Wpisy użytkownika Tomi1981
Łącznie 1 198 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 817 498. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Czyli "zdrajcy , chorzy, zaraza do wyplemiena.na.3 dekady wstecz." nie maja.szans..
Sebol.
2 padala.a dlugo.jej.juz.nie.ma
61 i 67.to.byly pewniaki, ale.zdechly?
80 musi.byc.bo jest regularne
26 chybA.tez
20.moze.byc.niespodzianka
3 i 4 hnmmm.jaja.by.byly
2 padala.a dlugo.jej.juz.nie.ma
61 i 67.to.byly pewniaki, ale.zdechly?
80 musi.byc.bo jest regularne
26 chybA.tez
20.moze.byc.niespodzianka
3 i 4 hnmmm.jaja.by.byly
ale kto wie. Pada zawsze to.czego nie.zdaje. A wlasnie tego nie.zdalem
Ciekawostka: mini.lotto liczby 1 2 3 4 5 6 sa.bardzo.czestym.zestawem.wygrywajacym.......
No magda puściłem te 5/5 co niby pierwsza myśl, i nie może wejść
1 22 37 68 80
1 22 37 68 80
ale.good luck . Ja zagrałem. I znów gruuubooo. Ostatnio za 200zl. A Dzis???
Gram w MM i Multi, odzyskalem te 200, ale .... Ide znow.w.minus... Wiec.magda ostrzegam
Liczby w typowaniu.to totalny strzal, gram w realu tymi , ale tez calymi.zestawami ktorych.tu.nie.mam.jak podac
Kasy wydanej.na TS mozna.liczycbw tysiacach odkad wrocilem z las.vegas..... Wygrana nawet w 10% nie zwraca kosztw
To tam sie zaraziłem. Ale w granadzie (nazwa klubu) wygralem 5tys dolców !!!! To było coś...
Zwykła wódka jak dla mnie,.ale prawie.naga laska ci.ją.zapodaje.... Nie.da sie tego opisac w.jaki.sposob....
Tam tez bylo keno... Wiec uwazajcie ludziska...... Tan w keno ludzie tracil posiadloscii i majatki.... Nie zarty.... Keno to podstep..... Pomyslcie....
Za posiadlosc w ktorej.gosc.przegral w keno, byly super.rabaty.na zakup.... U nas by to nie przeszlo.....
Nikt nie rozkazuję Ci czytač.... Mowie.jak.bylo... Ale ze ty.....
Magda - no dla mnie nic
Ale.to jak zyli? Porazka. Bezdomnii, bez kasy. Mnie to ruszylo. Zawsze co rano mialem taka grupke.ktorej dawalem 10-29 dolcow. Nie moglem. Nie powiem czemu...
Ale.to jak zyli? Porazka. Bezdomnii, bez kasy. Mnie to ruszylo. Zawsze co rano mialem taka grupke.ktorej dawalem 10-29 dolcow. Nie moglem. Nie powiem czemu...
Magda szerze to za 100wke
100 zostaje dla mnie. Ps. To tzw " dla.mnie" to.tez wtopa
100 zostaje dla mnie. Ps. To tzw " dla.mnie" to.tez wtopa
Zawsze puszczam.na caly tydzien, wczesnij.na 10 dni gnalem, ale czesto trzeba.cos zmieniac i dochodzi.kasa+. Ps. Na to nie ma systemu... Tylko.uzaleznienien.n
Tylko przegrane mogaą nas wyzwolic... Wygrane nas zniewalają......
tak jest. Nie gralem od paru m/c w multi. Okolo pol roku. Bo w mini codziennie.za.1.25.
Tylko ze ja mam troszke kapitalu z pracy za granica,, wiec cisne i ciezej mi zrezygnowac..... Rodzine mam i zyjemy dobrze.. Bez strat... Ale te grAnie to jednak straty....
