Wpisy użytkownika Tupaj
Łącznie 4 854 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 868 040. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jde palic bo niedlugo moje damy przyjda rzeby mialy cieplo a o 5 pyry musze wstawic bedzie obiad do wieczornego losowania a jeszcze flagie musze sciagnac
o 14 trafilem 2 liczby a teraz 1 liczbe trzeba bedzie zrobic przerwe
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom na rozgrzewke na cieplo zeby sie rozgrzac i {uscisk2}} obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego popoludnia dzis gram tylko duzy pozdrawiam
@4 874 453 molosopot: witam i zycze trafnych typowan
@4 874 459 molosopot: jak rano jechalem z silowni to na jezdni lezal kupon taki wymietolont to sie zatraymalem i wlasnie skreslam te numery duzego dwa zaklady puszcze wieczorem
trzeba sprezyc sie i zabrac sie do roboty ale najpierw drwa musze narabac i w piecu napalic do wieczornego losowania
przed chwila sprawdzilem stare kupony euro to na 15 zakladow trafilem 2 z 5 i 1 z 2 dobrze ze nie gralem
jutro wyciagne lampki potrzebuje 8 sznurow w tym 3 nie pala podrzuce sasiadowi zeby naprawil
@4 875 219 molosopot: a kto bedzie typowal
@4 875 259 Madman: wlasne czy z maszyny
na mnie juz czas wiec zegnam mile towarzystwo zycze milych snow dobranoc
@4 876 239 tianshi84: dobrze typowal mini
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w tan niedzielne popoludnie zycze trafnych typowan i wysokoch wygranych milym panoim przesylam a panom na cieplo i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni a przedewszystkim zycze duzo zdrowia i pogody ducha pozdrawiam
@4 881 817 Sebastian_M: prosze o pewniaki
pale wpiecu i zastanawiam sie nad liczbami do mini jak macie pomysl to prosze o liczby
czas opuscic mile towarzystwo zycze wszystkim milych snow dobranoc
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w sobotnie popoludnie zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom iwszystkim obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni oraz wszystkim zycze zdrowia na wieczorem puszcze duzy i mini z maszyny teraz naprawiam lampki mam zepsute 3 sznury a 5 mam sprawnych sam musze poszukac usterki nik w to niechce sie bawic pozdrawiam i zycze milego popoludnia
bylem w zabce kupilem z maszyny 5 zakladow mini i 1 zaklad multi 8 skreslen prz okazj wziolem keno 8 liczb i wygralem 44 zl zaklady sie zwrucili czekamy na losowanie
@4 888 471 marc1978:
na mnie juz czas wiec zegnam mile towarzystwo zycze milych snow dobranoc
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom na cieplo i obchodzacym imieniny urodziny rocznice wszystkiego najlepszego gimnastyka zaliczona chodnik odsniezony koty nakarmione zycze wszystkim zdrowia i milego spedzenia dnia pozdrawiam
@4 888 664 Mulag: zycze smacznego tez ide na sniadanie
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom na poprawe humoru i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego popoludnia pozdrawiam
@4 899 566 dusia:
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych w te deszczowe popoludnie milym paniom przesylam {{bukiet} a panom na cieplo i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni awszystkim zycze spokojnego i pogodnego dnia pozdrawiam
@4 906 914 StarMade: witam na razie musze zniknac obiad gotuje a pare skladnikow mi zabraklo to lece do sklepu
nic nie trafilem ani w mini ani w multi i w duzego 1 liczba dobranoc wszystkim milych snow
Wszystkim milosnikom zielonej strony zycze zdrowych spokojnych swiat w gronie rodzinnym
Witam serdecznie wszystkich milosniow zielonej strony i sympaytkow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom na trawienie i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni a wszystkim widzialnym i nie widzialnym milego popoludnia pozdrawiam prosze o pewniaki do multi i mini
@4 913 150 Sebastian_M: witam prosze o typowania pozdrawiam
@4 913 152 molosopot: zycze Ci przedewszystkim zdrowia pozdrawiam
wrocilem z silowni przez godzine przeszwdlem 3260 m i wioslowalem 600 zrobilem 2 pompki i ani razu nie moge sie podciagnac wisze jak worek pyrow
@4 913 169 Sebastian_M: wiecwj nie dam rady
@4 913 170 Sebastian_M: ani razu
@4 913 174 Sebastian_M: 89 kg przy wzroscie 176 cm
@4 913 176 molosopot: brakuje serwa i jego typowan
`jak chodze na silownie takie mlode dziewczyny na biodrach podnosza 90 kg aja w dwoch rekach nie moglem podniesc
