Wpisy użytkownika Trafart
Łącznie 123 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 857 000. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Po Nowym Roku totalizator nie szykuje przypadkiem jakiejś niemiłej niespodzianki, w stylu podwyższenia cen za zakłady?
Drapek. W mini może coś z przedziału: 10-20 lub 20-30. tam ostatnio tylko po jednej liczbie padało. Trzeba pamiętać, że to losowanie sylwestrowe. Totalizator to dowcipniś, jak pamiętamy
Totalizator zrobi w Nowym Roku 2014 r prezent dla graczy. W każdej kolekturze będzie więcej czystych blankietów do wzięcia
Puszczał z Was ktoś kiedyś jakiś zestaw do Keno? Rozpisane liczby na jedno losowanie?
Gaja. Grałem kiedyś w multi. Teraz mini i lotto. Najwyższa wygrana- 1040 zł była jednak w multi
Gaja. Pozostaje Ci czekać na większą wygraną. Czego życzę w Nowym Roku lub...jeszcze w starym
W Nowym Roku trafnych typowań i wiele radości na co dzień!
Następuje zwolnienie blokady i życzenia poszły
Następuje zwolnienie blokady i życzenia poszły
Bolek dzięki. Ja ostatnio głównie w mini lotto gram. Cena zakładu pozwala na skromny "system" raz na jakiś czas (za około 20 zeta)
Bolek
Ja coś znalazłem w sieci na 11 liczb, jakiś rozpis. Puszczam czasem. Na chybił-trafił dawno nie grałem, ale ja ogólnie lubię przysiąść i popatrzeć na wyniki ostatnich losowań
Ja coś znalazłem w sieci na 11 liczb, jakiś rozpis. Puszczam czasem. Na chybił-trafił dawno nie grałem, ale ja ogólnie lubię przysiąść i popatrzeć na wyniki ostatnich losowań
Podobno rok ma być szczęśliwy gdyż suma cyfr:2+0+1+4 daje 7. Sprawdzę to w grach liczbowych
Ulala.Myślę, że w mini wreszcie się ruszy drugi przedział 10-20. Zatypowałem m.in. 14,17,18
Zacząłem zbierać zdrapki tzn. kolekcjonować. Co raz wychodzą nowe i to już od ładnych paru lat. Po jednej sztuce każdego rodzaju, ale klasera jeszcze nie mam
W kolekturze obok mnie wisi wreszcie tablica z wygranymi. Jest piątka z lotto, 1000zł z kaskady i parę innych. Ciekawe czy lista będzie się wydłużać
Czy kule do mini lotto są wymieniane? Wie ktoś jak często?
Przedział 10-20 na dobre stanął...
Przedział 10-20 na dobre stanął...
Pamiętajcie aby przy typowaniach uwzględnić wiosenne temperatury i skłonność kulek do wiosennych harców
Player.Dzięki.Ja się przyczaiłem na ten przedział i pewnie dlatego mam tą lekką paranoję
Inna rzecz, że ja bez "map" w życiu nic nie ugrałem.
Inna rzecz, że ja bez "map" w życiu nic nie ugrałem.
Player
Lubię przysiąść, popatrzeć na mapę. Zerknąć jakie przerwy były między liczbami, czy były jakieś "zbitki". Każdy ma swoje metody. Miłego poniedziałku wszystkim
Lubię przysiąść, popatrzeć na mapę. Zerknąć jakie przerwy były między liczbami, czy były jakieś "zbitki". Każdy ma swoje metody. Miłego poniedziałku wszystkim
Macie jakieś sukcesy w kulkach w Nowym Roku? U mnie na razie cicho
Piotrek. Ja w mini ostatnio gram. W multi to pewnie już ze 2 miesiące nie grałem
Biznes z żabami- to jakiś staw trzeba otworzyć a raczej wykopać
Ślimaki wychodziły od babci z piwnicy domu nocą. Chleb im dawałem jako eksperyment. Mam filmik jak jedzą
Grajcie na stronie Żywca w Dopełniacze. Do wygrania gotówka,tablety i bony do Empiku. Polecam wszystkim poetom ;-)
Zrobiłem zestaw na Keno, na 10 skreśleń. Będę puszczał go raz w tygodniu o tej samej godzinie, albo raz na dwa tygodnie.
Wam coś wchodzi?
Wam coś wchodzi?
A kto polewa kolejkę duszyczkom?
