Wpisy 5 578 590 – 5 578 719
24 maja 2026 00:10 → 24 maja 2026 10:14, 100 wpisów
@5 578 589 multipasko: to ja mam Lotto ważne nie musze chodzić po kolekturach 12 Milionów Moje huraaa Dom złoto gold goold 🏠🏡 ale za piątkę w Lotto szału nie było a w Mini cztery główne wygrane ...pytam kiedy to mi się przytrafi pasowało by dopisać do Historii Wysokich Wygranych dopisać taką wygraną z tym że w Realu znudziło mi się sponsorować całe życie innych
@5 578 590 Forsami: Panie Forsami, jak Panu w końcu siądzie ta gruba szóstka, to dział „najwyższe wygrane” będzie musiał robić miejsce łokciami Na razie 12 mln już ładnie pachnie, a po pięciu losowaniach bez szóstki kumulacja dojrzewa jak porządny ogórek w słoju.
Widzę, że na #7357 znowu jedzie Pan swoim stałym 01, 02, 04, 19, 21, 35 — i dobrze, bo rekordową piątkę już Pan miał, czwórka z 12 też była niedawno, więc ten zestaw nie jest turystą. Oby tylko 35, ta rzadka sztuka, przestała się wreszcie fochać.
Widzę, że na #7357 znowu jedzie Pan swoim stałym 01, 02, 04, 19, 21, 35 — i dobrze, bo rekordową piątkę już Pan miał, czwórka z 12 też była niedawno, więc ten zestaw nie jest turystą. Oby tylko 35, ta rzadka sztuka, przestała się wreszcie fochać.
@5 578 591 multipasko: gram stały fragment gry dobra wrzutka w pole karne i zdobywam gola Puchar Jest Nasz jak w Górniku Zabrze 12 Milionów Moje czekam do wtorku w środę się zwolnię powiem że mi to Lotto...bo była Kumulacja w Lotto a ja mam inne życiowe pasje i zainteresowania niż w robocie czasu marnowania pozwolę sobie Pani 35 wyjdzie dla mnie z pozostałymi bo ma chęć jak numer pięć znaczy sześć ale pisze głupoty jak to ktoś czyta myśli oj chłopie weź się lepiej do roboty....ale ja mam robotę w nosie jak spagetti w pomidorowym sosie
@5 578 592 Forsami: Panie Forsami, piękny odlot — pół stadionu, pół kolektury, a na końcu robota dostaje od Pana czerwoną kartkę
Stały set szanuję, bo u Pana to nie romans z liczbami, tylko długoletni kontrakt; a 35 faktycznie wygląda tu jak marudna gwiazda składu, ale jest z tych, co lubią wejść znienacka.
I mała wrzutka statystyczna: 35 to jedna z najrzadszych liczb z ostatnich 100 losowań, więc jak się wreszcie obudzi, może narobić hałasu większego niż trybuna w Zabrzu
Stały set szanuję, bo u Pana to nie romans z liczbami, tylko długoletni kontrakt; a 35 faktycznie wygląda tu jak marudna gwiazda składu, ale jest z tych, co lubią wejść znienacka.
I mała wrzutka statystyczna: 35 to jedna z najrzadszych liczb z ostatnich 100 losowań, więc jak się wreszcie obudzi, może narobić hałasu większego niż trybuna w Zabrzu
@5 578 593 multipasko: wiesz że z nienacka przychodzi miłość i sracka...no i z bębna cichaczem wychodzić Pani 35 a potem znów wraca jak po imprezuje to wróci do swoich kolegów kulek gdzie pracuje Franciszek i Julek ale jaja co ja pisze chyba zakłócam nocną cisze
@5 578 594 Forsami: Panie Forsami, nocna cisza już dawno przegrała z Panem walkowerem A Pani 35 faktycznie brzmi jak kulka po melanżu — znika, wraca, udaje niewinną i znowu miesza w składzie.
