Wpisy użytkownika Vasil
Łącznie 1 997 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 494 397. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ale i tak każde liczby mogą wejść .. wybiorę od 1 do 50 i polecą 70-tki itd
I tak narazie nie wysyłam nic
Typuje na sucho a jak widzę że coś więcej niż 6/10 wchodzi to się cieszę
Że moje amatorskie myślenie coś daje
Typuje na sucho a jak widzę że coś więcej niż 6/10 wchodzi to się cieszę
Że moje amatorskie myślenie coś daje
Szkoda że ciebie rano nie było tak to byś sprawdził bo pisałem liczby przed losowaniem to by się coś przestawiło a tak to słabo trochę ale może będzie jeszcze lepiej i wtedy sprawdzisz
Cóż ..Po losowaniu to każdy mówi "a mogłem to a miałem to ,gdybym'
A przed losowaniem każdy myśli że wszystkie liczby mogą wejść :v
A przed losowaniem każdy myśli że wszystkie liczby mogą wejść :v
Ja zawsze myślę że wszystkie mogą wejść.. W końcu rachunek prawdobodobieństwa
Bardzo trudno jest 7/10 chociaZlż trafić :d Raz mi się udało 8/10 ale tylko raz i w dodatku na sucho'D
Janosik np ktoś trafi 6/10 to nie jesteś w stanie podać tych 6 liczb?
Zgrywus jak tak chcesz wiedzieć to ci powiem że nie siedziałem w mapkach tylko używałem metod Perkuna
Zgrywus pytałeś co ja niby robiłem te 8 h ,stwierdziłeś że w mapkach siedziałem.
To ci wytłumaczyłem co robiłem,nie wiem niewyraźnie piszę?
To ci wytłumaczyłem co robiłem,nie wiem niewyraźnie piszę?
Janosik ale ja ci wierze
Tylko zadałem pytanie (544) ty powiedziałeś że się nie opłaca i spoko
Tylko zadałem pytanie (544) ty powiedziałeś że się nie opłaca i spoko
Ja nie jestem z tych Janosik co piszą o tobie że beke sobie robisz z tym sprawdzaniem itd
Ty podajesz liczbę trafionych liczb i to się sprawdza także widać że jest to prawda.
Podziwiam tych ludzi co mówią ci że 'Tak janosik co ty możesz sprawdzić haha..'
A z losowania na losowanie twoje liczby trafień się sprawdzają także ja nie wiem,są efekty a niektórzy nadal gadają że nic nie możesz sprawdzić.
Ty podajesz liczbę trafionych liczb i to się sprawdza także widać że jest to prawda.
Podziwiam tych ludzi co mówią ci że 'Tak janosik co ty możesz sprawdzić haha..'
A z losowania na losowanie twoje liczby trafień się sprawdzają także ja nie wiem,są efekty a niektórzy nadal gadają że nic nie możesz sprawdzić.
Zgrywus nie znam go,on na forum mp często się udziela ..
Prowadzi własną stronę ze strategiami do lotto,mm itd
Prowadzi własną stronę ze strategiami do lotto,mm itd
Skoro dj to kup sobie playery albo ves taxy ,po dwa a pioneer to już górna półka
Jak ma być wojna to Francja z Islamem
Oni tym atakiem wypowiedli wojne Francji..
A co za tym idzie Usa jak i Polska moze sie przylaczyc :' Do Francji , w koncu NATO.
Oni tym atakiem wypowiedli wojne Francji..
A co za tym idzie Usa jak i Polska moze sie przylaczyc :' Do Francji , w koncu NATO.
Coś czuję że na jednym Atakiem się nie skończy ..
Francja wprowadziła stan wyjątkowy i pozamykała granice a ISIS jak bedzie chciał to i tak się wedrze ,wśród zamachowców był Francuz ,a dla ISIS każda furtka jest otwarta i ..tak wejdą jak będą chcieli.
Francja wprowadziła stan wyjątkowy i pozamykała granice a ISIS jak bedzie chciał to i tak się wedrze ,wśród zamachowców był Francuz ,a dla ISIS każda furtka jest otwarta i ..tak wejdą jak będą chcieli.
