Wpisy użytkownika Tupaj
Łącznie 4 840 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 779 277. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
EJ nic nie trafilem odrzucilem z bloga wszystkie liczby i to nie pomoglo
Witam serdecznie sympatykow i milosnikow zielonej strony zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom w ten sloneczny poranek przesylam i zycze samych slonecznych dni apanom zyczw milego i spokojnego dnia dla wszystkich ja kilometry nakrecilem zeby rozruszac stawy herbata w ogrodzie wypita termometr wskazuje 19 stopni
@4 779 622 tomi77: dobry tez jest syrop z cebuli
@4 779 926 Gosia__77: serdecznie witam
mam skreslone ale nie wysle do zabki mam 150 m dopiero wysle w poniedzialek gdy bede u okulisty czekalem 6 miesiecy
w listopadzie bylem z kotem u weternaza terz kotu oczy lzawiy kotu krople pomogly a mnie nic wponiedzialek jade do poznania
Witam wszystkich milosnikow zielonej stronry i sympatykow gier lottto zycze trafnych typowan i wysokich trafien w ten zachmurzony dzien przesylam paniom a panom zycze dobrej kawy ja kilometry nakrecilem koty wypuscilem ogrodka nie musze podlewzac bo wczoraj w nocy padal deszcz i troche blyskalo jeszcze raz zycze pogodnego dnia
@4 780 865 FretkA: przylaczam sie do zyczen przesylam i zycze milych i pogodnych dni oraz trafnych typowan
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten sloneczny i chlodny poranek przesylam paniom a panom zycze slonecznego i pogodnego dnia oraz trafnych typowan i wysokich trafien
ja dopiero na wieczor puszcze czekam az Janosik wpisze numery na nie
@4 782 087 BOZON:
@4 782 113 Gosia__77:
@4 782 116 tomi77: ja to rowerem wszedzie jezdze
@4 782 138 BOZON: ja gdy jde na spacer mam swoja trase to 1300 m ide przeszlo godzine
@4 782 381 Gosia__77: milych snow i dobrego wypoczynku
@4 782 383 dusia: prosze wiecej nie chorowac
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten pochmurny i deszczowy poranek paniom przesylam i zycze slonecznego i pogodnego dnia a panom przesylam a tym co pracuja zycze spokojnej pracy
Witam serdecznie milosnikow i sympatykow zielonej strony oraz gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych w ten sloneczny dzien przesylam paniom oraz zycze pogodnego dnia a panom{{piwo} i milego wypoczynku wieczorem wysle jedno multi
Witam serdecznie sympatykow zielonej strony i milosnikow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych w ten pochmurny lecz pogodny dzien przesylam paniom oraz zycze milego i pogodnego dnia a panom przesylam na poprawienie samopoczucia ja kilometry nakrecilem stawy rozruszalem koty nakarmilem tylko nie bardzo chca wyjsc z domu cherbate z miety wypilem i prosze o pewniaki na popoludnie
wczoraj mialem wyslac multi na 9 skreslen ale nie wyslalem przed chwila sprawdzilem kupon trafilem tylko 1 numer
@4 783 586 Gosia__77: witam
@4 784 011 Gosia__77: biore sie za skreslanie
@4 784 017 Gosia__77: milych snow
totek nie dba o swoj biznes bylem wyslac kupony w 2 zabkach i od tygodnia terminale sa zepsute
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten sloneczny i cieply poranek przesylam paniom i zycze samych slonecznych dni a panom ale po pracy na poprawisnie chumoru ja kilometry nakrecilem stawy rozroszane koty nakarmione i wypuszczone herbata z miety wypita musze dokonczyc grabic ogrod juz dwa wiadra spadow wynioslem na kompost jeszcze zostalo trochs do grbienia i jeszcze miete musze obciac i chyba w piekarniku bedzie suszona zycze trafnych typowan prosil bym na popoludnie o pewniaki
