Wpisy użytkownika Yar000
Łącznie 261 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 432 127. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Cześć Wszystkim.
----------
Do kwestii reklam.
Panowie, może już czas poznać pana Adblocka? (oczywiście, jeśli już zrezygnujecie z przeglądarek typu Explorer).
Nie mam ani jednej reklamy. I ta kwestia nie dotyczy jedynie stron MP.
----------
Do kwestii reklam.
Panowie, może już czas poznać pana Adblocka? (oczywiście, jeśli już zrezygnujecie z przeglądarek typu Explorer).
Nie mam ani jednej reklamy. I ta kwestia nie dotyczy jedynie stron MP.
Cześć wszystkim.
@puszek735, napisz może na live chat buka. Otrzymasz odpowiedzi.
@Emeryt, a urząd Prezydenta z urzędem monarszym Ci się nie pomylił? Ile Ty masz lat, że tak łatwo, populistycznie można Cię podejść? Mają wracać bo Prezydent w Polsce się zmienił? Co konkretnie może Prezydent? Jest Rządem czy Prezydentem? Duda powiedział prawdę i pewnie w zgodzie ze swoim sumieniem. Wg niego nie ma jeszcze warunków powrotu a jeśli mówił podczas kampanii o powrotach, to o powrotach gdy warunki (w domyśle, zmiana układu politycznego w Polsce) będą.
@puszek735, napisz może na live chat buka. Otrzymasz odpowiedzi.
@Emeryt, a urząd Prezydenta z urzędem monarszym Ci się nie pomylił? Ile Ty masz lat, że tak łatwo, populistycznie można Cię podejść? Mają wracać bo Prezydent w Polsce się zmienił? Co konkretnie może Prezydent? Jest Rządem czy Prezydentem? Duda powiedział prawdę i pewnie w zgodzie ze swoim sumieniem. Wg niego nie ma jeszcze warunków powrotu a jeśli mówił podczas kampanii o powrotach, to o powrotach gdy warunki (w domyśle, zmiana układu politycznego w Polsce) będą.
@Krzysio, rozumiem że może nie lubić Dudy ale przynajmniej skoro zabiera się głos, to może należałoby poczytać o prerogatywach Prezydenta RP.
Emeryt, i znowu to samo
Kto ma stworzyc warunki? Prezydent? . Przecież w Polksce rządzi RZĄD
Kto ma stworzyc warunki? Prezydent? . Przecież w Polksce rządzi RZĄD
Tak jest panoramix,
wystarczy, że tzw. państwo przestanie deptać obywatelom po piętach a właściwie po głowach, za pieniądze zresztą tychże. i już się zrobi mniej duszno.
wystarczy, że tzw. państwo przestanie deptać obywatelom po piętach a właściwie po głowach, za pieniądze zresztą tychże. i już się zrobi mniej duszno.
... a na razie, to nadal Polacy są przez "państwo" traktowani jak małe, nieporadne dzieci.
Jocia, chciałbym ale nie zapodam bo u mnie to jest z dwulosowaniowym wyprzedzeniem
Majpan, nie podam. Program jest tak ustawiony, że nie dziala wstecz
Jocia, szkoda
ale uważam, że Tobie to naprawdę wychodzi o Niebo lepiej niż mnie zautomatu
ale uważam, że Tobie to naprawdę wychodzi o Niebo lepiej niż mnie zautomatu
"Pewniak": 58
i "Małe zbiory" ale dwuliczbowe więc może też być tak "pewniak": 58, 62.
i "Małe zbiory" ale dwuliczbowe więc może też być tak "pewniak": 58, 62.
Majpan, nie zapisuję. A wczoraj niczego nie typowałem. Pisałem o tym w "moim wątku", (że robię odpoczynek).
O, Lucyna mnie dostrzegła
Cześć Majpan
Jeszcze raz Wszystkim ...
Cześć Majpan
Jeszcze raz Wszystkim ...
Cześć Wszystkim.
Czy wiecie, w jaki sposób można zmienić email'a przyporządkowanego do "multipasko"?
W profilu, nie widzę takiej opcji.