Mi też ostatnio nie wchodzi mini. Szkoda
Mi też ostatnio nie wchodzi mini. Szkoda
Mamy 4 kombinacje:
-nie trafić, nie typować
-nie trafić, typować
-trafić, typować
trafić, nie typować
Ta pierwsza nie wymaga zaangażowania
-nie trafić, nie typować
-nie trafić, typować
-trafić, typować
trafić, nie typować
Ta pierwsza nie wymaga zaangażowania
Pamiętacie jak mawiał skoczek: nie chcę wygrywać ale tylko daleko skakać. Wy też próbujcie trafić 10/10 a przy okazji w rankingu iść do góry. No ewentualnie trochę pieniędzy odebrać
Nowatelka
W zdrapkach jakieś małe kwoty można trafić, ale szansa na główne wygrane przy ilości losów parę milionów jest mniejsza niż 5/5 w mini czy 9 na 9 w multi
W zdrapkach jakieś małe kwoty można trafić, ale szansa na główne wygrane przy ilości losów parę milionów jest mniejsza niż 5/5 w mini czy 9 na 9 w multi
Nowatelka: kiedyś wygrywałem w krzyżówkach. Rekord to 1500zł.
Obecnie to konkursy internetowe i lotto
Obecnie to konkursy internetowe i lotto
Jocia: choć na jeden dzień mogliby zrobić upominek graczom. Dużo ludzi by zagrało
Wiem, wiem Hartge. Żartuję przecież
Nowatelka:
Wpisz konkursy to wyświetlą Ci się bazy konkursów w sieci.
Airad: dopełniacze wymyślałem przez 2 tygodnie ale teraz przestałem. Nic ciekawszego nie wymyślę
Nowatelka:
Wpisz konkursy to wyświetlą Ci się bazy konkursów w sieci.
Airad: dopełniacze wymyślałem przez 2 tygodnie ale teraz przestałem. Nic ciekawszego nie wymyślę
Wasyl. Miałem świnki morskie. Obie krótko żyły, choć w dostatku. Jedna nie doczekała operacji na zęba a druga miała nowotwór. W sumie 5 latek ze mną były. Druga miała charakterek, pierwsza bardzo spokojna
Moja chrześnica miała królika ale oddała jak podrósł. W sumie duży był. Większy od kota chyba
Moim zdaniem jak ktoś lubi zwierzęta to kłopotów nie ma. Ja śwince morskiej nawet usg robiłem w klinice aby zbadać zwierzaka. U królika to chyba mogą być sprawy z zębami
Wasyl. Moje były oswojone ale w kwestiach higienicznych nie zrobiły postępów. Dla nich istotniejsze było sianko i ogórek
Wasyl. U mnie jadły ziarno, jabłko, sałatę, pietruszkę i trawę z trawnika. Pierwsza marchewkę lubiła.
Generalnie sympatyczne zwierzątka, bardzo kontaktowe i ciekawskie.
Generalnie sympatyczne zwierzątka, bardzo kontaktowe i ciekawskie.
Myślę o czymś takim: wejść do kolektury i wziąć blankiet do keno i zapisać na nim wylosowane liczby. Potem z następnego losowania i jeszcze jednego. Potem na czystym blankiecie skreślić te które się jeszcze nie wylosowały. Ciekaw jestem czy da się ugrać 5/5 lub 6/6. hmm
Wujek. Keno to losowanie cyfrowe. Chyba jest trudniej trafić?
Wstępnie mam już system rozpisany na 10 liczb i będę wysyłał raz na tydzień o stałej godzinie. Na 9 nie brałem bo nie płacą za zero trafionych a mi chodzi żeby się odrobina zwróciła jak nie wejdzie nic większego
Wstępnie mam już system rozpisany na 10 liczb i będę wysyłał raz na tydzień o stałej godzinie. Na 9 nie brałem bo nie płacą za zero trafionych a mi chodzi żeby się odrobina zwróciła jak nie wejdzie nic większego
Mam właśnie swoje wybrane. Zobaczymy jakie będą efekty bo godzina losowania też będzie stała. Gdybym ją zmieniał to byłoby trochę bez sensu
SKALAR. Idąc na łatwiznę mógłbym proponować czterdziestki i pięćdziesiątki. Mały zastój tam jest. Na te drugie bym zaryzykował typ. Może: 52, 54 i 57 ?
Witajcie. Chyba zacznę grać na chybił trafił, bo ostatnio kiepsko z intuicją. Graliście dziś w Lotto? Ja dziś w kaskadę.
