Wpisy użytkownika aniqa
Łącznie 4 692 wpisów w archiwum, pokazane od nr 297 440. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kurde tysiąc pomyslów z liczbami minute a jak jakis zaczynam rozpisywać to wydaje mi sie banalny 

jocia ludzie to maja szczescie. Wczoraj u mnie w kolekturze facet trafil w keno 650 zl 

agus chyba jednak potrzebna mi przerwa
... a najlepiej to tygodniowa 
.
... a najlepiej to tygodniowa 
.widzialam. Ale dzisiaj faktycznie chyba przewe zrobimy bo glowa boli 

aga robimy przerwe. Bo cos nam to typowanie nie chce isc. Moze po przerwie bedzie lepiej 
. Aga a co z fredka ? Jak jej idzie?

. Aga a co z fredka ? Jak jej idzie?Słyszał ktos o tym sposobie ze zdrapkami i suszarka do włosów? Ze podobno mozna nie zdrapując zzobaczyc co jest pod spodem hmm... heh
spook mam dostep i to spory. Heh... Nie no faktycznie u mnie malo kto wygrywa w zdrapkach wiec chyba jednak szkoda zachodu 

znajomy mi powiedzial ze tak mozna. I ze ona po 4 godzinach wraca do normalnego stanu
Pawcio chwila wystarczy. Ja jeszcze nie próbowałam i dlatego pytam czy ktos jush próbowal
.
Bella daj znać jak poszlo
. Bella daj znać jak poszlo

Spook chyba nie bo kazda kolektura przed otwarciem dostaje szafke pancerna na zdrapki 

malutka bierzesz zdrapke do jednej reki i suszarke do drugiej. Wlaczasz suszarke i dmuchasz cieplym powietrzem na nia i obserwujesz co sie dzieje 

Robalu wiem jak wyglada sprawa
.I tak dlugo jush tu nie popracuje bo ta hala idzie na przetarg w lipcu i dlatego kombijnuje
.
.I tak dlugo jush tu nie popracuje bo ta hala idzie na przetarg w lipcu i dlatego kombijnuje
.Robal nie kazda zdrapke. Bo nie wazne w jakiej kolejności my te zdrapeki sprzedamy. Chodzi o numer paczki
Tak tylko ze my te zdrpaki nie raz przy klientach tasujemy. I jak zdrapka ???
lilka i jak
. Mnie jush calkiem przestalo krecic ale wole nie sprawdzac 
. Mnie jush calkiem przestalo krecic ale wole nie sprawdzac 
lila malo brakowalo i bys zapaliła tego jednego pechowego smierdziela
. Teraz to na kazdym kroku trzeba sie pilnowac

. Teraz to na kazdym kroku trzeba sie pilnowac

one nigdy mnie nie krecily. Nio moze te pierwsze eksperymentalne. A pozniej to byl nalog 

lila i prawidłowo. U mnie wisi na drzwiach naklejka zakaz palenia heh. I klienci musza sie dostosować
. 

. 

. sms jej wysle i zobacze
. Ale trzymam 

malutka bella