Wpisy użytkownika Tupaj
Łącznie 4 844 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 828 652. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony wrocilem z senatorium tam wyslalem mini na 8losowan itrafilem 4 pirwszy raz
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten chlodny poranek milym paniom przesylam a panom zamiast zapraszam na kakao zycze trafnych typowan i wysokich wygranych ja kilometry nakrecilem stawy rozruszalem koty nakarmione pieczywo jeszcze cieple przywiozlem sniadanie paniom przygotowalem jeszczw raz zycze wszystkim milego i spokojnego dnia
bylem w szklarni pomidory pozrywalem leta powyrywalem zostawilem 7 krzakow pomidory sa jeszcze na nich zielone moze dojrzeja za chwile pojde fasole wyrywac przez okno widz ze jest sucha wieczorem wysle tylko duzego
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom proponuje herbate grzaniec zeby sie rozgrzac w ten chlodny poranek za chwile jade do miasta kupic zonie kwiaty a przy okazj z maszyny wezme euro i mini 3 zaklady na 4 losowania tym co odpoczywaja zycze milego dnia a tym co pracuja spokojnej i bez stresowej pracy
@4 829 667 molosopot: a przy okazj ja tez skorzystam pozdrawiam
@4 829 672 molosopot: dziekuje
@4 830 224 Janosik 2009: prosil bym na wtorek test na nie do ej tak jak dzisiaj
@4 830 270 molosopot: dobranoc
@4 830 278 molosopot: troche przesadzasz szczesliwej podrozy
@4 830 299 Janosik 2009: to bedziemy atakowac
@4 830 303 Janosik 2009: ja od czasu do czasu zagram
w mini tez nic nie trafilem zycze spokojnej nocy i milych snow dobranoc
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gotr liczbowyvh zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom proponuje herbate z sokiem ja jzk zwykle kilometry nakrecilem koty nakarmilem nie chcieli wyjsc na ogrod to wynioslem je za drzwi zeby futro przewirtrzyly cieple pieczywo przywiozlem kakao ugotowalem sniadanie przygotowalem czekam az moje panie wstana zycze udanego dnia w wolnej chwili bede zagladac jak twlujecie duzy lotek pozdrawiam
@4 830 443 Gosia__77: jak jezdzilem do babci a katar mialem to babcia prznosila gesie pioro ipalila je nad swieczka musialem je wachc dosc szybko przechodzil katar tweraz stos ptasie piora
a ja przycinan tuje mam chwile przerwy zona z corka pojechaly do miasta
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten sloneczny lecz chlodny poranek zycze smacznej kawy oraz smacznego obiadu w gronie rodzinnym niech w waszych domach i sercach zawsze swieci slonce milej i spokojnej niedzieli spedzonej z rodzina dzis bez grania ani typowania
@4 831 429 Andreas3864: u nas grzybow nie ma jest chyba za sucho
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panow zeby ostudzic emocje zapraszam na szklankie napoju / swierza mieta jablka sok z cytryny poslodzony miodem wyszlo mi 3,5 litra/ dzis wysylam euro i duzego od janosika oczekuje prognozy na nie do euro a reszte prosze o podanie pewniakow zycze milego i udanego dnia mam troche pracy od casu do czasu bede zagladac jak jda typowania
Janosik skorzystalem dzieki teraz nad duzym sie mecze niby 6 liczb a jak trudno je wybrac
@4 833 782 MONTEZUMA1: nic nie szkodzi moze intuicja cos ci podpowiada
@4 833 788 Sebastian_M: ja gotuje obiad bedzie ogorkowa dopiero obiad bedzie o 18 kiedy panie wroca z pracy a teraz sam siedze z kotami dobrze ze choc one dotrzymuja mi towarzystwa
@4 833 803 Sebastian_M: @4 833 803 Sebastian_M: zazdroszcze tym co pracuja ja dlugo stac na nogach nie moge troche pochodze to musze posiedzic bylem na biezni elektrycznej to tylko 30 minut wytrzymalem
@4 833 952 Gosia__77: zycze zdrowia jade rowerem do zabki poscic zaklady tylko znow zebym sie nie obalil do wieczornego losowania
@4 834 210 Gosia__77: A ja jutro zrobie mielone i szpinak
wszystkim wygrywajacym w duzego 2 trafilem a mini 3 jestem szczesliwy to puscilem z maszyny
@4 834 345 bolek31: glowa do gory przyjda szczesliwe dni
mam ksiazki i pismo komputer i nic z tego nie rozumie a ze tu pisze to dzieki corce gdy sam pstrykalem to fachowiec mial robote zeby to wszystko uporzadkowac
Witam milosnikow zielonej steony i sympatykow gier liczbowych zycze teafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom uscisk reki smacznej popoludniowej kawy wszystkim zycze milego i pogodnego dnia
do wieczornego losowania musze ze scierka po meblach posmigac nie zapomniec o odkurzaczu pozdrawiam
@4 836 858 Gosia__77: zycze zdrowia
@4 836 889 Gosia__77: jeszcze cekaja mnie dwie operacje jedna do konca roku a druga w marcu
@4 836 896 Gosia__77: musze miec kolano wymienione jedno juz mam teraz czekam na drugie ktore mialo byc wymienione rok temu caly czas mnie odsowaja a teraz mnie brodawczaka wykryli na cito w bydgoszczy trzeba czekac rol czasu a w zlotowie do marca
