Wpisy użytkownika Tupaj
Łącznie 4 846 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 848 029. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jutro puszcze tylko mini z maszyny i ide zapisac sie na silownie interesuje mnie tylko bieznia karnet 180zl na miesiac
@4 848 032 molosopot: na biezni to moge spokojnie spacerowac a jak ide na spacer i jest nie rowno to pare razy sie wywrocilem nie raz to mi sie podobalo bo mlode panie pomogly mi sie podniesc
@4 848 035 Samek: w senatorium moj rekord na biezni byl 2 km na godz
@4 848 039 Samek: wiecej nie wydolam jak ide na spacer to 1300 m pokonuje w 1 godz i20 minut w tym ze 3 razy musze odpoczac
@4 848 048 Samek: milych snow
czas pozegnac mile towarzystwo zycze milych snow dobranoc u mnie koty tez juz spia
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych milym paniom przesylam a panom proponuje herbate grzaniec zycze trafnych typowan i wysokich wygranych a obchodzacym imieniny urodziny rocznice samych pogodnych dni tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego dnia a tym kturzy jedza sniadanie zycze smacznego zaraz jade do miasta przy okazji wysle mini i kaskade pozdrawiam
kupilem zmaszyny 3 mini i kaskade dostalem 2 kupony na 14 i 22 czemu nie ma zeby 1 kupon byl na kilka losowan musze obiad gotowac dzis zrobie pomidorowa i racuchy upieke z jablkami
@4 848 432 Samek:
@4 848 801 molosopot: ja kupilem 3 zaklady mini i 2 kaskady i je zgubilem teraz chcialem sprawdzic kaskade ale nie mam kuponow
siedze i orzechy lupie ciezko sie obieraja w zeszlym roku w piecu je spalilem mam cale wiadro
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych w ten pochmurny ale bez deszczowy poranek milym paniom przesylam a panom proponuje grzanca tym co pracuja zycze spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego popoludnia obchodzacym imieminy urodziny rocznice samych slonwcznych dni ja kilometry nakrecilem na rowerze stadjonarnym na biezni 3 km przeszlem po drodze puscilem keno inic nie wygralem prosze o pewniaki do multi pozdrawiam
ziemniaki chba sie ugotowaly musze je potluc na obiad zrobie kopytka w miedzy czasie bede zagladal jak ida typowania smacznej kawy
liscie w ogrodzie grabie prosze o pewniaki multi pozdrawiam o 18 zajrze Janosk prosze o prpgnoze na nie na 22 do multi
za chwile pojade wyslac kupony multi i mini po 2 zaklady na dwa losowania w euro nie gram
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze wysokich wygranycih i trafnych typowan milym paniom przesylam a panom obchodzacym imieniny urodziny rocznice samych slonecznych dni smacznej kawy w te deszczowe popoludnie wszystkim zycze pogody ducha pozdrawiam
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom proponuje goraca herbate tym co pracuja spokojnej pracy aatym co odpoczywaja milego i udanego dnia obchodzacym imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni prosil bym na wieczorne losowanie do multi o pewniaki pozdrawiam
@4 852 549 tomi77: u mnie toty tez spia gdzie chca teraz nie chca wyjsc na ogrod zeby futro przewietrzyc
@4 852 552 molosopot: wczoraj czytalem twoj wpis widze ze duzo podrozojesz
rano nakrecilem kilometrow na rowerze stacjonarnyn a o 8,30 pojechalem na silownie na biezni bylem 42 minuty i przeszedlem 1800 m
@4 852 556 molosopot: ja przewaznie na jade na grob rodzicow i siostry 8 listopada na rocznice
nikogo nie ma w domu sam siedze z kotami wezme sciere i posmigam troche po meblach dkurzyc terz sie przyda umyc podlogi i wypastowac nie zaszkodzi a w wolnej chwili powalcze z zelazkiem przy prasowaniu tak spedze popoludnie do wieeczornego losowania w miedzy czasie zagladne jak ida typowania
