Wpisy użytkownika Tomi1981
Łącznie 1 198 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 815 943. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Szanse sa. Napewno w mega kumulacjAch. Bo tylko wtedy.skreslone.moga.zostac zestawy.w.kazdej.kombinacjii. A qtedy ktos.musi wygrac. Taka prawda
Grata trochę w realu? Jak budżety? Nie szkoda? Pytanie jak najbardziej szczere zadałem...
Oby ją pogieło i ten cały rząd cwaniaczków i stołków, z JK gejem na czele. Nic dobrego na ich temat. Gratulacje polsko za wybór......
Gosc do panienki:
Beknelas?
Panienka na to - co?
Gosc- o znowu?
Beknelas?
Panienka na to - co?
Gosc- o znowu?
Wczoraj z 200zl weszlo 140zl.i 2x po 16zl. Kurde.a.juz mmialem nie grac
Z "Dużej" w środku zdania piszesz z małej litery, chyba że masz na myśli nazwę skoczni
Do grania zach
chęć łatwego zysku. I wiara w to że w końcu "wpadnie". Gadanie baranie, i tak.szanse są nikłe......
W tym kraju jeszcze wierzyć Nam nie zabroniono, powtarzam, jeszcze nie zabronoono !!!
chęć łatwego zysku. I wiara w to że w końcu "wpadnie". Gadanie baranie, i tak.szanse są nikłe......
W tym kraju jeszcze wierzyć Nam nie zabroniono, powtarzam, jeszcze nie zabronoono !!!
złamany paznokieć. Powaźnie ranna - propaganda pisu. Moźe jej wieniec wysłać.....
Za całe.kłamstwa i krzywdy oraz.pazerność spotyka.ich kara. I słusznie... Bo nad sądem juz.stoją, * ale nie.ostatecznym.
na żywca, i bohaterką.zrobić. A winę na.Tuska, i komisję...... I miesiecznice.....
A jaka to pani... Ludzie... Spojrzeć na nia wystarczy. Wstyd i hańba. Nawet 500+.nie poprawi jej wizerunku. To byla lapuwa dla narodu....
Dobrze ze czasem.tych.glupich.brzoza.skosi, jak.to macierewi..... Mowil
damian.brawooooo. Przypomniales.od czego jest ta stronka. Gratuluje
Troche sie pogotowalo.ale bez urazy. Jak mam nadzieje. Kubas.zimnej.wody.zaognionym
Rrooberrrt to powodzenia. Zostalo do wyeliminowania.jakiej.62% narodu ktore.na.was.nie.glosowalo. To bedzi.rzeź....
Taaa ciekawa teoria..... ..... Zrobcie.miesiecznice.tego ewenementu....
Trzeba się załapać na jakieś serie, hmmm ale jakie liczby i kiedy będą. GŁówkować nad tym będe.....
Racja, ale takie przypadki są częste, przykładem mogą być liczby 25 61 67, no i w tamtym roku liczna 3 14 46 47, coś można było ugrać, zanim je wymienili...
Czas z młodym na jechać, niech gra, może kiedyś. Jaga Jaga Jaga
A tak po za tym: no grubo Nas TS jedzie część idzie do rządu, pytanie: kiedy wsadzą tam do pracy kogoś od siebie, tj. Z rezztą stanowisk
patrzę w typowania i klops..... Dają Nas równiutko z wysokością trawy
Wrzuć najmniej prawdopodobne, pewnie wejdzie. Dlugo.sie.nie zastanawiaj
Pewnie.cos.wejdzie, ja.nic.nie zmieniam.bo.do.niedzieli mam.zdane. Ale od poniedzialku.... Will.see. Narazie odzyskalem co swoje, ale znow ide.w.minusa od 14...
1 bo ileż juz mozna czekac
22 bo mialo.swoj.czas i kto wie
37 pierwsza.mysl
68 bo 67 zdechlo a 68 weszlo
80 no.bo zawsze cos tam wpada
Wiec nie taka pierwsza mysl
22 bo mialo.swoj.czas i kto wie
37 pierwsza.mysl
68 bo 67 zdechlo a 68 weszlo
80 no.bo zawsze cos tam wpada
Wiec nie taka pierwsza mysl
u mnie jest tak ze pierwszy typ ok, potem zaczynam kombinowac i klops, i az zal podczas losowania jak wpada pierwsza mysl. A bylo tego sporo..... Teraz zdalem inne, ale pierwsza mysl.to te u gory. I pojde.zdam.
A pytanie do starych wariatów. Czy ten problem multipairs czy inne.cos.wam.daja??? Zyskaliscie.cos?
A najgorsze jest to ze od poniedzialku znow.trzeba wylozyc kase na caly tydzien grania w MUlti i Mini. 218.75 w plecy????
No wydaje.
Multi na 1/1, 2/2 3/3 5/5 i 10/10 + mini.1 zaklad, to wszystko.x 7 dni czyli na tydzien.
Multi na 1/1, 2/2 3/3 5/5 i 10/10 + mini.1 zaklad, to wszystko.x 7 dni czyli na tydzien.
Jakies 200 na tydzien, ale jak.mnie najdzie passa.to i.wiecej wydam. Nie daj.Boże trafie.to już na maxa jade
najwieksza wygrana 1100 w mini, multi to dno ,,,,,, hmmm czemu w.to gram!
Ciekawostka: dwie wygane podał mi mój syn zakreślając 5/5 i 3/3 ,a te.3/3.to.dwa razy.
Dragon - to zależy o jaki "sort, zdrajców, chorych" chodzi
Stoneczka - a to różnie, jak najdzie pasja i nie żal kasy...
Stoneczka - a to różnie, jak najdzie pasja i nie żal kasy...