Wpisy 5 242 719 – 5 242 992
19 stycznia 2025 00:02 → 19 stycznia 2025 12:14, 100 wpisów
@5 242 721 waldus: o zesz ,ale wczesnie wstajesz
@5 242 722 zbigniew g: Trafiles tę piatkę w ML?
@5 242 722 zbigniew g: Mialeś już kolęde? Ja mam dzisiaj.
@5 242 769 greg: witaj Grzegorzu
witam wszystkich ja trafiłem wczoraj w lotto 1 trójkę za 24 zl na 6 zakładów czyli zwrot kosztów znowu były duże liczby powtórzę tę same na wtorek może wreszcie będą małe
Przed chwilą padło 50 x 54,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
witam
cisza weza nie ma to spokoj

nie ma jak nasze gory jest super
biedronka racja
Nie lubie gór.. Gdzie byłem to góry Izerske.. Świeradów Zdrój...okolice
tomi kazdy lubi inne klimaty
Ale adek mnie rozbawił
Chwali się trujczyną ale skanu nie da bo się nie ma czym chwalić masło ma ślane
Zgłupiałem
Chwali się trujczyną ale skanu nie da bo się nie ma czym chwalić masło ma ślane
Zgłupiałem
Hejka
Wujek kiedyś mnie zablokowałeś, a teraz dodałeś do ulubionych co się zmieniło? Jaki powód?
Wujek kiedyś mnie zablokowałeś, a teraz dodałeś do ulubionych co się zmieniło? Jaki powód?
A wogóle to gdzie się podział Sebuś?
Wujek bo można się już pogubić kto jest kto
Wujek bo można się już pogubić kto jest kto
jelen pisal ze seba sie ozenil i byl na weslu ten to ma fantazje
ales dowalil
zapomniales jeszcze ze na sankach tez oba jezdza
@5 242 887 Aya: dzień dobry, a kim pani jest?
Witam
Pewniak
30
5 8 24 65
11 16 21 77
7 8 24 35 37 65
5 8 40
5 9 24
5 9 26
Pewniak
30
5 8 24 65
11 16 21 77
7 8 24 35 37 65
5 8 40
5 9 24
5 9 26
@5 242 901 Aya: 😊
@5 242 902 wujek74: wcale nie, gotuję obiad dla moich dzieci
@5 242 906 Aya: 😁
@5 242 909 Aya: to mi się podoba
@5 242 913 Aya: od waldusia?
@5 242 905 Aya: tak
Drodzy Czatowicze Multipasko!
Niech ta niedziela przyniesie Wam spokój, radość i pozytywną energię! Życzę Wam miłej atmosfery na czacie, cudownych chwil spędzonych z najbliższymi oraz szczęścia w grach losowych – niech los będzie dla Was łaskawy!
Pozdrawiam serdecznie,
JeLoNek

Niech ta niedziela przyniesie Wam spokój, radość i pozytywną energię! Życzę Wam miłej atmosfery na czacie, cudownych chwil spędzonych z najbliższymi oraz szczęścia w grach losowych – niech los będzie dla Was łaskawy!
Pozdrawiam serdecznie,
JeLoNek

11.32
Robal ja tu czasem czytałam tylko czasu nie bylo pisać oj działo się
Widzę że kabel odblokowany
Widzę że kabel odblokowany
@5 242 841 krzysztof 24: Udajac glupca ,unikasz bezpośredniego konfrontowania się z kimś, kto chce ci zaszkodzić, co pomaga w rozbrojeniu trudnych sytuacji na czacie lub uniknięciu eskalacji.
Takie podejscie to wyraz inteligencji emocjonalnej, cierpliwości i umiejętności zachowania spokoju.
To skuteczny sposob radzenie sobie z manilulacja.
Takie podejscie to wyraz inteligencji emocjonalnej, cierpliwości i umiejętności zachowania spokoju.
To skuteczny sposob radzenie sobie z manilulacja.

