Wpisy użytkownika Vasil
Łącznie 1 997 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 479 946. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nikt nie zmusza ,ja się na siłe nie doszukuję 'problemów' związanych z losowaniem..
Skoro TS mi odpowiada że nie jest ustawiane to nie jest,podaj mi powód dlaczego TS miałby oszukiwać (ustawione losowanie)
Po co grasz skoro twiedzisz że ustawione itd ..To tak jakbyś wiedział że nie potrafisz latać a i tak skoczysz i sprawdzisz.
Tak ale nie pamiętam jakie liczby ci podawałem,bo nie zapisywałem.
Trafiłem coś?
Trafiłem coś?
Janosik mógłbyś zerknąć jeszcze na to?
60,48,36,13,72
z góry dzięki
60,48,36,13,72
z góry dzięki
Wiesz co nie wiem,jakbyś miał motor to bym ci powiedział że nieświadomie robisz hamowanie śilnikiem..
A w skuterach tego nie ma bo to są automat
A w skuterach tego nie ma bo to są automat
A co do kompa to kup jakiegoś proca i3,i5 (k)
Ramu 8 gb z dobrymi opóznieniami,jakąś dobrą karte graf z serii GeForce ...
Ramu 8 gb z dobrymi opóznieniami,jakąś dobrą karte graf z serii GeForce ...
Mogę ci podać dobry zestaw ale takie podzespoły to gdzieś 4-5 tysięcy i w góre
W kompa trzeba władować jeżeli myślisz o grze np w Wiedzmina 3 Dziki Gon
Janusz napisałeś dwa razy to samo słowo z u otwartym i zamkniętym XD
Bo sprawdzenie poprzez terminal wynosi 2 sekundy..Także o tych godzinach jeszcze dasz radę wysłać
No ja to samo ,czekam...I patrze jak ludzie hajs traca : D bo nic nie trafiajo
Pierw się zrobiło mega jasno a potem na niebie pojawiła się taka kometa lecąca lub coś podobnego do tego
Janosik a czytałeś o tym całym meteorycie? Który nam groził wraz z tym kawałkiem który mi przeleciał
Przynajmniej coś się działo , szkoda że tak szybko się skończyło ,bo nawet telefonu wyjąć nie zdążyłem :S
To były kawałki meteorytu ,też to widziałem wczoraj.. Tylko że ja miałem pomarańczowo-czerwone ,dokładnie mi nad głową przeleciał..