Wpisy użytkownika Wulkan
Łącznie 3 190 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 055 196. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Warcholstwo wyleglo na całą Żeromskiego , dlatego zrobili z tego deptak.Wleziesz do bramy jak do slamsów
Bolo22, podam Ci jakich nie typować .Eytypujesz z 24 liczb nie z 42
Panie Adminie , słuchać własnego serca , kierować się własnym rozumem .Doradcy potrafią być podli, złośliwi .proszę popatrzeć na prowokacje.Tych trzeba blokować lub ograniczać wpisy .
Ale nie dopatrzył się Pan żadnych słów graniczących z inwektywami , jakie były , i z mojej strony niech się Pan nie spodziewa prowokacji, lub reakcji na nią .
Panie Pasko , może Pan skonsultuje swój wpis z inną osobą , nie z portalu , która dopatrzy się złośliwości z mojej strony ?
Sebastian , bo jesteś bezpośredni , mówisz to co czujesz , bez złośliwości , uszczypliwości i kulturalnie , a o to właśnie chodzi .
Triset, dobrze piszesz.Masz prawo jako stary wyjadacz z miesięcznym stażem
Triset , Admin odszuka Ci wszystkie Twoje poprzednie Nicki, w tym uprzednio poblokowane, oj odszuka , i to łatwo
Nie chcę się wdawać w dyskusję.Jesli ktoś zaprzecza, że nie ma kont na innych , portalach , to pytam - kto się kryje pod emerytka i emi na innym portalu ? Można mieć , bo to nie jest zabronione , ale po co kłamać ? Dawny trener personalny występuje pod nickiem , z którego już tu pisal, a nijaki Bolo22, co za brednie pisze na innych portalach ? Triset właśnie na kilkadziesiąt kont
Właśnie ktoś podszywa się pod nickiem Bolo22, pisze bzdury na innych portalach .Paweł mam te wpisy
Już był spokój , do akcji włączyła się ekipa wichrzycieli.To oni powinni być blokowani
Triset, Pasko już wie dokładnie kim byłeś w poprzednim wcieleniu .
Bolo22, nie wdaj się w dyskusję, proszę , bardziej się wnerwia brakiem odpowiedzi.
Trzeba kupić 2 zdrapki ' Vegas ', 1 zakład lotto z plusem i super Szansa i 2 zakłady Szybkie 600.Ja kupiłem 5 takich pakietów w stolicy.
Nie każą wychodzić z domów a zachęcają do gier w kolekturach.Promocja jak się patrzy .Kup produkty lotto za jedyne 20 zł , a będziesz miał 7 szans na wygrana
Lewy , nie grasz 5 lat, to zagram za Ciebie, i dla Ciebie.Nie zauważyłem wpisu , bo nie czytam wszystkich .Patrzę li tylko na cyferki.
Pokolenie może nie.To wszystko z powodu pieniędzy i dla pieniędzy.
Nie podejmuje tego tematu, jest zbyt bogaty, a być może ktoś może go nie zrozumieć .Nie rozumie tylko jak można kogoś sprzedać za pieniądze?
A teraz propozycje na Mini:
13,25,5,40,9,34,18,21,20 ale to mój system.Jeden z wielu.
A teraz propozycje na Mini:
13,25,5,40,9,34,18,21,20 ale to mój system.Jeden z wielu.
Ja kupiłem na Targowej , a następny na Grójeckiej.Jest promocja o której wyżej
Sebastian , info znajdziesz na lotto, nie wiem czy jest na multipasko ?
Trzeba kupić 2 zdrapki ' Vegas ' , 1 zakład lotto z plusem i Super Szansa , oraz 2 zakłady Szybkie ,600.Jesli ktoś ufa , niech kupuje .
Dlaczego wczoraj zwróciłeś się do mnie ' Etna ' , a nie ' Wulkan '?
Sebastian , wejdę później obejrzec te liczby bo idę na kolację rodzinna na Ochocie.
Nie dajcie się nabrać na płatne systemy nijakiego Marcina , który podaje też nr tel.723....8
Jak tam pomarszczony z Zabrza i...ten kubraczek, który znów trafił 130 000 ?
O 19:52 padły wspaniałe liczby w Szybkie 600:
9,22,23,24,25,26
Na tasiemce proszę się przygotować wieczorem
9,22,23,24,25,26
Na tasiemce proszę się przygotować wieczorem
Wylosowali 5 liczb z reklamy , która dali w sieci. W lotto też poleci 4 pod rząd oraz 24 i 25
728...483, nr tel.M.B , zbiera pieniądze za systemy.Nie dajcie się nabrać .
Ciekawe jak długo myslal twórca tej reklamy i ile zbierze premii ?
Wiele osób funkcyjnych ma zablokowane konta na FB i innych portalach .Mowa o rządnych władzy, którym przykro odejść od koryta.
Z powodu mnie może drożeć EJ , w większości gram w Niemczech i to systemem.
Dzisiaj w Keno i Szybkie 600 losują tasiemce.Mysle,że w Super Szansę padnie 100 000 i w Kaskadę .
Podawałem przykład tasiemców począwszy od szybkie 600 od 19:52, było się przygotować na Mini i na Multi
Może przeanalizuj inne wpisy, które są pożyteczne .Tak Gosiu,podać liczby i jeszcze przesłać na konto opłaty gier, jutro to zrobię , a liczby na jutro podaje już teraz
Pasko, wybracz , może dam pięć pewniaczkow na mini , albo na inne gry dla tych, którzy ..mi na głowę ?
Byl tutaj i jest gość, który nie typuje , nawet się nie loguje , a w realu wygrywa .
Panie Januszu, na litość boską , a jakim typerem jest gostek, który nie zatypiwal od lat, a pisze głupoty na czacie
Może zadzwonię do Pana w przyszły czwartek po 16:00, bo to pisanie jest pożywką dla trolli
Może - jeśli wolno, niech Pan wyznaczy termin rozmowy.Zadzwonie do Pana.To nie miejsce na wymianę informacji .
Chętnie zlapslbym kontakt z Watykanista, bo to inteligentny gość, który niektórym stanął w gardle
Proszę nie ciągnąc za język bo Panu podam.Do dzisiaj Pan nie przesłał należnej premii przed zmianą regulaminu , który tak często, i bez uprzedzenia Pan zmienia .