Wpisy użytkownika Tomi1981
Łącznie 1 198 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 820 932. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ok ok wiem.... Mnożyłem..... Duzo kasy stracil jezeli gral w realu.... Ale tylko.chodzilo.mi o te serie liczb powtarzajacychs ie pk sobie
Ja gram w TS i to poważnie... W STS gram rzadko, bo sie.boje,,x zawsze wygrywa
Tzn w sts zawsze wygrywam.... I tego sie obawiam...... Na jaga vs lechia wtopilem ale na PSG ostro wygralem, i nawet.TS mi sie zwrpcilo. No a dzis real
" w sumie to hazard polega na tym, by w ciągu odzyskać swoje stracone pieniądze...."
Tylu "typujących" niech chociaż jeden "milioner" sie odezwię??!......... Ktoś kto chociaż wygrał jakąś kasę która w rzeczywistości coś zmieniła w jego życiu...... I co...? Nigdy tu takiego nie było........i nigdy nie będzie...... Myślcie i grajcie o mniejsze sumy, one są realne............
Ufff ledwie skonczylem ten pieprzony system 100% dla 2 liczb. Wygrana 336zl a wydane 300 cos juz nie pamietam, cos do przodu o flaszke. Jezu ale sie napocilem... Nie zycze nikomu... Nie probujcie
Sprawdz, i przelicz jak nie wierzysz. System 2/2 na 100% 2, na tej stronie...
Z tego systemu dzis 25 67. Weszlo i stawka x 21, odzyskalem. Nie zycze wam tego, nie grajcie w to. Nie grajcie
Przeczytaj tu w multipasko systemy 100% na 2.... Jak masz mocne.nerwy to graj. Ja wymiekam, ale odzyskalem....
25 67 a jakie mialo przerwy w wystaoieniach...... Jak ja to wytrwalem.....
Ciesze sie jak z bańki, ale odzyskalem.kase z TS. A wczesniej na PSG i REALu.poszlo.mi super, wiec mam.duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo kaski.do przodu. Ale..... W TS sie uspokajam.bo tutaj.najwiecej moge stracic...
Marc wez kolo.i.***i.... Sie.w czoolo.... O
O co ci chodzi! Ze ktos.odzyskal.kase? No tego zazdsroscisz!
O co ci chodzi! Ze ktos.odzyskal.kase? No tego zazdsroscisz!
Wpiepdz tyle geltu co ja i pogadamy..... Ja znikam. Odzyskalem swoje. Nie grAn dalej.
" maszynki" nie przeskoczysz.... Wygrana jest możliwa tylko wtedy gdy TS bedzie miało gest i cuś rzuci na wygraną, no a ktoryś Nas sie załapie oczywiscie na coś większego. Ehh ja mam 200zł w kieszeni wygranej.... Jak? Nie grałem przez 2tygodnie....
Powiem Wam że typowanie bez grania za realną kaske też jest nerwowe, bo liczysz.na to.by twoje.zestawy nie wpadly... Bo jak wpadna.to
Sebol - dokładnie! Tak jak mowisz!
Ale i tak gratuluje. Zwin te 120 i nie graj przez jakis.czas. Bo wszystko oddasz nawet x4.
Ale i tak gratuluje. Zwin te 120 i nie graj przez jakis.czas. Bo wszystko oddasz nawet x4.
co prawda to prawda. Ale ja bukmacherki unikam.. Powód? Co zagram to wygram = potem wchodzę w wyższe kwoty i efekt jest jak zwykle. Ale tylko piłka, i prawie zawsze wchodzi... Odpuszczam.
Najlepiej zagrac raz na jakiś czas.... Bo jak zaczniesz myslec ze z tego bedziesz zyc, to potem okazuje sie to.sts. Z ciebie zyje.
"angierski" kaska do wygrynia wiekszA wiec i straty po jakims czasie sa wieksze.. Jak ktos wchodzi juz w cale.kolejki.obstawiania to leżaki!!! Najlepiej 1-2 mecze pewne+ to co do zestawu.na pewniaka.chwycic.. Kaska mniejszA.ale.pewniejsza... Bo z 10-20zl mozesz ugrac z 40-50 czasem ponad 100-200 zalezy.co.obstawiasz. Dla mnie ryzyko i nie bawie sie juz w sts. TS dla zabawy.
Szkoda ze takie kwoty nic w Naszym źyciu.nie zmieniaja. Te 3/3 czy 5/5. Trafic cos wiekszego ma sens, ale tu trzeba farta i cierpliwosci... Grac swoje nr od poczatku do konca, TS-a lub Naszego
Ja poluje na 5/5, swoj zestaw. Zobaczymy. 5zl dziennie x 31 dni.... Hmmmm
Racja. Do TS wiekszosc z Nas ma.blizej, latwiej, prosciej.TS kusi wszedzie
Gdyby nie ingerowano w maszyne i w pilki wygranych.byloby zdecydowanie wiecej... I bylo by naprawde sensem sie w to bawic
Damian - pieniadz w twoim przypadku tylko zmienil wlasciciela, A ty natomiast zostajesz w tym samym punkcie..
Kombinuja kombinuja, uwierz mi.. Nie chce wszystkiego od nowa walkowac.... Juz duzo bylo pisane tutaj o tym
68,80 gram w 5/5 w realu. No a co do 80 to dlugo juz nie bylo.
Witam wszystkich.
Gladiator090 {{zolta}
Przygladam.sie juz tobie dluzej
Gladiator090 {{zolta}
Przygladam.sie juz tobie dluzej
Gladiator
8 44 dobry pomysl ale.dodaj.57 i 3/3 stanie sie faktem.
Ps. Wyluzuj
8 44 dobry pomysl ale.dodaj.57 i 3/3 stanie sie faktem.
Ps. Wyluzuj
Kasztelankow.nie pijam. Raczej jasne pelne z namyslowa za ,1.99
Takie 2 lub 3 na wieczorek. No ale teraz post, wiec i picia i grania na real kase nie.URACZAM