Czy wiecie, w jaki sposób można zmienić email'a przyporządkowanego do "multipasko"?
W profilu, nie widzę takiej opcji.
Pisałem w tej sprawie trzy razy do Pasko (via formularz oraz poprzez email). Zero odpowiedzi.
Pasko, jeśli mnie tutaj widzisz, proszę o odpowiedź. Dzwonił lub wysyłał smsa nie będę, bo raczej chronię swoja prywatność.
Pasko, jeśli mnie tutaj widzisz, proszę o odpowiedź. Dzwonił lub wysyłał smsa nie będę, bo raczej chronię swoja prywatność.
W profilu, jest opcja ujawnienia publicznego, swojego emaila ale możliwości zmiany nie ma. Byłoby to zrozumiałe, gdyby email był jednocześnie loginem - ale nie jest.
Lucyna,
mam nadzieję, że Administrator potrafi to zmienić
To nie powinien być problem a jest to nasze prawo do zmiany danych.
Tak, jakbyśmy zmieniali miejsce zamieszkania, to mamy być przyspawani do starych danych? Pytanie retoryczne
mam nadzieję, że Administrator potrafi to zmienić
To nie powinien być problem a jest to nasze prawo do zmiany danych.
Tak, jakbyśmy zmieniali miejsce zamieszkania, to mamy być przyspawani do starych danych? Pytanie retoryczne
Krzysio, 830
Oszustwa to zupełnie inna sprawa. To jest jak z milionerami. Często ludzie mówią, że jak ktoś jest tak bogaty to musiał ukraść. Kwestia oszustw, to więc zupełnie inny temat, od prawa do zmiany adresu email.
Zmiana emaila to jest nasze prawo. I każdy z Adminów stron o tym wie, że nie mógłby blokować takiej zmiany bo podpadnie pod GIODO.
Oszustwa to zupełnie inna sprawa. To jest jak z milionerami. Często ludzie mówią, że jak ktoś jest tak bogaty to musiał ukraść. Kwestia oszustw, to więc zupełnie inny temat, od prawa do zmiany adresu email.
Zmiana emaila to jest nasze prawo. I każdy z Adminów stron o tym wie, że nie mógłby blokować takiej zmiany bo podpadnie pod GIODO.
Niestety, jestem tylko na chwilę.
-----
Będę spadał.
Jeśli Ktoś, jest zainteresowany kwestią potencjalnej możliwości zmiany swojego (na moim przykładzie) adresu email, a przyporządkowanego do "multipasko", to zadałem "poważne pytanie ...", tutaj:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&last=1
Hejka
-----
Będę spadał.
Jeśli Ktoś, jest zainteresowany kwestią potencjalnej możliwości zmiany swojego (na moim przykładzie) adresu email, a przyporządkowanego do "multipasko", to zadałem "poważne pytanie ...", tutaj:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&last=1
Hejka
Cześć Wszystkim.
----
Jeśli interesujecie się bukmacherką:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4690&last=1
----
Jeśli interesujecie się bukmacherką:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4690&last=1
Cześć Wszystkim. Tylko chwila.
@Plus_System, nie ośmieszaj się
Nie stać Cię nawet na własną domenę internetową, "byznesmenie".
Podaj nam tutaj siedzibę firmy. Adres przede wszystkim.
@Plus_System, nie ośmieszaj się
Nie stać Cię nawet na własną domenę internetową, "byznesmenie".
Podaj nam tutaj siedzibę firmy. Adres przede wszystkim.
Cześć. Wpadłem na moment, w zw. z tym wpisem:
"2 493 736. lelek 2015-11-14 (00:02)
hehe - tylu pajaców tutaj gra - w sumie nikt nic nie wygra - nawet jocia".
Co prawda, ja w kulki nie gram ale widzę, że Kolegom nie sprawia to problemu, że są obrażani.
lelek, nie wycieraj sobie twarzy Kobietą. Zwłaszcza nieobecną.
"2 493 736. lelek 2015-11-14 (00:02)
hehe - tylu pajaców tutaj gra - w sumie nikt nic nie wygra - nawet jocia".