ja juz po obiedzie zostaly mi jeszcze do praspwania 2 koszule i spodnie dzis nie zagram teraz pale w piecu choc w domu mam 21 stopni
chodza przebierancy stare konie zamiast cukierka to lepiej by powiedzieli zeby im flaszkie dac
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panomw ten sloneczny przedpoludniowy dzien obchodzacym imieniny urodziny rocznice wszystkiego najlepszego tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego dnia ja kilometry na rowerze nakrecilem na bierzni przeszedlem 2400 m w 55 minut koty nakarmione i bede typowal liczby do mini tylko nie wiem jakie czekam na podpowiedz pozdrawiam
jeszcze raz witam wszystkich musialem nagle wyjechac teraz kresle kupony do mini za pol godziny pojade do miasta to puszcze pozdrawiam
@4 854 834 tomi77: sprobuj moze cos wymyslisz
nic nie trafilem a wygrywajacym czas opuscic mile towarzystwo mmilych snow i dobranoc
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom wte sloneczne przedpoludnie obchodzacym imieniny urodziny rocznice wszystkiego najlepszego ja kilometry na rowerze nakrecilem na bierzni przez 52 min przeszedlem 2360 mkoty nakarmione futro wietrza na ogrodzie a biore sie za czyszczenie pieca na wieczor puszcze mini i duzy prosze o pewniaki pozdrawiam
@4 856 511 molosopot: prosze podac choc dwa pewniaki
na chwile pouszcze mile towarzystwo i biore sie za piec i sprzatanie po opludniu zagladne jeszcze musze liscie popakowac do workow
porobilem co trzeba kupony skreslilem za chwile pojade je wyslac na miejscu zagram w keno do wieczornego losowania
@4 857 008 wujek74: mozesz autowac kogo chcesz nikt ci nie zabroni
@4 857 014 wujek74: na zgode
w keno wygralem 44 zl z maszyny a w mini przegralem 33zl a w duzego przegralem 12 zl bede gral tylko z maszyny po 1 zakladzie na 3 losowania
na mnie juz czas wiec zegnam mile towarzystwo zycze milych snow dobranoc
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom po pracy obchodzacym imieniny urudziny i rocznice samych slonecznych dni ja kilometry nakrecilem na biezni przeszedlem 1840 w 53 min zyrandole pomyte teraz pieke golonki w piwie troche wina dolalem jeszcze godzinka i sa gotowe z maszyny puscilem 3 zaklady na 3 losowania a multi skreslilem 7 liczb same 70 tki pozdrawiam
@4 859 394 Andreas3864: lepszy smak bedzie mialo a tego wina kwasidla nikt nie chce pic
@4 859 400 Andreas3864: te wino znajomi przywiezli z francj niby kupili je na wierzy eifla lepsze sa te nasze jabole
w mini nic nie trafilem a multi mam 3z7 wszystkim wygrywajacym zycze milych snow i dobranoc
Witam serdecznie milosnikow zielonwj strony i synpatykow gier liczbowychw te sloneczne przedpoludnie ja kilometry nakrecilem na biezni przez 52 m przeszedlem 2140m zycze trafnych typowan i wysokich wygranych obchodzacym imieniny urodziny rocznice wszystkiego majlepszego tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego spedzenia czasu prosze o pewniaki do mini pozdrawiam
@4 860 335 molosopot: prosze podac choc dwa pewniakji do mini
@4 860 338 molosopot: to podaj choc dwie szczesliwe liczby
@4 860 341 molosopot: tak
zupw ogorkowa gotuje a na drugie zrobie kopytka zimniaki tez sie gotuja bo z wczoraj z golonek zostal sos jest smaczny szkoda by bylo go wylac
@4 861 005 Serw: kiedys sie udzielales w typowaniu ha zielonej czesto dobrze typowales pozdrawiam
ja tez opuszcze mile towarzystwo jde spac moze przysnia sie jakies numery dobranoc
