Wpisy 2 210 792 – 2 210 891
10 grudnia 2014 00:00 → 10 grudnia 2014 01:40, 100 wpisów
a to przepraszam zmykam zamiast ciebie ja dobranoc bawcie się dobrze i pikantnie
Tak, emeryt, dziękuję. Zauważyłam
Po prostu nie myślałam, że hm... z Ciebie taki tancerz.
Po prostu nie myślałam, że hm... z Ciebie taki tancerz.
Muszę do jutra dosyć ważną dec. podjąć. Koncept się przeczerpal, to teraz nie wiem jak/co robić, ciągnąć zapałki czy jak ??
A Ty masz coś do zgubienia, emeryt ??
Człowiek po AWFie, ? Chyba, że mam błędne info.
Człowiek po AWFie, ? Chyba, że mam błędne info.
... potem lodowaty prysznic, znowu sauna i opatulona na muzulmanke z 20 min. i dalej sauenka
Do jutra muszę/powinnam.zdecydować.
Jeżeli nie to:spokój
jeżeli Taaaak, no too...
Jeżeli nie to:spokój
jeżeli Taaaak, no too...
A na co Ty.się lasuchujesz, emeryt....?? bo jakby na Czekoladę, to jesteś usprawiedliwiony
Tydzień -to sporo czasu.
Ja zwykle pisałem ostatniego dnia,a wysyłałem...za 5 24-ta
Ja zwykle pisałem ostatniego dnia,a wysyłałem...za 5 24-ta
A ile Ci zaskoczyło ??
ale, wiesz, tj. sprawa nowa... i trochę... zaniedbana
ale, wiesz, tj. sprawa nowa... i trochę... zaniedbana
Gonzaga, ja po prostu, jakby co nie chcę też generować kosztów (chyba, że niepotrz. skrupuły mam), bo tj. na 20-30 proc., tak no i zarzuty hmm standard.
ale ma o 2 narkotyki za dużo
co nie wszyscy wiedzą
i nie wiedzą, że po pewnym czasie uzależnia
co nie wszyscy wiedzą
i nie wiedzą, że po pewnym czasie uzależnia
Goznaga, ale jak to ?? Tzn., że już nie piszesz taak?? 1
A jakie miałeś dosw. ?? Ile przebiles ?
A jakie miałeś dosw. ?? Ile przebiles ?
Hmm. A pamietasz jakąś hm beznadziejną spr., którą udało Ci się przepychać w Kasacji ?? Taki Cud troszkę ?
Przepr., część powinna być tu w cudzysl., ale nie używam, żeby tekst nie łamał
Przepr., część powinna być tu w cudzysl., ale nie używam, żeby tekst nie łamał
http://niepowazna.pl/3209-czekolada_zawiera_srodek_o_nazwie_fenyloalanina_ktory_wystepuje_rowniez_w_extasy.html#
iii
Fenyloetyloamina jest naturalnym związkiem biosyntetyzowanym z egzogennego aminokwasu fenyloalaniny poprzez enzymatyczną dekarboksylację. Występuje także w wielu pokarmach, szczególnie w czekoladzie.
iii
Fenyloetyloamina jest naturalnym związkiem biosyntetyzowanym z egzogennego aminokwasu fenyloalaniny poprzez enzymatyczną dekarboksylację. Występuje także w wielu pokarmach, szczególnie w czekoladzie.
Emeryt, to poczytaj to: http://zasadyzywienia.pl/fenyloalanina.html
i nie przesadzaj
i nie przesadzaj
W nadmiarze szkodzi również wit. PP i inne związki...
Ale co do czekol. nie występuje słowo: nadmiar !
Ale co do czekol. nie występuje słowo: nadmiar !
Sobie idę...Dnia dobrego, urodzaju, CZEKOLADY, wygranych i zdrowego snu..
Powodzenia. Dobranoc.
Powodzenia. Dobranoc.
Njdziwniejsza historia w karjerze:
Wygrałem sprawę o wyposażenie kościoła:posadzki,mensa itp[marmur,granit itd]-Grube miliony
Wrok z klauzulą wyk.mam do tej pory.A klient nie zgłosił się po odbiór
Wygrałem sprawę o wyposażenie kościoła:posadzki,mensa itp[marmur,granit itd]-Grube miliony
Wrok z klauzulą wyk.mam do tej pory.A klient nie zgłosił się po odbiór
Dla mnie (nas) dziwna sprawa.wygr. (na studiach) to były:alimenty na psa.
Zadalabym jeszcze kilka pyt., bo troszkę to dziwne, ale ... chat publ. noo i...nooo i...
Ale dziwne ...
Ale dziwne ...
Witam wszystkich. Tak z czystej ciekawości jaka suma na tego psa EstyMy.
boszeee juz do wilkolaka dochodzimy co to znaczy odpoczynek od nas
. Widzisz Boże mą niewinną duszę a teraz przebacz, bo przemocy użyję
ale w słusznym celu...
ale w słusznym celu...
Nie wiedziałem że w naszym cudownym kraju psy mają te same prawa co ludzie.
Człowiek ubogi w naszym przecudownym kraju dostaje coś około 300 zł z mopsu.
Dawno to temu było i zajmował się tym człowieczek z którym mieliśmy zajęcia.
Nie był profesjonalnym pełnomocnikiem i wyst. jako.dr hab. z ramienia stowarzyszenia, które wcześniej.sam.założył.
Oryginał... chodzący w.adidasach na zajęcia {już za to miał wtedy hmm..), jeżdżący w Tybet i po.Azji.się.wloczacy. Człowiek który nam wówczas wprost oznajmial, że wszystkie.studia powinny być płatne (byliśmy na dziennych) i to srodze a student powinien.sobie tak razić, żeby jak najdzie.go ochota na zajęciach niewolnicy go w złotej lektyce nosili (serio, cytat wręcz)
No więc pełnoletnią córkę rodzice byli z.domu wyrzucili... więc, nie.wchodząc w szczegóły wystaral się o alimenty na jej utrzymanie (wynajęcie mieszkania etc. etc.) i na utrzymanie PSA, którego rodzice jej wcześniej podarowali a.który.się był do niej przywiązał i z nią naw poniewierkę poszedł. Amen.
Nie był profesjonalnym pełnomocnikiem i wyst. jako.dr hab. z ramienia stowarzyszenia, które wcześniej.sam.założył.
Oryginał... chodzący w.adidasach na zajęcia {już za to miał wtedy hmm..), jeżdżący w Tybet i po.Azji.się.wloczacy. Człowiek który nam wówczas wprost oznajmial, że wszystkie.studia powinny być płatne (byliśmy na dziennych) i to srodze a student powinien.sobie tak razić, żeby jak najdzie.go ochota na zajęciach niewolnicy go w złotej lektyce nosili (serio, cytat wręcz)
No więc pełnoletnią córkę rodzice byli z.domu wyrzucili... więc, nie.wchodząc w szczegóły wystaral się o alimenty na jej utrzymanie (wynajęcie mieszkania etc. etc.) i na utrzymanie PSA, którego rodzice jej wcześniej podarowali a.który.się był do niej przywiązał i z nią naw poniewierkę poszedł. Amen.
Idę, bo już więcej pytań do mnie nie ma, prawda?
Dziękuję.
Dobranoc.
Dziękuję.
Dobranoc.