Wpisy użytkownika Zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 150 450. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Trafiłem tylko jednego z moich pewniaków ktore podawałem pare godzin wczesniej - 51 a tak to kicha 

My gramy w MM bo po prostu jakos nie mozemy zrozumiec ze po losowaniu w bebnie zostaje jeszcze az 60 kulek...w tym prawie wszystkie nasze i nic nie wygrywamy 

Szkoda ze na MM nie ma zadnej metody bliskiej 100%. Np na ruletke jest duzo systemow...mozna wygrywac, a tu nie bo tu nie ma zadnej zaleznosci, kulki szaleja w bebnie i nigdy nie wiadomo co padnie.

No wlasnie, my obstawiamy jakies liczby i one pewnie padaja w losowianiu próbnym...
No nie wszyscy maja wakacje, wiekszosc tak jak ja to chyba w pracy?
Taki pewny jestes eqyalibrum? To sobie tam zaznacz jakies liczby i wygeneruj....
Teraz jest gorzej bo jest jakby 4 losowania na dzien (dwa probne) i dlatego tak nie możemy sobie celnąc w daną liczbe.

dars2 - obstawiasz na 14 parke np. 30,56. I nie padła ona. A skad wiesz czy nie wpadła w losowaniu próbnym?
Po raz pierwszy od 27 losowan w dziale typowan zdarzylo mi sie 0/10. Dobry jestem.
Widzę, że wczoraj w MM po długim czasie znów się utworzył tetris . . .
# # # # # #
15 16 17 18 19 20
# # # # # #
15 16 17 18 19 20
Dariusz - Twoja "metoda" obstawiania 10tki polega na trzymaniu sie tych samych liczb az do osiagniecia wiekszego rezultatu?
jaka u was pogoda? u mnie mrzawka,potem ma sie lekko wypogodzic i ma byc 27' a na noc zapowiadaja grozne burze.
Ja 4 tygodnie temu mialem 6/7 = 200 zł. Jedna liczba i 6000 zł. Radośc i niedosyt 

No wlasnie! Ja kiedys puszczalem czeso trójki, ogladam losowanie i padaly kolejno 18,40,53 lub 4,6,13 (na imieniny). to byla radosc, za darmo kupilem flaszke do pracy, to byla radosc, w koncu 54 zł 

KRISU - np tutaj 
http://huckenbuschspace.dbv.pl/viewpage.php?page_id=76

http://huckenbuschspace.dbv.pl/viewpage.php?page_id=76
5/10 i juz 38 w rankingu...pomyslec ze mnie nie bylo na tej stronce ponad pol roku
udany powrot 
udany powrot 
Ze mna nie mieliscie szans bo co chwile to zagladalem, w pracy komp pod reka 

TO I JA SIE PRZYŁĄCZĘ!
Pani pyta w szkole Jasia czy ma w domu kotka. Na to Jasiu: kiedyś mieliśmy ale się go pozbyliśmy. Na to pani jakto? Jasiu: ja mleka nie piję, ojciec mleka nie lubi, dla kota nie opłacało się kupować. To może pieska macie? Na to Jasiu nooo kiedyś mieliśmy ale się go pozbyliśmy.
Pani: Jasiu co znowu? No ja mięsa niejadam, ojciec mięsa
nie lubi, a dla psa nieopłacało się kupować.
Zdenerwowana pani mówi: Jasiu jutro do szkoły ma przyjść twoja matka!
Na to Jasiu: matkę kiedyś mieliśmy ale się jej pozbyliśmy. Pani w totalnym szoku pyta: jak to?!!!
Nooooo ja jeszcze nie mogę ruchac , ojciec już nie może, dla sąsiada nie bedziemy trzymać.
Pani pyta w szkole Jasia czy ma w domu kotka. Na to Jasiu: kiedyś mieliśmy ale się go pozbyliśmy. Na to pani jakto? Jasiu: ja mleka nie piję, ojciec mleka nie lubi, dla kota nie opłacało się kupować. To może pieska macie? Na to Jasiu nooo kiedyś mieliśmy ale się go pozbyliśmy.
Pani: Jasiu co znowu? No ja mięsa niejadam, ojciec mięsa
nie lubi, a dla psa nieopłacało się kupować.
Zdenerwowana pani mówi: Jasiu jutro do szkoły ma przyjść twoja matka!
Na to Jasiu: matkę kiedyś mieliśmy ale się jej pozbyliśmy. Pani w totalnym szoku pyta: jak to?!!!
Nooooo ja jeszcze nie mogę ruchac , ojciec już nie może, dla sąsiada nie bedziemy trzymać.
Towarzystwu sie nudzi... mozna i tak
ludzie sie cieszą ze stronka po kilkugodzinnej przerwie znow dostepna 
ludzie sie cieszą ze stronka po kilkugodzinnej przerwie znow dostepna 
Ten caly Dariusz przyslal mi 25 zakladow piatek i chyba nawet 2 zl niebylo. Super 

