Wpisy użytkownika Wulkan
Łącznie 3 190 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 055 993. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A ileż walczył gość o nagrodę, której nie otrzymał przed zmianą regulaminu , a potem ją otrzymał z nawiązką ?
A wczoraj przed północą uniemożliwił Pan pisanie nowym pirtalowiczom bez uprzedzenia .
Dobranoc Panu, nie zabieram czasu.Z zainteresowaniem czytałem Pańskie statystyki dot.zgonow, chorób , w tym covid.Moze znajdzie Pan jeszcze trochę czasu na pisanie statystyki chorych psychicznie i dzieci z różnymi chorobami.Nie wypada się chwalić, ale się pomaga
Panie Januszu , o ile nie są fałszowane , jak np.statystyka przestępczości , czy klasyfikacji chorób,i przyczyn zgonów
Gdy swego czasu ktoś pisał o wspaniałym prof.Janie Miodku, czy noblistce Oldze Tokarczuk , to był krytykowany .
Miałem coś napisać, niech to zrobi kto inny.Wmawiano Bolo22, że to ja i ze sobą pisze.Wnawiano innej osobie ( kobiecie ), że to Watykanista .Zamieściła fotkę trolla , została zablokowana , troll też , który został odblokowany, i nadal mści , jątrzy .
Jchojnacki, popatrz na wpisy tygodniowe , miesięczne i za ostatni rok .Są dostępne.Zmirnisz zdanie.
Bolo22, od dawna piszą, że Ty to ja .Przecież Admin ma nasze IP, i w tej chwili może rozwijać wątpliwości .
Jchojnacki, przecież tutaj roxmawia się też o: remontach, budownictwie , gotowaniu, i innych rzeczach .Tego nie zabronisz, ale tego nie widzisz .
Wygrywanie ' na sucho ' ,zwłaszcza grube kwoty , to zabawa, która może doprowadzić do palpitacji serca.Kto ma czas na taką zabawę , niech się bawi.T.S.kuoiwanie produktów lotto też nazywa zabawa.Za taką zabawę trzeba słono płacić.Jednemu się uda, tysiącom, nie ! Ale jak ktoś lubi, niech się bawi.Za zabawę trzeba płacić.Kto nie potrafi cieszyć się z małych rzeczy, nie będzie się cieszył z dużych.Wlasnie, dużych wygranych zwłaszcza w EJ.
Od poniedziałku już Niemcy , powrót za 6 tygodni.O ile covid nie przeszkodzi.
Wizard , a jeśli dziewczyna dała 5 pewniakow,które wylosowano, aTy resztę - mam namysli Keno na stawce, to będziesz się oglądał za inną ?
Ciekawe czy po wczorajszej reklamie i zachętach do kupowania pakietów , były wygrane w zdrapkę ' Vegas ' ?
Jednak sam podejmuje decyzje i gram odkrytymi: 27,30,32,43,74 na stawce , nawet z plusem.
Sebastian, masz rację .Ja nie gram wgierki , a w Szybkie 600, Mini i Lotto, bo mam zwroty , a w multi gram tylko 10 zakładów na jedno losowanie.
Zaraz kabaret zaraz cyrk x 2 dziennie x 365 = 780 wpisów rocznie . Brawa typujących .
Niektórzy mimo wygranej do dzisiaj nie spłacili komornikow, a ściga ich trzech.Bolo22, nie martf się, nie mogę ci pomuc, uśmiechaj się do trenera, on ci pomorze.A, i dzienkuje ci za lekcję matematyki .Jeśli będziesz mugl pomuc mi z polskiego to bende wdzięczny.
@4 056 438: Gość grał w mini systemem na 7 , trafił cała siodemke, jak on to zrobił ?
Tak, pewnie jest poważny, bo sam siebie banuje na 8 godzin, dając wpisy jak widać .Co do mojego wpisu jest on z sieci.A trafił siodemke bo wylosowano liczbę 7 , jedna z jego siedmiu liczb .
Stałymi , tylko stałymi, można zamienić te, które zostały wylosowane na sąsiednie .
Bolo22, ktoś miał rację.Pod Twoim nickiem są ciekawe wpisy w sieci .Być może zbieżność nicków.