ja zagralem w szybkie 600 i przegralem 18 zl a tam sa tylko 32 liczby
@4 784 848 Janosik 2009: prsze podac liczby na nie do euro pozdrawiam
@4 784 861 dusia: Witamy szczesliwe babcie
@4 784 877 Janosik 2009: dziekuje
@4 784 879 tomi77: maasz racje nic czlowieka nie cieszy gdy choruje jade wyslac euro do losowania
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow lotto zycze milego i pogodnego dnia oraz trafnych typowan i wysokich trafien paniom przesylam a panom ale po pracy w piatek wysle tylko euro
Witam serdecznie sympatykow zielonej strony i gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom w ten sloneczny lecz chlodny dzien przesylam a panom zycze milego i spokojnego dnia
@4 786 450 zbigniew g: ja sprobuje zagrac Twoimi ,iczbami bede mial po drodze ide zobaczyc czy zegar mi naprawil bo bez jego tykania cisza jest jakas w donu
@4 786 583 zbigniew g: a ja mam trojke z pieciu teraz czekam na janosika na test na nie do euro
@4 786 640 Janosik 2009: prosze wpisac test do euro
@4 786 647 Janosik 2009: bardzo bym byl wdzieczny
@4 786 647 Janosik 2009: dziekuje zaraz ide wyslac
ja pracowalem w niemczech na budowie i
tylko 3 tygodnie wytrzymalem nie jest tak slodko
tylko 3 tygodnie wytrzymalem nie jest tak slodko
ja znikam musze jeszcz koty zagnac do domu wszystkim zycze milych snow
Witam serdecznie sympatykow zielonej strony i milusnikow gier w ten pogodny poranek zycze trafnych typowan i wysokich trafien paniom przesylam apanom {{piwo} ja kilometry nakrecilem stawy rozruszalem koty nakarmione i zycze wszystkim milego i pogodnrgo dnia
brame garazowa pomalowalem i wjazdowa a plot chyba na przyszly rok zostawie jeszcze niezle wyglada na popoludniu poprosze o pewniaki mam 8zl ktore wczoraj w keno wygralem
zaczelo padac nie zdazylem zonie kwietniki pomalowac przed domem teraz sie biore za skreslanie zadnych propozycj nie widze ale do wieczora jest troche czasu
@4 787 363 MONTEZUMA1: trzy zaklady wysle z tych liczb znalazlem stary kupon z2018 roku 9,13,15,29,39,49 terz go wysle
w multi 3 z 6 trafilem a w duzego tylko 2 numery zrobie przerwe od gry czas opuscic mile towarzystwo i zycze spokojnej nocy
Witam serdecznie
wszystkich sympatykow zielonej strony i milosnikow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom w ten pogodny dzien przesylam a panom zycze milego i pogodnego dnia
wszystkich sympatykow zielonej strony i milosnikow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom w ten pogodny dzien przesylam a panom zycze milego i pogodnego dnia
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten sloneczny dzien zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom po tygodniu pracy zycze milego i pogodnego dnia
@4 792 426 doktor2p: witam u mnie chlodzi sie w lodowce zerowka na popoludniu grila rozpale i sasiada chyba zaprosze zona z corka wyjechali do kuzynki a ziec z kolegami pojechal na ryby aja sam siedze z kotami
@4 792 428 tomi77: narazie gram na sucho slabo mito idzie
musze zrobic przerwe serduszka sie chyba ugotowaly jeszcze musze dodac kaszy i to zmiksowac bedom mialy koty na dwa dni jedzenia bo te kupne nie bardzo chca jesc
@4 793 081 BrandImage: nie badz samolubem niech poda na czacie kto chce niech skorzysta ja nie podaje bo na 30 liczb to wchodza 3 albo 4 liczby wylosowane
ja musze opuscic mile towarzystwo zycze milych snow musze jeszcze kota zagnac do domu
Witam w poludniw milisnikow zielonej strony zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom chlodne zlodowki zycze milego i spokojnego popoludnia na wieczor poprosil bym o numery do mini i multi