Co prawda, ja w kulki nie gram ale widzę, że Kolegom nie sprawia to problemu, że są obrażani.
lelek, nie wycieraj sobie twarzy Kobietą. Zwłaszcza nieobecną.
lelek, czytaj ze zrozumieniem bo akurat ja, jestem od bukmacherki.
W sprawie "wycierania twarzy Kobietą", nie pogrążaj się. Powiedziałeś co powiedziałeś.
Natomiast w kwestii obstawiania, Jocia wciąga nosem prawdopodobnie większość tutaj piszących.
W sprawie "wycierania twarzy Kobietą", nie pogrążaj się. Powiedziałeś co powiedziałeś.
Natomiast w kwestii obstawiania, Jocia wciąga nosem prawdopodobnie większość tutaj piszących.
Ja pi ... lę. Porozmawiaj sobie może z lusterkiem bo nie chce mi się z Tobą gadać.
I ch .., że live.
Posłuchaj "byznesmenie" od siedmiu boleści. Wróć może do swojej dziury, z której przybyłeś. Jesteś zwykłym trollem internetowym. I dupkiem skoro już sam się wywołałeś tym imieniem.
Edit: posłuchaj ***ny trollu: ciąg się.
----------------------
Posłuchaj "byznesmenie" od siedmiu boleści. Wróć może do swojej dziury, z której przybyłeś. Jesteś zwykłym trollem internetowym. I dupkiem skoro już sam się wywołałeś tym imieniem.
Edit: posłuchaj ***ny trollu: ciąg się.
----------------------
Mam nadzieję, że Admin zamierza coś zrobić z trollami, którzy się tutaj rejestrują po to, żeby innych w***iać.
ty mnie w ogóle i dlatego idę w przeciwną stronę. Klikaj sobie sam.
Cześć Wszystkim.
"2 493 841. dusia 2015-11-14 (06:55)
trochę przeczytałamnie lubię ubliżania ani zwad na czacieto do niczego nie prowadzi,...Wole wcale nie wchodzić,"
--
Dusia, to nie jest sposób. W nocy zauważyłem i właśnie dlatego wszedłem, choć raczej tutaj nie wchodzę. Tobie się nie dziwię bo jesteś kobietą.
Nie wiedziałem (raczej nie sprawdzam czatu wstecz, jeśli nie muszę) co się tu działo wcześniej.
Natomiast to, co napisał damski bokser, po moim wyjściu z czatu, to przechodzi wszelkie granice chamstwa.
Tak mogą sobie rozmawiać między sobą faceci, jeśli chcą (chyba, że lelek jesteś kobietą).
Wylewać pomyje na kobietę, nawet znienawidzoną, a przede wszystkim nieobecną - to świadczy o poziomie.
Nie znam Janosika i nie wiem co się działo wcześniej. Wiem tyle, że co było na noże. Dzisiejsza "obrona" Janosika, to strzał w głowę Janosika (Janosik, ekstra masz obrońców).
"2 493 841. dusia 2015-11-14 (06:55)
trochę przeczytałamnie lubię ubliżania ani zwad na czacieto do niczego nie prowadzi,...Wole wcale nie wchodzić,"
--
Dusia, to nie jest sposób. W nocy zauważyłem i właśnie dlatego wszedłem, choć raczej tutaj nie wchodzę. Tobie się nie dziwię bo jesteś kobietą.
Nie wiedziałem (raczej nie sprawdzam czatu wstecz, jeśli nie muszę) co się tu działo wcześniej.
Natomiast to, co napisał damski bokser, po moim wyjściu z czatu, to przechodzi wszelkie granice chamstwa.
Tak mogą sobie rozmawiać między sobą faceci, jeśli chcą (chyba, że lelek jesteś kobietą).
Wylewać pomyje na kobietę, nawet znienawidzoną, a przede wszystkim nieobecną - to świadczy o poziomie.
Nie znam Janosika i nie wiem co się działo wcześniej. Wiem tyle, że co było na noże. Dzisiejsza "obrona" Janosika, to strzał w głowę Janosika (Janosik, ekstra masz obrońców).
« Poprzednie 100Kolejne »