Wpisy użytkownika Wulkan
Łącznie 3 190 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 054 444. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A niech tam, nie będę tym , który nie chce wkleić skana.Nie, dam go na inną stronke, tam jest ponad 7 000 członków .
Życzliwych, chciałem dodać.Janusz, miłego wieczorka , wysokich wygranych .Damian,słuszne spostrzeżenie .Są tam też moje .
Gosiu , może nie wszyscy , to zależy od regionu i wartości wyniesionych z domu.
Zauważ jak dopier...się do mnie dzisiaj pewien gostek .By to był jakiś nieuk, rozumiem, ale z wyższym wykształceniem ? Wstyd.
Bywam w Rzeszowie , Tarnowie , Iwoniczu , Ustrzykach , bo mam tam dobrych przyjaciół , w tym anestezjologa.
Byłem na weselu , na którym była większość gości z Tarnowa u okolic i dwie zakonnice .Pobylem trochę i poszedłem do hotelu.
Przecież Greg dawał bogate skany.Przestal, i trzeba to uszanować .
Damian, tutaj się mylisz.Wlasnie trafia .Jego ulubiona stawka to 8
Sławek, też masz rację, i to słuszna , ale nie piszmy więcej niż on ma zasady podobne do pana Beaty M.
Aniołkami to bym nie dekorował tej stronki , nie warto.Nie było 8/9
Wielu nie pisze, nie typuje , a nawet się nie loguje .Grają i wygrywają .
Damian , trzy osoby zaprzestały publikować skany wygranych i wylądowały stałe zestawy.Real im dopisuje.
A kto by grał na te wygrane ? Przecież nie ma tyle mądrych ludzi
Jakie 100 tys? Pokaż chociaż jeden identyczny ? I dziecię się, że Greg nie daje skana ?
Owsiakowi przeszkadzają, a do Torunia pod choinkę dali z budzetu państwa 60 milionów zł.Ludzie robią zrzutki na chore dzieci , a tam ładuje się pieniądze podatnika .

Możesz walić w mój nick ile chcesz, ale inne wymienione pozostaw w spokoju .Miłego wieczoru, wysokich wygranych, dobrego samopoczucia od babci Kunegundy.
Sebastian, może nie Diabeł , bo on jest moim kolegą , a ten kusi tylko takich , którzy są pożyteczni.
Kolega kupił mi kilka zakładów multi w Stalowej Woli jedzie właśnie z Gorzyc .
Bolo22, nie kupuj na wsiach , kup w centrum miasta na Wałowej pod filarami.
Jest, jasne , że jest , chociaż kiedyś wpadła mi wygrana będąc przejazdem w Starej Błotnicy .To w Keno.
Dzisiaj kolega ma urodziny , ale nie mogę być u niego z powodu kwarantanny , na której on jest właśnie
W Mini nie biorę pod uwagę liczb :
5,8,11,14,19,23,32,40
bo się powtarzają w wielu chybikach
5,8,11,14,19,23,32,40
bo się powtarzają w wielu chybikach
Sebastian, to świadczy o naszej popularności.Zawsze powinno się czytać dobre książki.
Jeśli mówimy na chybil trafił, to tak, natomiast jeśli się gra na własne , nie ma znaczenia w której kolekturze się gra. Moge zagrać w Koziej Wólce trafiając główna , a na Targowej 25 , pod nosem Olgierda , nie trafisz nic.
W pewnym oddziale , realizując wypłatę wygranej kupiłem 1 zakład lotto na 10 losowan.1* była piątka w lotto, 2 *4 i raz 3.
Obserwując , mam wrażenie, że więcej jest krytykujących , niż krytykowanych .Może przejść obojętnie i nie krytykować ?

Marzy się mi w lotto liczba 41, bo za innych 5 raczej jestem pewien.
Nawet nie wiem kto to Gabriel, i nie jest mi potrzebny .Mam ustawienia fabryczne .
Ilekroć Damian publikował skany kuponów przed losowaniami, nawet 10 systemowych Mini i lotto, nigdy nie był zadowolony.Obsereuje te kupony , plusa nie ma od dawna .
Jaka informacja ukazuje się Wam po wejściu na wagę elektroniczną ?
Zauważyliście, że od czasu głównych wygranych , wielu pirtalowiczow nie pisze i nie typuje.Juz dawno Ci mówiłem.
On sam siebie zablokował.Szkoda , bo będzie nudno , ale da głos z innego profilu.Kunegunda nie napisze.Mowisz Paweł , że system.Pooatrz jak można wtopić grając na 12 liczb na chybił online za prawie 5000 zł , a za 1,50 można wygrać 310 000 zł 

W gierki nie gram.Tylko system w Mini , Szybkie 600, Keno, sam i z kumplami , systemy 11 i 12
W Multi też gran systemem na 18 liczb i więcej .Rozpisuje na około 500 zakładów , a wybieram co dziesiąty zakład .
Pracuje w Niemczech , tam mieszkam.Tutsj jestem raz w miesiącu lub 2
Następny idiota podpala kraj dla utrzymania się u władzy .Nigdy mu nie ufałem.Niech się dzieje co chce .Będzie temat zastępczy .