Wydatki 921miliardow na ten rok przychody 631 miliardów a wujek powie ze spłacają długi za pis
@5 242 935 Aya: Dwóch manipulatorów spotyka się w sieci:
– Wiesz, mam idealny sposób, żeby ludzie uwierzyli we wszystko, co powiem!
– Serio? Ja też! Jak ty to robisz?
– Piszę, że „mam znajomego, który to potwierdził”. A ty?
– Ja? Twierdzę, że „badania naukowe dowodzą”!
Wtem odzywa się trzeci głos:
– Panowie, ja jestem Internetem. Zawsze wygrywam, bo wszyscy i tak kończą na memach!
Milej niedzieli.
– Wiesz, mam idealny sposób, żeby ludzie uwierzyli we wszystko, co powiem!
– Serio? Ja też! Jak ty to robisz?
– Piszę, że „mam znajomego, który to potwierdził”. A ty?
– Ja? Twierdzę, że „badania naukowe dowodzą”!
Wtem odzywa się trzeci głos:
– Panowie, ja jestem Internetem. Zawsze wygrywam, bo wszyscy i tak kończą na memach!
Milej niedzieli.
Pamiętajcie
Za pieniądze wszystko i wszystkich można kupić...
Ale nie zdrowia..
Za pieniądze wszystko i wszystkich można kupić...
Ale nie zdrowia..
@5 242 956 tomi77: zamknij ryja juz
@5 242 956 tomi77: weź się lepiej za robotę zerujący patafianie
@5 242 946 Bolo22: widziałem tą wiadomość wczoraj
@5 242 956 tomi77: Ty to możesz sobie kupic za pieniądze wyzerowana od państwa. Nawet nie wiesz co to robota jest I że w pracy się zarabia pieniadze
@5 242 964 Bolo22: dla tego co roku mam 400 godzin nadliczbowych
@5 242 960 Aya: Osoba, która bezpodstawnie nazywa kogoś "kapusiem" na czacie, najprawdopodobniej próbuje wzbudzić sensację, zaatakować personalnie lub odwrócić uwagę od swoich działań. Takie zachowanie często wynika z braku argumentów, frustracji albo chęci zdominowania rozmowy. Warto reagować w sposób, który pokaże klasę i jednocześnie obnaży jej manipulację.
„Jeśli twoje argumenty są równie solidne jak to oskarżenie, to chyba nie mamy o czym rozmawiać.”
„Widzę, że brakuje ci lepszych pomysłów na dyskusję. Może wróć, gdy znajdziesz coś konkretnego?”
„Ciekawa teoria, szkoda tylko, że oparta na niczym. Masz jakieś dowody, czy to twoje hobby – wymyślać historie?”
Udanego świętowania.
„Jeśli twoje argumenty są równie solidne jak to oskarżenie, to chyba nie mamy o czym rozmawiać.”
„Widzę, że brakuje ci lepszych pomysłów na dyskusję. Może wróć, gdy znajdziesz coś konkretnego?”
„Ciekawa teoria, szkoda tylko, że oparta na niczym. Masz jakieś dowody, czy to twoje hobby – wymyślać historie?”
Udanego świętowania.
Jelonek ja nie pisałam tego bezpośrednio do Ciebie ale widać ubodło Cię ---dlaczego?
Kiedyś pracowałem...
A życie jest krótkie.. oddasz zusowi..
A sam uja będziesz z tego miał....
A życie jest krótkie.. oddasz zusowi..
A sam uja będziesz z tego miał....
@5 242 965 zbigniew g: skoro jesteś sam i nie masz rządnych obowiązków to standard by Ci wystarczyl
@5 242 970 tomi77: pracowałeś?
@5 242 973 Gosia__77: jakiego totalnego
@5 242 973 Gosia__77: jak to się stało?
wujek
@5 242 973 Gosia__77: a ile zainwestowane było?
@5 242 979 Bolo22: właśnie
Ja na dziś 14sta 25 zł może trafię 700
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
11.32
gosia farciara jestes jak ty to robisz kasa cie przytula
mam tylko trzy gry na totalu a gram w sumie we dwie i zbieram piękne bonuski
@5 242 968 Aya: Nazywanie kogokolwiek "kapusiem" w sieci (lub w jakimkolwiek innym kontekście) nie jest kulturalnym zachowaniem. Jest to rodzaj personalnego ataku, który ma na celu ośmieszenie, zdyskredytowanie lub wywołanie negatywnych emocji u drugiej osoby. Takie określenia zazwyczaj wynikają z braku szacunku, impulsywności lub chęci manipulacji.
Kultura dyskusji, zarówno w sieci, jak i poza nią, opiera się na wzajemnym szacunku, argumentacji i unikaniu obraźliwych uwag. Osoby, które posługują się takimi określeniami, często pokazują brak dojrzałości lub próbują zamaskować własne słabości.Najpierw pomyśl, potem napisz.Pysznego obiadku.
Kultura dyskusji, zarówno w sieci, jak i poza nią, opiera się na wzajemnym szacunku, argumentacji i unikaniu obraźliwych uwag. Osoby, które posługują się takimi określeniami, często pokazują brak dojrzałości lub próbują zamaskować własne słabości.Najpierw pomyśl, potem napisz.Pysznego obiadku.
Gosia jaki Total daj liczby