Wkleilbym tutaj, ale tego nie zrobię .Ktoś miał rację, makler chyba też .
@4 056 481: Słuszna uwaga.Ja czytam tylko liczby - typy - pewniaki, a tekst czytam tylko od osób, które zasługują na uwagę .Ciekawe czy z tych zestawów coś wejdzie ? Może się skusze i wyślę te zestawy , to tylko 100 zł , bo dopisze da setki.

@4 056 493: A mnie podchodzi czwarty jako uniwersalny na Keno i mini
@4 056 496: Nie bez kozery wkleiłem te zestawy.To nieco ponad 60 zł.Zsgramm nimi
Mam kupon 10-cio zakładowy EJ z maszyny , którym graliśmy przez 3 losowania.Byly zwroty bo w trzech zakładach powtarzały się liczby , w tym 50.Ja nimi zagram.
Czy jest to sprawiedliwe ? W Puławach spłonęły żywcem dwie osoby po 93 lata .Dożyć tak pięknego wieku i spłonąć? Wrrrr
Kto pisał o kuponie 10-cio zakładowym i powtarzającej się liczbie 50 w EJ.
Krzys3355,z Niemiec powinien mieć coś trafne .To jego ulubione liczby w realu .
Jeszcze nie sprawdzałem, chce byc dłużej milionerem.Jeszcze mam do sprawdzenia chybiki z Essen, a są jeszcze w grze .
Intuicja mi podpowiada, że kumulacja rozbita bo ładne liczby wylosowali .Może Niemcy i Qbraczki z Rybnika ?
Sprawdzę dopiero wtedy gdy będę wiedział ile płacą w poszczególnych stopniach .
Kupiłem z maszyny 12 zakładów mini , a prawie w każdym powtarzają się liczby 1 i 4 , zagram online w ich miejsce wstawię 2 i 5.Krzys3355, lubi liczbę 50 w EJ.
Pomyliłem się , zagrałem multi multi na zagraj ponownie stawka 2 z plusem, a nie chciałem nim grać .Nasz kolega B.( bardzo sympatyczny człowiek ), pomylił się , zagrał 2 razy ten sam kupon , dzięki temu wygrał 2 x 1800
Wiedziałem, że tak będzie , to test nr 13, dziękuję bardzo jak nie wiem co.
Gonzaga , u mnie 3 razy jest liczba 17.Pewnie nie wylosują jej .
Kolega z Lędzin nie gdy nie grał w żadne gry, zagrał I raz , trafił ponad 700 000
Gonzaga , byłbym bardzo wdzięczny gdyby liczba 17 była plusem bo mam ją w pierwszym z pięciu zakładów ,na innym mam ją raz w drugim zakładzie .W mini mam ją 3x
W EJ w polskich chybikach na 8 zakładów zero wygranych, tylko po 2 liczby , a z Essen 3 x 2 + 2 i 1×3+1.
Aktywowałem 2 x super szansę z maszyny , końcówka 6 i 4 , Będzia g .Super plus 19
Przejazdem , te akurat w Brzegu . Bolo22, nie wszystkie sprawdziłem .
Bolo22 , kropki oznaczają oboki i dlatego powtórka na jutro online .
Sebastian, faktycznie za informację się płaci.Ja też płaciłem komuś gdy chciałem odzyskać skardzione auto.W końcu za kasę syn wkopał ojca , ale suto mam.W tym przypadku za systemy i pewniaki też się płaciło.Ja nie, ale byli tacy .
Sebastian , jasne, że pomijać niektóre wpisy, spojrzeć na nick , nie czytać, nie odpowiadać, wylogować się.
Upłynęło 8 dni od życzeń noworocznych i kilka godzin od życzeń " miłego dnia " .Co są one wart ?
Mogę Ci dać, ale za pokazywanie się placi.Moze z sauny z Batorego ?
Sebastian , Ty nie rozdzielaj na pojedyncze osoby .To jest jedna i ta sama ekipa .Biden nazwałby ja po imieniu .
Pisz ci chc ez i ile chcesz
Dobrze, że w Chorzowie nie ma porodówki
Dobrze, że w Chorzowie nie ma porodówki