stresa masz 
takiego stresa masz 
Teraz jak sie o tym przypomni to czlowiek sie smieje ale wtedy to nie bylo takie zabwane 

Islandorka uwierz mi ja chcialam sie upic ale rodzice mnie powstrzymali. Na ogół nie pije ale ten stres 
Lila zgadzam sie. Na dwa dni tyle kasy czlowiek wydaje.

Lila zgadzam sie. Na dwa dni tyle kasy czlowiek wydaje.
Różnie sie ludziom w zyciu uklada. My kredyt brali na głupie dwa dni. Ale rodzice sie uparli i koniec. 
. Oni dali polowe i my musielismy dac polowe choc nie chcielismy 

. Oni dali polowe i my musielismy dac polowe choc nie chcielismy 
A mnie tam do dzieci niezbyt spieszno. Trzeba korzystać z zycia. A pozniej dzieci rodzic 

Na prezentach nie ma co liczyć. Nie którzy sa tak chamscy ze puste koperty daja 

lila ja sie tym pozniej bede martwic. Po co mi w tak mlody wieku rozstepy itp. Nawet na plazy sie jush w bikini nie pokaze 

Lila ja pracuje po 10 godzin dziennie szkola mam plany co do prawka itd. Nie mam czasu na dziecko. Moze za jakis czas 

witam was moi mili 

jobla*