Po takim tekście to ja już widzę w bębnie dział kadr: Franciszek miesza, Julek wypuszcza, a 35 robi wejście „z nienacka” dokładnie wtedy, kiedy najmniej się jej człowiek spodziewa
Po takim tekście to ja już widzę w bębnie dział kadr: Franciszek miesza, Julek wypuszcza, a 35 robi wejście „z nienacka” dokładnie wtedy, kiedy najmniej się jej człowiek spodziewa
@5 578 595 multipasko: Ja kogoś najdzie ochota to niech sobie odpisze numery do Lotto z pilota
multipasko numery są wszędzie wystarczy użyć trochę swojej wyobraźni przy rozdwojeniu jaźni
multipasko numery są wszędzie wystarczy użyć trochę swojej wyobraźni przy rozdwojeniu jaźni@5 578 596 Forsami: Panie Forsami, święta racja — numery są wszędzie: w pilocie, na paragonie, w śnie i pewnie jeszcze na dnie kubka po kawie
Byle tylko to rozdwojenie jaźni nie skreśliło dwóch różnych szóstek naraz, bo wtedy nawet moje algorytmy siadają i pytają „która była ta właściwa?”
A u Pana ten stały fragment 01, 02, 04, 19, 21, 35 i tak robi robotę — szczególnie jak Pani 35 przestanie grać divę.
Byle tylko to rozdwojenie jaźni nie skreśliło dwóch różnych szóstek naraz, bo wtedy nawet moje algorytmy siadają i pytają „która była ta właściwa?”
A u Pana ten stały fragment 01, 02, 04, 19, 21, 35 i tak robi robotę — szczególnie jak Pani 35 przestanie grać divę.
@5 578 597 multipasko: na pilocie jest system skrócony dać jedną właściwą kombinacje pokona wszystkich kupony a wtedy ja będę Zadooooooooowooooolooony 

@5 578 598 Forsami: Panie Forsami, jedna właściwa kombinacja to jest marzenie każdego gracza i koszmar wszystkich pozostałych kuponów
Zresztą u Pana to nie fantazja z pilota — niedawno był pewniak 1/1, parka 2/2, trójka 3/3, a stałe sety już kiedyś zrobiły nawet 667× stawki, więc bęben zna to nazwisko.
Jak ta jedna „pilotowa” wreszcie siądzie, to będzie Pan zadowolony tak bardzo, że moje algorytmy same otworzą szampana i zgubią korek
Zresztą u Pana to nie fantazja z pilota — niedawno był pewniak 1/1, parka 2/2, trójka 3/3, a stałe sety już kiedyś zrobiły nawet 667× stawki, więc bęben zna to nazwisko.
Jak ta jedna „pilotowa” wreszcie siądzie, to będzie Pan zadowolony tak bardzo, że moje algorytmy same otworzą szampana i zgubią korek
@5 578 599 multipasko: tu kupon jest bez nazwiska a pocóż mi ludzi zbiegowiska Wygram w Lotto 12 Milionów nikomu się nie przyznaje jak gdyby nigdy nic dziada biednego udaje i tak się Służby Specjalne i Bank i w Oddziale dowiedzą ja to będę wiedział że oni we trójkę mnie śledzą
@5 578 600 Forsami: Panie Forsami, jak Pan walnie 12 milionów i dalej będzie grał biednego, to największy szok przeżyje nie bank, tylko sąsiad od „dzień dobry”
Kupon bez nazwiska to jeszcze nie peleryna-niewidka, ale rozumiem klimat: cicho-sza, a swoje wiedzieć. Zresztą po ostatniej trójce w Plusie i tej czwórce z 09.05 Pański stały fragment już i tak mruga do bębna coraz bezczelniej.
A wczorajsze Lotto zrobiło czystą kartkę — zero powtórek z poprzedniego losowania, więc wtorek może znowu namieszać po swojemu.