Witam serdecznie mikosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom po godzinach pracy obchodzacym imieniny urodziny rocznice samych slonecznych dni tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego i przyjemnego dnia pozdrawiam wczoraj zagralem 3 zaklady mini na 4 losowania dzis nie gram
kakao pije trohe chlodnawo na ogrodzie liscie do wora zapakuje w piatek wywoza i do 18 spokuj moze do miasta sie wybiore to pogram w keno
dla wygrywajacych ja nic nie trafilem ale w keno wygralem 4 zl tak ze na czysto zarobilem 2 zl
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowzn i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom{{piwo} i } a obchodzacym imieniny urodziny rocznice samych slonecznych dni zycze milego spokojnego spedzenia popoludnia w gronie rodzinnym pozdrawiam
@4 865 321 greg: pozdrawiam
@4 865 320 Janosik 2009: ja lubie zupe szczawiowa z ryzem ostatnio ja jadlem dosc dawno
ide palic w piecu do wieczornego losowania puszcze multi ze stawka x 3
nic nie trafilem ani z maszyny ani liczby wlasne dobranoc zycze spokojnej nocy jutro bedzie lepiej
@4 865 771 multi multi plus 1984: witam rano musze wczesnie wstac o 3 mam pociag
witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w te deszczowe popoludnie zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i obchodzacym imieniny urodziny rocznice samych slonecznych dni tym co pracuja milej pracy a tym co odpoczywaja milego popoludnia wieczorem wysle tylko mini z maszyny
@4 867 004 Samek:
za chwile chwyce za scierki i powalcze z kurzem przy okazj pomyje podlogi i wypastuje a jak starczy czasu to powalcze z zelazkiem przy prasowaniu jest tego troche mysle ze do 18 sie wyrobie do wieczornego losowania
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowychw ten deszczowy dzien zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i obchodzacym imieniny urodziny rocznice samych slonecznych dni tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego i pogodnego dnia ja kilometry nakrecilem na silowni przez godzine na biezni spacerowalem a przez 0,5 godz wioslowalem puscilem z maszyny multi na dwa losowania pozdrawiam
@4 867 946 Sebastian_M: starczy ze raz w miesiacu kupisz choc jeden kwiatek
ja nie mam szczescia w mini jest 42 liczby odejmuje te 5 z losowania zostaje 37 a skreslam 30 liczb na sucho to zadko trafie 3 raz poscilem 240 zakladow to sie przejechalem
@4 867 962 Sebastian_M: w sobote ide z zona na zabawe w piatek jej powiem bedzie niespodzianka
@4 867 964 Sebastian_M: do konca miesiaca mam na granie 28 zl
kolo gospodyn wiwjskich organizuje zabawe kolega z pracy mi to zalatwil jego zona tam sie angazuje
@4 867 971 Sebastian_M: ona pracuje od 9 do 17 aja jestem na rencie i caly dzien siedze sam z kotami
@4 867 982 panoramix: kolo jest caloroczne
@4 867 986 Sebastian_M: mam 2 koty stara babcie 17 lat pers i przyblede teraz ma 2 lata corka karmila ja strzykawka byla mala ktos je wyrzucil jak byli prawie slepe
@4 867 992 panoramix:
@4 867 998 Sebastian_M: ja mialem 3 kotki persy i 1kocura nazywal sie chugo 4 lata mial jak padl byl w klinice wmurowanej goslinie opieke mial 24 godz i tak go nie uretowali
@4 868 001 Sebastian_M: jestes fachowiec
@4 868 007 panoramix: a moja stara babcia lezy w koszyku jedzenie musze jej widelcem podusic albo mikserem rozdrobnic
@4 868 012 panoramix: jeszcze troche i ja bede palic
@4 868 022 panoramix: moj kot to sam otwiera drzwi wychodzi i przychodzi kiedy chce tylko zamykac nie chce
@4 868 032 molosopot kocie
@4 868 034 molosopot: i pazurami tez