Wpisy użytkownika ania35
Łącznie 659 wpisów w archiwum, pokazane od nr 579 722. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
pozwidzałam ,tokio tower piekne ,jak wróci córka pokaze wam foty,ale cluby słuchajcie bajka dosłownie.Pozatym ich swiatynie przepiekne.
Tokio nie spi to podstawa,jak chcesz sie bawic to jest gdzie.Kultura Japonczyków niesamowita ,dosłownie nie dziwie sie córce ze chce tam mieszkac.
wiesz u nich taka kultura ,ze zona w domu a japonce cluby ,oni maja prawo sie bawic ,a kobiety w domu z dziecmi.
przezyłam 3 wieksze,dla mnie masakra ,ale oni przyzwyczajeni ,najbardziej boja sie tsunami po trzesieniu ,wicie jak sie budynki bujajaa w tokio fajnie ,ale uczucie masakra,strach niesamowity
ja mam tarota ,wieczorkiem po losowanku trzeba postwic z ciekawosci
nauczyłam sie kiedys wiesz ,i zakochana jestem w nim ,uwazam ze jest dobry naprawde.
kiedys ktos mnie nim zaraził ,mozna tak powiedziec i pojechałam ,kupiłam sb z wieloma ksiazkami i tak sb go mam pare lat ,a wierze w to ze musze go miec ,nie bede go palic jak innni.
mój maz uszył mi własnoręcznie woreczek czerwony na te karty ,zeby tylko dobre emocje mi dawały i chyba sie sprawdza.
witaj krzysio ,dobrze Ci idzie ostatnio co ,widziałam trójeczki wygrane
ja nie mam czasu teraz na siedzenie nad numerkami ,ale musze sie wziść znów
wczoraj na stacji lotos pani dała kuponik ,zarejestrowałam i wygrałam ,wybrałam koszulkę,mam nadzieje ze przyślą porządna i szybko
Gram codziennie w multo i nawet nawet mi to idzie ,ale nie typuje na forum
Gała,jak typuje to uwierz mi ,liczby do kosza ,ale gramy mejlowo Zr tak powiem.
oj ,oj ja juz nie tem wiek zeby wpaść,wiem co robic zeby nie wpaść a dobrze się bawić
ja Konstantynów,dokładnie,ale jak piszesz ze konstantynów wiec nieki nie kojarzy dlaetgo pisze łódz
Andromeda jak tam jedzonko na świeta?ja upiekłam serni i zjedli w domu jes ,masakra
oj ,będzie trójkącik ,hehe,nie wstydz sie ,pokażesz nam wszytsko