U nas jest nowa pani w kolekturze. Idąc ezoterycznym typem myślenia- może ma inną energię i przyniesie szczęście jak zagram na chybił trafił
Liczę, że jednym gestem sprawi iż kupon wreszcie będzie szczęśliwy. Może ta niewiasta rychło pomoże fortunie. Wielce byłbym rad
Wezmę multi na 9 skreśleń albo keno. Od dziś gram w keno przedziałami. Zaznaczam na blankiecie wyniki ostatniego losowania iskem a przedostatniego kółeczkiem. To taka mapa "live" w kolekturze
Ciekawe czy dziś będzie szóstka. Może jeszcze trochę pożyje ta kumulacja. Nie grałem w Lotto ale jestem ciekaw
W Keno zwiększyli wysokość wygranych. Na stronie Lotto pisze. Mam nadzieję, że nadal zakład 2 zł?
Ale 0/10 się przydaje jak ktoś gra paroma kuponami, bo będzie na następne zagranie. Teraz jednak widzę, że obniżyli znacznie 9/10. Szkoda...
Ja stawki nie zwiększę, bo mam system- rozpisane liczby ale jak podniosą cenę to nie gram. Dobrze, że dodali 1/10 jako wygraną. Niepłatne są więc teraz tylko- 2/10,3/10 i 4/10 (przy grze na 10). Jak to wyjdzie w g(p)raniu to się okaże
Patrzę regulamin na nowe Keno. Cena zakładu bez zmian, pisze 1.60zł
Ja to bym chciał wygrać z 10 tys a on 10 tys postawił!
Osobiście nie widziałem aby ktoś postawił więcej niż 100zł
Osobiście nie widziałem aby ktoś postawił więcej niż 100zł
Puściłem w nowym Keno system na 15 zakładów. Zwróciło się 26 zł. Gram raz w tygodniu o stałej godzinie, stałymi liczbami, za stałą kwotę. Dokumentuję wyniki w Excelu. Napiszę więcej za parę tygodni
Trafiliście coś ostatnio? U mnie 4/5 w mini warte 380 zł ze dwa tygodnie temu
Jutro puszczam system Keno. Raz w tygodniu gram o stałej porze (18.00), stałymi liczbami, za stałą kwotę. Pierwsze losowanie przyniosło zwrot 26zł z zainwestowanych 30 zł. Miałem jednak 3x 0/10. Dokumentuję wyniki w pliku Excela
Powodzenia dziś. Ja oczywiście czekam na poniedziałek kiedy to gram w keno punktualnie o 18.00 moim systemem
Koleżanka ze stażu stwierdziła, że wygrana dużej kwoty uzdrowiłaby mnie w mig
A co tam ma się znów wydarzyć? Koniec świata nie obchodzi mnie kompletnie
Siadła mi intuicja ostatnio. Za bardzo się spinam. Pora zastosować rady Soni Choquette. Więcej wyciszenia, zwłaszcza wieczorem
Ja tam słyszałem o anomalii El Nino. Mogą być ciężkie wakacje, ze względu na burze i opady
Interesuję się trochę ezoteryką więc mogę powiedzieć, że po śmierci są różne atrakcje
Ktoś wie kiedy najmniej osób gra w mini lotto? W jaki dzień tygodnia?
Dałem dziś pani w kolekturze woreczek z drobnymi. nazbierałem 12.50 drobnicy, za to mini lotto puściłem
Ma być kumulacja 10 mln 1 lipca. Zakupię za to 10 mln małych Laysów
hej Emerytka. Grać w niego nie będę, ale czasem wchodzę na stronę Lotto i zauważyłem informację.
Na razie z wszystkich gier najbardziej mnie zaskoczyła extra pensja. Grałem z 5 razy i nigdy nie miałem pustego pod względem wygranej kuponu. Ciekawe jak będzie dziś.
Na razie do przodu nie jestem, ale fakt że wpada 10 czy 30 zł ma znaczenie bo można puszczać dalej. Z mini na razie daję sobie spokój. Pomysłów nie mam.
Krasnalek: wygrać daje ale liczby dobierz odpowiednie
Po prostu dobierz je nie jak Ty myślisz, tylko jak mogą myśleć "nasi ankietowani"
Po prostu dobierz je nie jak Ty myślisz, tylko jak mogą myśleć "nasi ankietowani"
Powodzenia dziś. Ja dziś na EP czekam gdyż tylko tam udaje mi się trafić cokolwiek grając 4 zakładami
hej. dziś gram w multi 3 zakłady. jeden ambitny na 10 skreśleń i 2 na 5. EP wczoraj jak zwykle się trochę zwróciła
Tomecki: ja dziś liczę na duże. Bo zerknąłem na mapę i widzę deficyt w "końcówce" całej puli liczb multi. Dorzucę też niskie numery gdyż mało realne aby się nie wylosowały
« PoprzednieKolejne 100 »