jak kupowalem worek cementu 15 kg to poprosilem magazyniera zeby zaniusl mi do samochodu az wstyd sie przyznac co z czlowiekiem sie zrobilo
@4 913 189 Sebastian_M: jeszcze 20 lat temu wazylem 73 kg
na chwile Was opuszcze musze brac sie za odkuzanie zona wroci o 16 a jest troche nabalaganione po wczoeajszych gosciach zagladne jak idzie wam typowanie
trafilem 3 z 8 liczb w multi wieczorem puszcze z maszymy ide dalej sprzatac pyry jeszcze musze obrac i za 45 minut wstawic zeby sie gotowaly sorowka zrobiona mieso podgrzeje i o 17 bedzie obiad
@4 913 328 sony71: gratulacje masz wyczucie
@4 913 334 sony71: jak ty to robisz
wszystkim wygrywajacym ja nie trafilem nic wszystkim zycze milych snow dobranoc
petardy kupione szampan kupiony a w multi nic nie trafione do wieczornego losowania
@4 916 643 Janosik 2009: wpisz test do multi na nie na 22 pozdrawiam
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni oraz wszystkim wszystkiego najlepszego pozdrawiam ide na sniadanie zycze wszystkim smacznego
Milosmikom zielonej strony zycze wszystkiego najlepszego w nadchodzacym Nowym Roku 2024
@4 918 866 Sebastian_M: witam zaraz biore laskie to znaczy kule i ide na spacer pogoda dosyc ladna
dopiero wrocilem ze spaceru malo ludzi nad jeziorem ale za to mak donald jest oblezony
@4 919 284 dusia: witam na stronie
@4 919 299 molosopot: widze
@4 919 325 molosopot: widze kupon
@4 919 369 Mulag: u baera pracy w brod niedlugo zaczna sie szparagi u nas zwolnili zpracy 300 osob
Witam wszystkich z wieczora zycze trafnych typowan iwysokich wygranych milym paniom przesylam a panom na cieplo i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni a wszystkim zycze pogody ducha skreslam euro z 12 wybralem 3 i 9 a z 50 puszce mixa a mini z automatu pozdrawiam
@4 920 334 Kruk82: witam w piecu pale
ide ziemniaki wstawic a pozniej do zabki kupony wyslac do wieczornego losowania
@4 920 358 Sebastian_M: wszystkiego najlepszego
dzisiaj przegralem bez mini 18,50zl zapisuje jakie straty poniose w ciagu tygodnia
@4 920 910 dusia:
@4 921 189 MONTEZUMA1: ja mam 2 koty i kleskie ponosze a przedewszystkim witam wszystkich milosnikow zielonej strony
trzeba brac sie do roboty okna i drzwi musze pozamykac pol godziny sa otwarte wszystko sie przewitrzylo i za obiad trzeba sie brac wieczorem puszcze mini i multi
na 6 zakladow trafilem 2xpo2 a w multi nic na 7 skreslen znow jestem do tylu 11,50 dlatego nie podaje liczb
@4 921 841 Sebastian_M:
na mnie juz czas wiec zegnam mile towarzystwo dobranoc milych snow
Witam wszystkich milisnikow zielonej strony dzis nic nie puscilem w ostatniej chwili zrezygnowalem zamiast lotto kupilem slodycze pozdrawiam
@4 922 789 molosopot: witam i zycze wygranej
dobrze ze nie puscilem w multi trafilem 1 liczbe 8 skreslen a w mini 2x po 1 liczbie a slodycze mam i na pocieszenie zjem sezamki
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze wysokich wygranych i trafnych typowan milym paniom przesylam a panom na cieplo miod i🍋 obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni dzis puszcze euro kupon znalazlem na chodniku pozdrawiam
@4 923 454 Sebastian_M: witam zycze wygranej w mini
zaraz wpuszcze koty do domu stoja pod drzwiami nawet na ogrod nie chca isc
jeszcze troche a za obiad musze sie brac zrobie placki ziemniaczane z marchewka przepis Dusi chyba to jest bardzo smaczne frytki i karp moczy sie w wodzie jest zamrozony do 18 mam czas a przy okazji chalupe trz a ogarnac
@4 923 919 Janosik 2009: skad moje mumery miales moje 4 13 27 39 44 i 3 9 ja znalazlem ten kupon na chodniku
jutro podlicze straty jakie ponioslem z T S i terz przestane grac
jeszcze mam do sprawdzenia lotto 5 zakladow z plusem na 2 losowania multi 5 liczb 2 losowania stawka x 4 i mini 10 zakladow tylko 1 losowanie
umnie lipa przez dwa dni przegralem 106zl przestane grac bede tylko kibicowal
wciagle mam pod gorke zamiast grac to kupie smartwona na raty lepiej na tym wyjde mam nokie 3310 dzieciaki patrza jak telefon wyciagne sa zdziwieni ze cos takiego istnieje
@4 924 174 Sebastian_M: zycze Ci trafnych typowan zebys wrwscie trafil 5 w mini
na mnie juz czas wiec zegnam mile towarzystwo dobranoc i milych snow
serdecznie witam wszystkich chodnik odsnierzony sola posypany teraz dziewczyny szykuja sniadznie pozdrawiam i ide papu smacznego
@4 924 678 Sebastian_M: zdradzisz tajemnice jak typujesz na dzisiaj mam multi i minikore wczoraj puscilem na dwa losowania a tak to bede typowal na sucho jak kilka razy trafie 3 to dopiero puszcze nie bede sponsorem