Wpisy użytkownika Tupaj
Łącznie 4 840 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 800 134. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mam pytanie dlaczego nie ma losowan keno i szybkie 600 na biezaco kieds wbijalo sie klub keno i losowania byly na zywo istatystyka byla na bierzaco a teraz nie ma
@4 800 132 Gosia__77: sprawdzalem twoje numery duzego lotto trafilas dwie trojki
@4 800 147 Gosia__77: teraz nie masz zapisanych zadnych typowan ale poprzednio na twojm profilu typowalas 6 zakladow
@4 800 200 Gosia__77: to sa twoje liczby trafione
Witam serdecznie sympatykow zielonej strony i milosnikow gier liczbowych w ten sloneczny i pogodny poranek paniom przesylam a panom kilometry nakrecilem stawy rozruszalem swieze pieczywo kupilem bulki sa jeszcze cieple 5 litrow mleka kupilem w tym 4 litry wlalem do garka na zsiadle mam dwa numery do lotto 2 i 21
nic bym nie trafil zagram wiecczorem mam 3 zl wygrane z wczoraj moge poszalec
@4 800 759 Biedroneczka1977:
koniec przerwy trzeba brac sie za prasowanie i rozmyslac o liczbach
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i symoatykow dier liczbowycz w ten pochmurny i cieply poranek kilometry nakrecone stawy rozruszane koty nakarmione i wypuszczone milym paniom przesylam a panow poczestowal bym kompotem jablkowo mietowym zycze trafnych typowan iwysokich wygranych oraz milego i spokojnego dnia
ide sniadanie przygotowac bo slysze ze towarzystwo juz wstaje do wieczora
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom orzesylam a panom w ten pochmurny dzien zycze nowych pomyslow na rozpracowanie TS
@4 801 825 Sebastian_M: WITAM prosze onumery na wieczor
@4 802 231 Gosia__77: wyprasowalem 8 par spodni i 13 koszul jeszcze zostalo prawie drugie tyle
@4 802 333 Gosia__77: w sobote ide z zona na zabawe lubie tanczyc
@4 802 341 multi multi plus 1984: witam
@4 802 342 Gosia__77: `po wypadku mam troche problemy zchodzeniem
@4 802 354 Gosia__77: proszkow przeciw bulowycg sie nalykam i nogi same mnie niosa
samochod na rondzie mnie zgarnol i to na oczach policji wlugl mnie z 10 metrow zanim koguty wlaczyli
to byl mlody chlopak mial 23 lata radio mil wlaczome ze az dudnilo i przez telefon rozmawialmowil ze mnie nie zauwazyl ja jechalem rowerem
@4 802 400 Gosia__77: milych snow
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a ponom tymm co pracuja to zalecam po godzinach pieczywo cieple przywiozlem kakao ugotowane czekam az panie wstana mam jeszcze dwie damy ktore krecom mi sie a na ogrod nie chca wyjsc dzis wysle duzego i multi na dwa losowania bedom 70
duzy lotek pewniak 6 jablka pozbieralem spady na kompot i pol wiaderka slimakow bede musial wywiesc je do lasu sam siede wdomu przyjda dopiero o 18
@4 802 505 molosopot: prosil bym o kilka liczb do mini multi skreslony i duzy euro wezme z maszyny
@4 802 512 molosopot: bardzo bym prosil o podanie 8 liczb ja dobiore drugie 8 wysle systemem na 16 liczb
@4 802 516 molosopot: dziekuje i pozdrawiam
kiedts wychodzila taka gazeta toto sport i tam byly systemy mam je nadal z tego wezme system
na razie bede konczyc musze kupony skreslic i slimaki wywiesc do lasu tylo zeby mi z powrotem nie przyszly to prosze podac pozdrawiam do wieczora
w multi mam 6 z 9 pisalem zeby 70 atakowac w mini na 16 liczb trafilem tylko 2 totalna porazka duzy nic i euro nic narazie przerwa w graniu
@4 803 026 Gosia__77:
dzisiaj dostale karpia myslalem ze to tolpyga caly w luskach jest jutro musze go oskrobac wazy 3,90 kg
@4 803 034 Gosia__77: wrzuce
@4 803 048 multi multi plus 1984:
@4 803 055 multi multi plus 1984: to gratuluje
Witam wszysykich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom zone odwiozlem na dworzec karp oskrobsny pociety na dzwonki posolony cebula oblozony kotom okroilem troche karpia to powachaly i odeszly jeszcze raz pozdrawiam wszystkich
moje gratulacje ja na pewno bym na tyle skreslen nie puscil pozdrawiam
dzis nic nie wysle przed losowaniem skresle na sucho sam siedze w domu wyide na ogrod pozbieram maliny i fasole narwe a prz okazji samochod umyje
prosil bym o pmoc wyskakuja mi powiadomienia ze moje dane sa skradzione corka zobaczyla zabezpieczenie komputera tam pisze ze nie wykryto zadnch zagrozen skan zrobiono o 20 50 ate zagrozenia wczesnie mi pokazywalo
@4 803 497 tomi77: ja juz jestem po 50
nie wiem kto tu palce macza ale gdy czytam powiadomienie to pisze usluga platna
