Wpisy użytkownika Wulkan
Łącznie 3 190 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 053 393. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Piękny system na 11 w Mini można było ułożyć .Część liczb to Mati21g
Pasko, zaprawdę powiadam , boli głowa i szczypie w. . Mati21g, pochwal się .
Na 32 zakłady lub więcej , trojczyna musi wpaść , oby płaciła 50 a nie 21,70
Wczoraj bylo ponad 50, a innym razem zaledwie 20 z groszami.To mam na uwadze.
W multi powinny być ładne wygrane od 69 do 77, tylko czy plus będzie do nich pasował ?
Mówiłem, że będzie dużo czwórek , to nie wierzył.No, ile płaci zwykła trojczyna ?
A przecież paskowicze trafiali piątki w Mini i szóstki w lotto oraz 500 000 w Multi .
Nie uważam się za takiego.A ilu graczy trafilo główne na 1 pojedynczy zakład ?
Bolo22, przecież jestem cały czas, a znikam , bo przecież są inne przyjemności, inne towarzystwo, inne zainteresowania .Nikt mnie nie przyspawał tylko do jednej strony .A czy wszystko rozumiesz? Bo ja nie .
GTV , popatrz ile osób trafiło czwórki w Lotto i w Mini na podobnej stronie .Jeden z drugiego zzyna liczby , a to jest źle .
No, tak, bo to jest taktyka.Podaje niby pewniaki a gra innymi.Podam Ci coś za chwilę, jak łatwo trafić .
GTV , czekaj chwilę , coś Ci wyślę .Mianowicie wziąłem 10 chybikow na 9 i 5 na 9 z plusem.Nanioslem na tabelkę , a grałem obokami.Zaraz efekty . Nadmieniam, że anulowalem chybiki bo mi się nie podobały, i dobrze .Tośka można , i trzeba robić w. .., jeśli on robi .
Najlepiej typują bezdomni , pijacy, często egzemplarze z Tworek .Jeden taki podał mi tasiemca.Pomyslalem, ale ***, a wylosowali całego tasiemca 8/9.
Janusz, i premia przeszła na dzisiaj.W pierwszych pięciu losowaniach zostanie rozbita .
Kavprom i Szymonom z okazji Imienin, zdrówka, a resztę kombinujcie sami.
GTV , zatem pokaże Ci coś jutro około południa .Nie jutro a dzisiaj .Albo jeszcze dzisiaj , bo od zaraz nie będzie mnie na czacie .Paweł , jesteś z czerwca ?
GTV, tepuonowe czarne to chybiki z maszyny, które anulowalem.W zielonych kółkach , te z 14:00, a te ceglane kropki to pewniaki kolegów , które podstawione zostały do systemu .Ale jak się nie wkurzać , jeśli żaden z nas nie zagrał 10/10 tymi liczbami ? To dopiero boli głowa .A na 14:00.na dzisiaj podam później.

Wkleilbym anulowane zakłady , ale będę nimi grał online na 14:00, dlatego ich teraz nie wkleje.
Bolo22, bo jestem ....iul....Nie bylo zasięgu i nie można było zagrać .

Bolo22, jeśli chcesz typuj z zaznaczonych lub je obstaw .Łatwiej wytypować 7 z 20, niż z 80.
Zaanwczone , lub zaznaczona i daiednia .Zainwestuj w to 10 zł, zagraj na Katowickiej na stacji paliw .
Tak Bolo22, zmieniłem plany by przedstawić test nr 7.Oto, on. ( Jest mi zajefajnie, że ktoś o mnie pamięta ) .

Rozbita premia, cze nie ? Nawet nie wiem .Bez premii też można grać .

Nie ten się wkleił.Czy jest możliwość samemu usunąć błędnie wklejona fotkę ?

Na Józefowie odratowali mojego wujka , a na Tochtermana uktmstrupili brstowa, ale za 2 tygodnie zawał zabrał ordynatora .
Upatrzył sobie już dawno Ciebie , potem jeszcze innych, a teraz mnie .
Ok, dzięki, nie wracajmy do tego tematu , cisza , milczeniem można zabić .
Przecież jego liczby , pewniaki były podane na czacie, proszę przewinąć i zobaczyć , ja znich też ułożyłem piękna ósemka na stawcze .Pamiętam jego nie tylko skany , ale i. .
2,5,8,15,18,24,43,44,47,37,62,78,79,80, tylko ja dodałem 22 i 25