@4 836 891 Ginkofar: dopiero zagram w poniedzialek
@4 836 903 Gosia__77: prywatnie chodze to oni daja takie terminy
@4 836 986 Janosik 2009: twoje typowania sa pomocne jestem po obiedzie teraz czekam na sniadanie
@4 837 014 molosopot: gdy czlowiek dawno skonczyl szkole po jakims czasie staje
sie wturnym analfabetom wiem sam po sobie
sie wturnym analfabetom wiem sam po sobie
ostatni raz dolozylem do pieca dlatego na zewnatrz jest tak cieplo
u mnie zegar wybija 10 godz troche sie spieszy ma 160 lat ajak szybko chodzi
nic bym nie trafil musze opuscic mile towarzystwo zycze spokojnej nocy dobranoc
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom moga sobie pozwolic jest sobota zycze milego i pogodnego dnia w gronie rodzinnym lub spedzenie dnia wssrod przyjaciol pozdrawiam dzis i jutro nie gram
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom zalecam herbate grzaniec w ten chlodnawy poranek kto obchodzi urodziny imieniny rocznice zycze samych slonecznych dni wszystkim zycze milego i spokojnego dnia wczoraj w loeowaniach ponioslem same porazki dzis nie gram orzechy pozbieralem teraz bede kosil trawe pozdrawiam
@4 841 809 Ginkofar: ale bez alkocholowe
musze jeszcze wiecgac nakanal zobaczyc co jest z tym katalizatorem bo cos mi styka i jakby obcieralo bylem wczoraj u mechanika we dwuch sprawdzali kola dobre drazki dobre luzow nie ma i doszli do wniosku ze w alizatoze cos sie urwalo za przeglad i diagnoze njc nie chcieli az bylem zdziwiony bo gdzie indziej za samo podniesienie maski zadali 50 zl
@4 842 398 molosopot: zycze tobie zdrowia i aby sie to nigdy nie powtorzylo pozdrawiam
@4 842 407 Bolo22: na pewno trafisz
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom pezesylam a panom po obiedzie i na dobre trawienie tym ktorzy obchodza imieniny urodziny i rocznice zycze samych slonecznych dni mam chwile wolna to biore sie az duzego i mini pozdrawiam
ostatnie jablka zerwalem byly tylko 2 wiaderka sa kwaskowe i nadaja sie jako dodatek do racuchow no skreslilem wybralem typowania Gosi pozdrawiam wysle tylko 3 zaklady
@4 843 293 Sebastian_M:
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom proponuje goracy kubek w ten pochmurny dzien
@4 844 498 Sebastian_M: witam dzis aiakuje tylko mini
@4 844 506 Samek: witam
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom dopiero po obiedzie tym co obchodza imieniny urodziny rocznice zycze samych slonecznych dni szczesliwej niedzieli dla wszystkjch
@4 845 471 Bolo22: szczesliwego grzybobrania
@4 845 445 Kaz39:
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom tym co pracuja zycze spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego i pogodnego dnia tym co obchodza imieniny urodziny rocznice samych pogodnych dni ja po ostatnirj porazce dojsc do siebie nie moge na tyle kuponow nawet trojki nie trafic to trzeba miec pecha wyslalim 24okuponow system na 30 liczb i ntylko 2 trafilem pozdrawiam
@4 846 539 Samek: pozdrawiam
gaz przed chwila mi przywiezli butla 73 zl kosztuje musze pozbierac orzechy i liscie pograbic koty nakarmilem kilometry nakrecilem pozniej wybiore sie do miasta bo sam siedze wdomu dopiero przyjda o 18 do wieczornego losowania
@4 846 716 Sebastian_M: smacznego ja obiad zjem o 18 teraz umyje samochod i do garazu wprowadze w piatek zatankowalem do pelna
@4 846 726 jarek21:
@4 846 775 Sebastian_M: to prosze podac
@4 846 785 Sebastian_M: wysle po 19
@4 847 059 Bolo22: trzeba miec nadzieje
@4 847 066 Bolo22: ja mam od 3o lat
tylko 2 trafione w multi musze zegnac mile towarzystwo spokojnej nocy dobranoc
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w te sloneczne popoludnie zycze wysokich wygranych i trafnych typowan milym paniom przesylam apanom obchodzacych imieniny urodziny i rocznice samych slonecznych dni tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego dnia ja koty nakarmilem kilometry nakrecilem od rana rozkopali ulice i nie ma wody a bralem sie za gotowanie obiadu i nie wiadomo kiedy bedzie pozdrawiam
@4 847 611 Ginkofar: dziekuje liczb nie podaje bo byscie poszli w samych skarpytkach
@4 847 612 Ginkofar: umnie wody brak ale mam w butelce gazowana ppozniej zaparze miete
@4 847 617 MONTEZUMA1: trzeba miec szczescie ja wyslalem 280 zakladow duzego lotka system 30 liczb odrzucilem 6 liczb z poprzedniego losowania zostalo 43 liczby a trafilem tylko dwie liczby
mysle ze bedzie trzeba chwycic za za sciere i pomeblach polatac powalczyc z kuzem sam siedze wdomu choc z koty dotrzymuja mi towarzystwa jeden lezy w szafie a drugi powsinoga lazi po sasiadach niedawno mial przetracona nogie i nie nauczy sie ze ma siedziec w swoim ogrodzie
@4 847 624 Sebastian_M: milo mi to ja znikam do wieczornego losowania
@4 848 014 Samek: pozdrawiam
@4 848 022 molosopot: witam