Krasnalko... Nie wiem czy jest casyna w bialym, ale ma.byc.... Unikam tez bukmacherki... Bo tam.ciagle wygrywam.... Naprawde.... Jurtro jaga lechia.1x potem......
Bylo, ale z zezwoleniem? Bo w rulete to.kumpel kase trzepal na maksa. Potem blagal mnie o pozyczke....
Kasyna mam po uszy, zbyt dwidzialem. Bukmacherki sie obawiam o swoja.psyche.... A co do TS..... Hmmmm.domek = budka, domek = budka, hmmmm
Magda, zezwolenie.na hazard......... Zrozum..... Lipowa hmm nie koniecznie... Znalem.i znam nadal tam paru cwaniakow.ktorzy teraz grypsują w sztumie. Kto wie.to wie......
Krasnalko. .nie kontynujmy tego... Ty wiesz.swoje A ja wie. Swoje... Pozdr
Macie jakieś doświadczenia w kaskadzie? Da sie troche wygrać? Czy jak ze wszystkim?
Przy takich trafieniach losy powinny kosztować po 0.50gr to max.. A po 2/2.50/5
Pewnie gdyby wszyscy gracze zakreslali liczby oprocz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10, to ten zestaw padal by najczescie...
Przykladem moga.byc liczby w mini 1 2 3 4 5
Wygrane i ilosc wystapien wcale nie sa takie rzadkie.... Od poczatku express/mini
Wygrane i ilosc wystapien wcale nie sa takie rzadkie.... Od poczatku express/mini
Każdy z Was ma po trochę rację.......
Angierski - no jak już bedziesz Nam.coś udawadniał to daj znać, wszyscy sie nachapiemy, a co tam w końcu to TS płaci więc dokopmy mu...
Angierski - no jak już bedziesz Nam.coś udawadniał to daj znać, wszyscy sie nachapiemy, a co tam w końcu to TS płaci więc dokopmy mu...
Jestem za obniżaniem kosztów zakładów, a nie odwrotnie!!!!!!!!!!!! I nie obchodzi mnie ze wieksza wygranA, i tak to jest nie realne.by ja.chapnac.....
Atomeczek - w mini gram ciągle, nie mA dnia, od 1skreslenia do 10 i wiecej, najwieksza wygrana to 1100zl z groszami 4/5
Mini ma dobra cene za los, ale wygrac cos konkretnego to juz inna bajka...
3/5 w mjini to śmiech.... W lotto 3/6 także. Trafic trudno, a po jakie dziady idziesz do kolektury,
Ja w kolekturze zostazwiam dziennie od.10 do 50zl, wiec takie 3/5 w.mini i 3/6 w lotto to dla mnie jak splucie w twarz
Ostatnio na pół roku przerwałem gre, tylko mini za 1.25. Ale znów sie wkręcam,i kasa idzie, ostatnio 200zl poszlo, 182 odzyskane, wczoraj 100zl w plecy.. Dzis spokojniej zagralem.....
Krasnalko , tak gram te co typuje, ale gram tez na wiele innych zestawow ktorych nie podaje
Niskopochylony- odpowiem: nie zagladaj nikomu w portfel, to ile ja wydaje i na co to moja sprawa, ja nie musze.nic nikomu udawadniac, a tym bardziej tobie. Sory. Gram o wiele za duzo, ale tylko i wylacznie to moja sprawa, wiec skany.to absurd,
Krasnalko.gram to co podaje w.MP ale stawki mam.rozne, za.parke.czasem zrobie x4, i wrzucam na.chybika.cus, lub 8/8 i 9/9 no roznie.... Polowe kasy czesto wracA... Zadna to radosc
Ciekawostk.w mini zakreslilem..5/5 i wzialem jeszcze na chybika w mini i prawie te same liczby mi dala maszyna...1 4 6 24 38, zamiast 24 to moje 33
Krasnalko, jak zgarniesz wygrane to pojdziesz do tej pracy??? Czy odpuscis!?