Wpisy użytkownika Vasil
Łącznie 1 997 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 476 100. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie rozumiem jak można tyle lat dawać się tak ogłupiać przez media, partie typu po i pis,....
Zamiast wybrac kogos kto naprawde chce zmienic polske a nie tylko obiecywac...to wybiorą tego co nic nie zrobi.
Bo on nie leci w kulki i nie obiecuje a działa a pis i po..Szkoda slow
Ja nie wiem czemu ludzie są tacy naiwni i wierzą. Np Kampanie reklamową Kopaczowej widzą i myślą 'O skoro pani Kopacz tak mówi że będą zwiększone płace to tak będzie' A wystarczy spojrzeć na to na jej nastawienie,wpuściła emigrantów , dała im hajs,dom,ubezpieczenie. A obywatelowi co dała..Nie mam pytań..
Powitała emigrantów chlebem i solą no popatrzcie jaka łaskawa.
A polakom nie chciała udzielić w odpowiedzi napytanie które by ją pogrążyło.
Kazała wziąć go jak najdalej od niej , tak traktuje obywatelów.
Wszystko to jest pic , pic na wodę.
A polakom nie chciała udzielić w odpowiedzi napytanie które by ją pogrążyło.
Kazała wziąć go jak najdalej od niej , tak traktuje obywatelów.
Wszystko to jest pic , pic na wodę.
Nie wiem z czego tu się cieszyć bo inni się cieszą że pis wygrał.
Wygrały czerwone mordy z okrągłego stołu.
Wygrały czerwone mordy z okrągłego stołu.
Stonoga to nie polityk tylko biznesmen , ktory wylozyl z wlasnej kieszeni 1,2 mln na potrzeby ludzi chorych , potrzebujacych.
I przynajmniej robi cos ,ROBI a nie obiecuje...A PIS? Polowa to zlodzieje ..
Po? Szkoda gadac Najlepiej splacic te wszystkie czerwone mordy zachlane i budowac nowa polske , ale nie ...polaczki wola to co zobacza w telewizji chociaz kazdy z nich i tak wie ze oni nic nie zrobia. Ludzka glupota nie zna granic
Po? Szkoda gadac Najlepiej splacic te wszystkie czerwone mordy zachlane i budowac nowa polske , ale nie ...polaczki wola to co zobacza w telewizji chociaz kazdy z nich i tak wie ze oni nic nie zrobia. Ludzka glupota nie zna granic
Jestem polakiem , zyje w polsce chce aby nam sie dobrze zylo. Wiec ide na wybory i glosuje , martwie sie co bedzie jutro.
Patrze pis wygral , ja powoli sie pakuje i do stanow s***lam.
Patrze pis wygral , ja powoli sie pakuje i do stanow s***lam.
Ilośći Mandatów pis-u mogą się zmniejszyć poprzez wejście Korwina i Lewicy do sejmu.
Chociaż to mnie cieszy
Chociaż to mnie cieszy
dusia , ty nie pamiętasz swojego hasła i loginu do poczty
Czy nie pamiętasz swojej poczty swojego adresu E-mail
Bo nie rozumiem
Czy nie pamiętasz swojej poczty swojego adresu E-mail
Bo nie rozumiem
Szydło miała wywiad i nie pamiętała kiedy uchwalono konstytucje 3 Maja
Haha Lewice wy... z Sejmu , probowali wejsc a tu uj co? Hauha Drzwi zamkniete.
My nawet leżymy w lotto :'
W El Gordo kumulacja 10 miliardów , z bonusem 14 , Pozdro :'
W El Gordo kumulacja 10 miliardów , z bonusem 14 , Pozdro :'
Kaczyński ich kontoluje a Kopaczowa jest z komisji gier i zakładów (sark)...
W sumie.. bym się nie zdziwił jakby tak rzeczywiście było huhu
W sumie.. bym się nie zdziwił jakby tak rzeczywiście było huhu
Janosik ,mógłbyś też zerknąć na moje?
80,8,18,60,33,34,16,49,53,79,73,74,44,70,32
z gory dziękuję
80,8,18,60,33,34,16,49,53,79,73,74,44,70,32
z gory dziękuję
Ja tam wole sam kminić ewentualnie w 2 i wygrana ładnie podzielona na dwie osoby.
Ponieważ takie większe grupy nieraz bywają szemrane..
Ale każdy ma swoje zdanie
Ponieważ takie większe grupy nieraz bywają szemrane..
Ale każdy ma swoje zdanie
To ja mogę , ale troche musiałbyś mi powiedzieć co mam dokładnie robić.
Bo jak mówiłem ,dopiero zacząłem z lotto przygodę. Jak tak to luz,możemy we 2
Bo jak mówiłem ,dopiero zacząłem z lotto przygodę. Jak tak to luz,możemy we 2
A co tu do rozumienia? dokoncze obiad i zaczne typowac. No bardziej wytlumaczyc ci nie dam rady
Każda liczba ma tyle samo % na wypadnięcie więc takie rozmyślanie a może ta może ta nic nie da.
przypadek sądzi o wygranej...Inny będzie rozmyślał nad mapkami godzinami...a inny weźmie piznie na chybił i trafi 10\10
Wygrywa się najczęściej wtedy gdy w ogóle nie myślimy nad tym że w ogóle trafimy.
Są różne sposoby ..Ja nie licze nigdy na wygraną ,nie jestem pewny siebie gdy sprawdzam wyniki.
Czasem decyduje niby szczęście a czasem przypadek....
Czasem decyduje niby szczęście a czasem przypadek....
Pełno liczb pauzuje już z 30-40 losowań i nadal nie wchodzą.. (a powinny) A tego nie robią
Pełno osób myśli że np jak przedwczoraj były 50-tki , wczoraj 60-tki to na 100% wejdą dziś 70-tki ..A tu lipa 10,11 i 20-tki
Każda liczba ma tyle samo %
Każda liczba ma tyle samo %
Analizowanie niby coś daje ,jesteśmy pewni że mamy pewniaka itd
Stawiamy na niego i się rozczarowujemy.
Czasem sam już nie wiem jak to działa ,dzisiaj pomoże analiza a jutro nie i to się tak cały czas zmienia.
Ja osobiście nie jestem wrzechwiedzący i nie powiem że dziś jako pewniak wejdzie 49 ..'Bo analiza na to wskazuje'
Stawiamy na niego i się rozczarowujemy.
Czasem sam już nie wiem jak to działa ,dzisiaj pomoże analiza a jutro nie i to się tak cały czas zmienia.
Ja osobiście nie jestem wrzechwiedzący i nie powiem że dziś jako pewniak wejdzie 49 ..'Bo analiza na to wskazuje'
I kolejna kasa wydana na nic
Ja nie losuje,czekam na właściwy moment
Ja nie losuje,czekam na właściwy moment