Ale uj przynajmniej bedzie sie cos dziac i moze ts zwolni blokad na nasze liczby xD
Janosik niedługo święta,podałbyś troche niektórym osobom liczb na tak Powiedzmy na E-maila :'
Aby nie było tak że ci ludzie co ani razu się na mp nie udzielili sobie z nich skorzystali
Aby nie było tak że ci ludzie co ani razu się na mp nie udzielili sobie z nich skorzystali
Był ubrany w czarną 'szate' tą typową dla ISIS ..To było jakoś o 2 w nocy
Miał na sobie pas brązowy
Może to nie był Jahid ale nie przypominam że u nas pojawiła się moda 'na islamiste'
Także może być wesoło a na emigramta też mi nie wyglądał ..
Miał na sobie pas brązowy
Może to nie był Jahid ale nie przypominam że u nas pojawiła się moda 'na islamiste'
Także może być wesoło a na emigramta też mi nie wyglądał ..
Niektórzy polacy myślą że jak będzie wojna Francja vs ISLAM (Isis) itd to u nas będzie spokój
A ja powiem że nie,ponieważ jesteśmy w NATO :'
A ja powiem że nie,ponieważ jesteśmy w NATO :'
-Janosik 2009 :Zakopane.
Podam dopiero liczby, jak Ktoś na sprawdzanym zakładzie będzie miał nie mniej jak 7/10
-Vasil :California
Dobry,Janosik zobacz moje też liczby : xxxxxxxxxx
-Janosik 2009 :Zakopane
Vasil.
Twoje liczby są ostatnie na dzisiaj.
Więcej nie sprawdzam.
Vasil. Wpis Vasila 10 liczb.
???????????????????????????????????????????????????
Co by tu napisać.
Vasil
To są Twoje stałe liczby ???
-islandorka30-
Vasylek ma 10/10 Janosiczku???
no kurna coś wisi w powietrzu... Janosik 2009 :Zakopane.
- Napiszę tak.
Vasil ma ciekawe liczby, na które warto ZWRÓCIĆ uwagę w najbliższej przyszłości.
Podam dopiero liczby, jak Ktoś na sprawdzanym zakładzie będzie miał nie mniej jak 7/10
-Vasil :California
Dobry,Janosik zobacz moje też liczby : xxxxxxxxxx
Vasil.
Twoje liczby są ostatnie na dzisiaj.
Więcej nie sprawdzam.
Vasil. Wpis Vasila 10 liczb.
???????????????????????????????????????????????????
Co by tu napisać.
Vasil
To są Twoje stałe liczby ???
-islandorka30-
Vasylek ma 10/10 Janosiczku???
no kurna coś wisi w powietrzu... Janosik 2009 :Zakopane.
- Napiszę tak.
Vasil ma ciekawe liczby, na które warto ZWRÓCIĆ uwagę w najbliższej przyszłości.
Zwykle mnie irytuje to ze np w moim typowaniu jest 45 a wylosowano 46 ja 67 ts 68 ja 66 ts 67
Ostatnio już sam nie wiedziałem czy ts manipuluje wynikami
I jakoś pare dni temu wysłałem do ts wiadomość z zapytaniem o to...
I mi powiedzieli że Totalizator nie ingeruje w wyniki ani nie manipuluje wynikami bla bla ..
I jakoś pare dni temu wysłałem do ts wiadomość z zapytaniem o to...
I mi powiedzieli że Totalizator nie ingeruje w wyniki ani nie manipuluje wynikami bla bla ..
W ogóle jak byłem po moją ostatnią wypłatę (Bo firma sie rozpadła) itd to Babka z kasy mi powiedziała że nieczęsto ją odwiedzają takie przystojniaki : DD
Czułem się trochę dziwnie bo nie wiedziałem jak mam jej na to odpowiedzieć To powiedziałem że 'aj tam Pani przesadza' : D
dusia,skąd wiesz że chodziło o dzisiaj?
Janosik powiedział w najbliższej przyszłości i dodał pierw że jak będzie najmniej 7/10 to poda liczby,poinformuje..
A dziś tylko 6/10 było,także wątpie że Janosikowi chodziło o dziś
Janosik powiedział w najbliższej przyszłości i dodał pierw że jak będzie najmniej 7/10 to poda liczby,poinformuje..
A dziś tylko 6/10 było,także wątpie że Janosikowi chodziło o dziś
A więcej informacji nie otrzymam kiedy to bedzie?
Czy los tak nie chce abym wiedzial
Czy los tak nie chce abym wiedzial
Janosik to ja już nic z tego nie rozumiem :f
Co to znaczy że będą pod specjalnym nadzorem?;D
Co to znaczy że będą pod specjalnym nadzorem?;D