@4 803 504 Gosia__77: ja sie nie znam na komputerze to jest dla mnie czarna magia gdy poprosilem corkie kuzynki zeby mi pomogla przy komputerze to uslyszalem a co wuja w szkole cie nie uczyli to mnie zatkalo
@4 803 511 multi multi plus 1984: dziekojeza porade tak zrobie narazie musze konczyc bede przed losowaniem
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom o 7 rano bylem u balbierza dostal szampana za 30 lat wspolpracy tyle lat do tego golibrode chodze gdy tylko sie wyprowadzilem ze szcsecina byl zaskoczony potem pojechalem na targ ktory odbywa sie co czwartek kupilem worek ziemniakow i warkocz czosku puscilem tylko 2 kaskady pozdrawiam
@4 803 822 MONTEZUMA1: damy rade pokonac ts
musze brac sie za sprzatanie aby wyrobic sie do 16 do wieczornego losowania
@4 804 162 Gosia__77:ba poprawienie samopoczucia
@4 804 249 Sebastian_M:
serdecznie witam milosnikow zielonej strony i gier liczbowych w ten sloneczny lecz chlodny poranek zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom dopiero po godzinach pracy ja 12 kilometrow nakrecilem stawy rozruszalem koty nakarmilem bulki i mleko przywiozlem sniadanie zjadlem przed dom wystawilem smieci bo dzis zabieraja dzis wysle euro tylko nie wiem jakie numery skreslic
@4 804 495 Sebastian_M: witam spac nie moge szwendam sie juz o 4 rano
@4 804 508 Sebastian_M: ciezko jest cos trafic
za chwile pojade do miasta to sie troche rozerwe bo do 18 siedze sam w domu dobrze ze koty sa to zawsze ktos sie szwenda po domu
@4 804 523 MONTEZUMA1: tylko by cie nie zmoczylo
witam juz wrucilem w keno i szybkie 600 nic nie wygralem ziemniaki sie gotuja bedom kopytka i racuchy z jablkami musze jeszcze raz isc do sklepu po cukier pudwer ale troche pozniej
@4 804 670 Sebastian_M: mieszkalem w szczecinie ale 30 lat temu przeprowadzilem sie do zony nie chciala mieszkac w szczecinie tyle samo mam do poznania co do pily bo jezdzilem tam na targ pozdrawiam
@4 804 672 Sebastian_M: a dokladnie na bazar sielanka
jestem zadowolony chodowalem 3 kury i 1 koguta bo lubialem jak rano pial komus to przeszkadzalo bo kilka razy przyjezdzala straz miejska ze nastepnym razem podadza mnie do sadu i tak zlikwidowalem drub 7 lat je chodowalem
@4 804 677: w turcji bylem 1 raz Polska jest tak piekna ze nie trzeba nigdzie
zagranice wyjezdzac
zagranice wyjezdzac
narazie musze konczyc kartofle musze odlac i je potluc i lecic po ten cukire puder do wieczornego losowania
witam wszystkich milosnikow zielonej steony w ten sloneczny i cieply dzien milym paniom przesylam a panomsniadanie przygotowane rosol sie gotuje o 13 pojedziemy na dozynki zycze wszystkim milego dnia
Witam serdecznie milosnikow zie,omej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom w ten sloneczny dzien zycze milego ispokojnego dnia wczoraj byjem w strzelnie na festiwalu prawdziwej czekolady kupilem troche czekolady chalwy oraz 8 sloikow miodu zeby sobie zycie oslodzic po przegranych losowaniach do zobaczeniz wieczornego losowania
5 zakladow puszczone z plusem na chybil ani jednej czworki w mimi 1 liczba
@4 806 883 MONTEZUMA1:
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten zeski i sloneczny poranek zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom tym co pracuja zycze bezstresowej i pracy a tym co wypoczywaja milego i spokojnego dnia
kupony puszczone liczby dobrane czekamy na efekt mam blisko do zabek automaty sa zepsute od 3 miesiecy przez to tak slabo placa w lotto a nademna lata lotniarz zeby do ogrodu mi nie wlecial
@4 807 998 molosopot: nie ma szansy
@4 808 013 zbigniew g: janic nie trafilem w multi na 8 jest 2 a w pensje tylko dodatkowa trafilem 2 jutro poszukam szczesliwom kolekture
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten sloneczny ale zeski poranek zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom kilometry nakrecone stawy rozruszane koty nakarmione buty wypastowane o 16 ide na zabawe zycze milego i spokojnego dnia dzis nie gram a w tygodniu nic nie trafilem
@4 809 191 Sebastian_M: witam zycze trafnych typowan ja nie typuje bo by wszyscy zbankrutowali
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych wten cieply poranek milym paniom przesylam a panom dla ochlody zycze trafnych typowan i wysokich wygranych koty nakarmione lokatorzy terz do dwoch dni nmam jeze na ogrodzie ostatni raz zimowali 2 lata temu pod jablonkom milego i spokojnego dnia
@4 811 063 Sebastian_M: witam nie typuje bo bys poszedl z torbami
zagram w inowroclawiu moze tam znajde szczesliwom kolektore jutro jade do senatorjum z zomom