@4 793 432 Gosia__77: na pewno cos z tego zatypuje
@4 793 711 Gosia__77: u mnie ladna pogoda zaraz ide wyslac mini i multi po 1 zakladzie
wygrywajacym ja trafilem tylko 1 w multi na 8 liczb a w mini na6 liczb nie padla ani jedna przed losowaniem mini na kupomir skreslilwm 30 liczb i trafilem 3 zycze spokojnej nocy
W ten deszczowy i burzowy poranek witam serdecznie milosnikow zielonej strony zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom ja kilometry nakrecilem stawy rozruszalem koty nakarmilem herbata wypita i trzeba jechac do miasta a przy okazji na sklad opalowy czy jest wegiel
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w twn sloneczny poranek zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom zycze milego i pogodnego dnia
serdecznie witam przed chwila wlaczylem czad ja na swoim przykladzie numery biare ze strony jak gram i bardzo zadko trafiam trojke przewaznie trafiam 1 llub 2 ale lubie skreslac liczby przed losowaniwm skrwelam od 20 do 30 liczb w jednej kradce i nieraz trafie 3 lub 4 ale rzadko moie liczby do lotto to jest 3 9 13 19 25 43
@4 796 686 molosopot: rzadko sie sprwdzaja to sa numery mojego taty przepraszam ale niedlugo musze wyjechac samochod wypucowany tylko ja nie lubie kierowac zona nie ma prawa jazdy musze byc jej szoferem samochod umyc wypucowac odkorzyc okna przeczyscic ma byc glanc
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow ger liczbowych w ten sloneczny poranek zycze trafnych typowan i wysokich wygranych paniom przesylam a panom tym ktorzy pracuja zycze milej i spokojnej bez stresowej pracy a tym co odpoczywaja milego i spokojnwgo dnia ja kilometry nakrecilem herbate mietowom wypilem stawy rozruszane kooty nakarmione teraz biore sie za gotowanie obiadu multi i mini wysle po poludniu i prosze o pewniaki
70 bo wczoraj bylem w reustouracji u kuzynki na 70 musze dalej popracowac
ide puscic nini i mult 1 18 27 35 41 a multi 15 22 35 43 68 do losowania
ani jednej nie trafilem wygranym a pozostalym zycze duzo optmizmu jutro bedzie lepszy dzien bedziemy obchodzic swieto pracownika ochrony
bede znikac musze jeszcze posinoge poszukac bo bedzie w nocy skakac na klamke zycze wszystkim spokojnej nocy
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym panipm przesylam aponom po pracy ja jak zwykle kilometry nakrecilem stawy rozruszalem herbate z miety wypilem swieze pieczywo i bulki kupilem do popicia dostana kakalo dzis puszcz tylko mini z automatu
Witam milom paniom mi sie nie nudzi przed chwilom wrzucilem wegiel do piwnicy nie mial kto mi pomoc teraz pale wpiecu bby nagrzac wode jak bym krzyknol ze mam flaszkie to by sie zlecieli
dzis nie gram puszce na sucho przed losowaniem skresle 25 liczb w jednej kradce nie wiem czy nawet trojke trafie
Witam serdecznie milosnikow ztelonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych poniom przesylam a panom wczoraj puscilem 10 zakladow multi 5 swoich nic nie trafilem i 5 z maszyny 1 trojka i 1 kaskada terz nic nie bylo zonie kupilem zdrapkie duza krzyzowke i nie miala nic pozdrawiam wszystkich
@4 799 962 tomi77: tak czesto to nie gram lubie przed losowaniem skreslac na sucho bylem wczoraj wmarkecie kupilem zonie bukiet kwiatow przewaznie 1 w miesyacu jej kwiaty wreczam choc na ogrodzie ma tyle kwiatow posadzonych a oprugz tego ma ze 100 donniczek obstawionych samo podlewanie iroche czasu mi zajmuje to i puscilem te kupony
teraz musze wziasc sie za sprzatanie 0 7 rano chodnik z zielska wyczyscilm dywany na przepaku powieszone teraz sie biore za sprzatanie domu do 14 musze sie wyrobic