Dobrze ze ja tylko swoje wysylal a nie innych, i gram tylko na soboty..
Dariuszu nie rób sie Dyrektorem tej strony. Pozdro. Udanych typów na 22:15 

Wczoraj ktoś napisał ze DW i dars to te same osoby...może to prawda bo zawsze ich wpisy pojawiają się obok siebie...no ale ja sie nei wypowiadam, tylko tak mi sieprzypomnialo przegladajac wczorajszy czat teraz rano...
po za tym cos w typowaiach mi nie idzie...moze przez pogode
po za tym cos w typowaiach mi nie idzie...moze przez pogode
Piszę wyraźnie ze tylko tak mi sie przypomnialo bo wczoraj po 15 mnie juz nie bylo i dzis czytalem całą ta klotnie wczorajsza. Ja jednak uwazam ze to sa inne osoby. Tyle.
jestem tu jednym z jastarszych uztkownikow i nie wypada mi domniemywac. Nie sadzcie a nie bedziecie sadzeni. 

PYTANIE Z INNEJ BECZKI. MA KTOŚ TELEFON Z PLUSA TYPU ROZSUWANY (SLIDER) I ODDAWAŁ NA GWARANCJE Z POWODU LUZÓW I CZY MU UWZGLĘDNILI? JA NIE MAM LUZOW TYLKO GORNA CZESC JEST NIESTABILNA, BO LUZY TO INNE SA I ONI SIE TLUMACZA ZE TAKIE MAJA BYC. ALE JA MAM COS CALKIEM INNEGO.
Dlaczego czlowiek ma takiego pecha, upatrzył se 10 a ona nie wpada najdłuzej, czlowiek zmieni na inna ta pewnie zaraz by wpadła. Dobrze ze gram na sucho, ale do soboty coraz blizej i zagram, chyba na 10 i 7 mki.
Mi tez sie pcha liczba ale nie bede jej pisał bo nie wolno? siedemdziesiąt dziewięc 

przedtem bylem w kolekturze i puscilem trojke i dziesiatke, nawet nie wiem co zakreslilem, napewno inneniz tu, tu tez na leb na szyje, dzis u mnie rzadzi calkowity przypadek, zobaczymy efekt po 22 

Pasko moze tym razem mi odpiszesz bo juz proboje od miesiaca. Rok temu tez to pytanie Ci zadalem, odpowiedz byla negatywna. Pol roku mnie tu nie bylo, wrocilem, widze zmiany wiec i moze moja sprawa sie zmieni. A wiec: czy jest mozliwe zmiana mojego nicku? bo po prostu to jest moje stare juz przezwisko, teraz mam inne. wsrod mojego towarzystwa itd. Wiesz, rejestrowalem sie tu w 2007 roku, to juz 3 lata. A tu kogo nie klikne to przewaznie sa z roku 2009, 2010. Wiec moze dla starego uzytkownika zrobisz wyjatek? w koncu z tych samych regionow pochodzimy. kilkadziesiat kilometrow roznicy.
Mam na 14 dwie trójki i jedną dziesiątkę na CHYBIŁ. nie wiem czemu ale czuje ze bedzie dobrze...taaa....

BRAWO! Ja gram tylko w soboty i akurat dzis takie glupie liczby. 4 liczby z przedzialu 1-40. To losowanie potwierdza po raz kolejny ze nie ma co patrzec w mapy.
Wpłaciłem na expekt 20 zł i będę się tam bawił w keno. Dla pracujących 20 zł to nic. A zabawa w pracy jest jak szefa nie ma 

