Wpisy użytkownika Tomi1981
Łącznie 1 198 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 818 652. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
67 zdechlo.bo zdjeli, miala za duzo wystapien
Ale tez na nia licze...
Ale tez na nia licze...
mam zgrane do dzis 21;40. Ale cos mnie nosi...... Jakas mAm ochote..
Pomysle o MM na parki, troszke weszlo z 25 ,67 stawka x4 ostatnio...
Jaga***y..... Tyle w temacie...... A.moj mlody gra w jadze.... Ehhhhh szkoda kasy na treningi
Wczoraj za 100we bylo, wczesniej za 200 ale odzyskalem wiekszosc...... Troche sie uspokoje i sie ogarne...
Pok
Pok
Taaa... Multi, ale.chyba.wrzuce cos na.8/8 i jakies parki , bo 8/8 to polowanie.na.5/8 i 20zl pada czesto, plus stawka.x3 i jest gitara
Gryze sie za ta.jage w.sts............ No naprawde bylem niemAl pewien, a rzadko.w.sts przegrywam...
W parki min stawki to x2 potem w gore, jak nie wejdzie.do x10 zmieniam, czasem wczesniej...
Nie patrz w typowania moje, chociaz gram nimi na 100%, ale zdaje tez inne.uklady
Na chybika wale 10/10, lub z gfx mapy.zbieram pewniaki na lotto centrum
Ostatnio mialem juz.nie grac bo niemal wtopilem 200. Ale weszlo 140 i parka 2x16 wiec czujac ze odzyskalem wiekszosc gram znowu... Jakby.ktos wyczul...
Wczoraj juz niestety wtopka.... Ale nie raz tak mam, ze gram na koniec na odzysk i trafiam cos pod koszt inwestycjii, i kolo znow sie kreci od nowa.zbierajac moja kase...
One.sa.spoznione.
Gfx i lukam.co moze miec najmniejsze przerwy w wystapieniach, i co ma serie,jaka.z jaka.pada a.ktora.nie.pada w ogole z inna, trudno to tak wytlumaczyc, ale tak jest,,, analzuje grubo... Prowadze tez swoja numerologie...
Gfx i lukam.co moze miec najmniejsze przerwy w wystapieniach, i co ma serie,jaka.z jaka.pada a.ktora.nie.pada w ogole z inna, trudno to tak wytlumaczyc, ale tak jest,,, analzuje grubo... Prowadze tez swoja numerologie...
Wczoraj ktos napisal ze zakreslil 7/7 ale nia zdal zakladu, nie wiem czemu... Ciekawi mnie jak u Niego... Ehhhhh 6tys poszlo..... Żal
Zabawa zabawą no ale kurde mam jeszcze poddasze do wykonczenia na tip top, a to kosztuje... Wiec TS by zaczął płacić.
za tamten tydz wtopa.na.TS 200zl, ale dzieki sts odkułem sie i mam.70 do przodu. STSA ODZYSKAL dla mnie kaske z TS, i dal Arobic. PSG GÓRĄ!!!! Dzis REALEK I Zarobiony. TS na leciutko wchodze, 50zl.
ja nie powiem, bo mam zasade by nie ogladac meczow.ani.losowan TS kiedy obstawiam.. Wiec nie.pomoge..
Marc ale.cos.ci powiem. Najlepiej wiedza.ci.co tam graja w sts. Dadza.ci takie namiary ze hoho.. Za free full wszystko... Wiem co mowie..
Niskopochylony - nawet nie zapytale
s.na kogo bym.glosowal lub.glosowalem a.juz.oskarzasz.mnie.o udzial.z.kod....
s.na kogo bym.glosowal lub.glosowalem a.juz.oskarzasz.mnie.o udzial.z.kod....
W TS nie licz na wygrana... Trzeba nie zalowac kasy i byc.konsekwetnym... Przyklad??? Zajrzyjcie na =adam= w typowaniach
17 18 19 . Buahqhqhaqh kto.by tak zaryzykowal? Takich wlasnie.TS nie znosi.... Wielki szacun..
Mniejsza z tym. W.MM. Chodzi o konsekwentnosc swoich typow... U =adam=.byla zadziwiajaca az nie chce sie wierzyc.ze gral by.za.real kase......., ale byl gosc.co gra 3/3.tez non stop i 13-14-15 ciagle wpadalo
Ale mi glownie.chodzi o te serie... Liczb... Z serii.. Przyklad.. 1-2-3,.... K
Skreslani tzw rozrzutem liczb.bezsensu...... Lepiej np. 5 6 7 + 10 12
Zauwaz ze sa liczby ktore leca obok siebie, z rzędu..... Np 1 2 3 to tylko przyklad
A wez np. 1 2 3 i dodaj do nich 4 pozycje dalej... Wypada 1 2 3 7 11....sprawdz, z innymi kombinacjami a zobaczysz algorytm
Przykladem.bylo 1 2 3 itd.... Mi.chodzi abys wybral nie wien np. 45 46 i +4 czyli 50
W MM wpadaja czesto liczby z rzędu, przykład: 17-18 potem +4 czyli 22,,,,,,, 17-18-22 wygrywa
Skreslanie licz nie będących po sobie to pewna.wtopa. Ale np. 1-2 - 6 jest bardziej pewne od 1-2-3
Zwroc uwage na =adam= profil i gfx na lotto centrum... Lepiej jechac pierwsze w parach, a potem dobierac
I ja tez latwiej mam wygrac jak podam np. 44 45 a potem np. 52.....