Rico - mylisz sie, nie wiem jak Ty, ale ja mam 24 lata, w expekcie, meczach, grach itd siedze od 15 roku zycia (przez 3 lata na koncie starszego brata) takze nowosci mi tu nie piszesz. Nie jestem ani stratny ani na wiekszy mzysku, probowalem w ruletce. duzo stracilem, ale w jeden dzien udalo m isie ugrac 140 EURo. Ale z tego zrezygnowalem, progresja itd = bankrut. A jesli chodzi o keno to obaczajam fajny sposob.
Mnie nie grożą sprawy nałogowe - nie mam tego w genach...ja mam w założeniach ślub, a nie...hazard to nie dla mnie. Zabawa połaczona z możliwością zysku. Nic więcej.
A kto z tego skorzysta? Puscisz teraz keno. Losowania sa co 5 minut. Załóżmy że chcesz wynik sprawdzic w domu, a jesli chcesz sprawdzic w domu to musisz puscisz blankiet na kilkanascie losowan, bo jesli na mniej to mozna zostac w kolekturze i obserwowac losowanie (jak jest monitor). No bo w domu chcac obserwowac to trzeba miec przynajmniej klika losowan, aby byla jakas szansa...
Do Dariusza Witkowskiego - nie przysylaj mi juz tych mejli bo ja nawet ich nie otwieram.
Zwykle jest tak ze wygrywam wieksze sumy (tak jak kiedys 6/7) gdy puszczam zaklad z prawdziwego przypadku, tzn ze nie planuje w danym dniu isc do kolektury. I tak sie stalo przed chwila...taki gosc z pracy cchial flaszke a ze ja jestem pracownikiem biurowym to moge sobie wychodzic na miasto kiedy chce i mu kupilem 0.7 i przy okazji w Biedronce byla kolektura i puscilem na 7 liczb i moze o 14 cos wygram 

Tak jak i u mnie tak i u was cale gówno wygranej. ludzie ***a przejrzyjcie na oczy i nie patrzcie w te pojebane mapy i statysyki bo to was gubi. czlowieku, bierzy kupon i kresl co popadnie...inaczej nie wygrasz.
Coś czuję ze ta moja dziesiątka może byc dzis ciekawa...no ale jak kazdy z nas to tylko przeczucie...he
5,12,24,26,[44-47-49],51,69,70
5,12,24,26,[44-47-49],51,69,70
No i nie bylo zle bo 4/10. I zauważcie jak w poscie powyzej zaznaczylem liczby 44,47,49...tylko 49 nie wpadło.
Wiedziałem ze jutro bedzie 12...na parke tez liczylem ale nie spodziwałem się ze trafię 2,12
dobra passa. Potem cos wykombinuję na 14...
dobra passa. Potem cos wykombinuję na 14...Przed chwilą wygrałem w Keno na expekt 75E za stawke 0.05E! Juz przelałem na konto, Trafilem 6/6! Huraaaaaa

Napewno nie gram w dziale gier bo tam lekko oszukuja moim zdaniem, tylko tam gdzie jest napisane w regulaminie zeto losuje maszyna a atestem ze to jest przypadkowosc itd. Czyli wchodza na Bingo i tam jest zakladka Keno i pierwsze z gory "Keno Classic". Przynajmniej najmniejsza stawka to 0.05.
5/10 i pare obok
ale z trojki ktora podalem bylo 1,13, zabrakło 63.
ale z trojki ktora podalem bylo 1,13, zabrakło 63.Gdzie te czasy co ludzie podawali na czacie swoje liczby...teraz to sporadycznie. Teraz to jest pieprzenie o rzeczach nie związanych z lotto. Oczywiście bez obrazy. Co innego gdybym sie zarejestrowal w tym roku, ale mowie to jako jeden z najstarszych uzytkowników...No ale rozumiem... Numerki w dziale typowania...czasy sie zmieniaja, ale kiedys to bylo cos. Liczby z czatu bardzo pomagały.
PYTANIE DO WAS CWANIACZKI:
Dzis bylem w kolekturze. Mowie Multi multi CH-T. Babka sie pomylila i wygenerowała kupon Lotto. Po czy mszybko powiedziala "nic sie nie stalo, ja go skasuję". Potem dostalem wlasciwy Multi Multi. Ale gdy chowalem do portfela kupon widze pod tym kuponem ten kupon Lotto za ktorego nie zaplacilem a go dostalem (przypadkowo?). I pytanie: czy on jest wazny? Na czym polega kasowanie? chyba spisanie jakiegos numeru seryjnego...ale ona chyba tego nie zrobila...
Dzis bylem w kolekturze. Mowie Multi multi CH-T. Babka sie pomylila i wygenerowała kupon Lotto. Po czy mszybko powiedziala "nic sie nie stalo, ja go skasuję". Potem dostalem wlasciwy Multi Multi. Ale gdy chowalem do portfela kupon widze pod tym kuponem ten kupon Lotto za ktorego nie zaplacilem a go dostalem (przypadkowo?). I pytanie: czy on jest wazny? Na czym polega kasowanie? chyba spisanie jakiegos numeru seryjnego...ale ona chyba tego nie zrobila...
babka wygladala na bystra, pewnie uniewaznila. ale po co mi taki kupon?
Na chłopski rozum nie powinno sie dawac uniewaznionych kuponow. W razie wygranej po co komus potrzebny zawał serca.