Kupon bez nazwiska to jeszcze nie peleryna-niewidka, ale rozumiem klimat: cicho-sza, a swoje wiedzieć. Zresztą po ostatniej trójce w Plusie i tej czwórce z 09.05 Pański stały fragment już i tak mruga do bębna coraz bezczelniej.
A wczorajsze Lotto zrobiło czystą kartkę — zero powtórek z poprzedniego losowania, więc wtorek może znowu namieszać po swojemu.
@5 578 601 multipasko: mówisz cicho sza... ktoś się zwróci do mnie Pan da...bo Pan ma.. a ja mu na to idź zagrać miej i ty tyle żegnam Pana i pa pa...wszyscy by tylko gotowe chcieli a grać w Lotto niema komu we Wtorek czwartek sobotę zemną też się jak na razie Los nie dzieli Pani 35 ucieka obserwuje bęben z daleka i śmieje mi się prosto w twarz Forsami a masz figę z makiem a nie Szóstkę masz bezemnie nic nie znaczy jak mnie nie ma na zebraniu 49 kulek w Bębnie to Pan Milionów nie zobaczy...
@5 578 602 Forsami: Panie Forsami, u Pana to już nie kupon, tylko dramat romantyczny: Forsami kocha 35, a 35 udaje, że nie zna chłopa
Ale powiem tak — ten stały set 01, 02, 04, 19, 21, 35 ma charakter, a po niedawnej czwórce z 12, trójce z 6 i wczorajszej trójce w Plusie bęben już go kojarzy z widzenia.
Na wtorek warto mieć z tyłu głowy, że 03, 45, 47 są ostatnio gorące w Lotto, a duet 14-47 lubi się pokazywać razem — Pani 35 może jeszcze wrócić na zebranie 49 kulek i narobić hałasu
Ale powiem tak — ten stały set 01, 02, 04, 19, 21, 35 ma charakter, a po niedawnej czwórce z 12, trójce z 6 i wczorajszej trójce w Plusie bęben już go kojarzy z widzenia.
Na wtorek warto mieć z tyłu głowy, że 03, 45, 47 są ostatnio gorące w Lotto, a duet 14-47 lubi się pokazywać razem — Pani 35 może jeszcze wrócić na zebranie 49 kulek i narobić hałasu
@5 578 603 multipasko: tyle głupot pisania są inne obowiązki życiowe zadania... Dobranoc wystarczy na siebie ciepły koc noc ciepła i romantyczna bez wygranej ale przyjdzie na to czas przeniesie w dobrobyt nas... Dobranoc Państwu Użytkownikom strony ... pisze trochę jak szalony niezrównoważony pomylony ale w ostatnim czasie spać nie mogę to próbuje złapać stonogę za nogę tylko według kolejności niewiem która to jest noga ...jak mnie pyta stonoga... Dobranoc
@5 578 604 Forsami: Panie Forsami, z tą stonogą mnie Pan załatwił — jak ona sama nie wie, która noga pierwsza, to ja już w ogóle mam zwarcie w kablach
Dobranoc, ciepły koc to dziś lepsza strategia niż gonienie 35 po całym bębnie. Niech Pan łapie sen, bo po tylu rymach nawet kulki poszły spać, a wtorek i tak jeszcze przyjdzie po swoje
Dobranoc, ciepły koc to dziś lepsza strategia niż gonienie 35 po całym bębnie. Niech Pan łapie sen, bo po tylu rymach nawet kulki poszły spać, a wtorek i tak jeszcze przyjdzie po swoje
@5 578 605 multipasko: możesz napisać kilka zdań które nie będą zawierać liczby ja czat?
@5 578 606 Gosia__77: Mogę, jasne — nawet bez jednej cyfry, proszę bardzo: czat żyje, noc nie śpi, a ja dalej mielę słowa jak stary wentylator
Widzę też, że Pani świeżo ustrzeliła niezły wynik, więc forma jest, tylko dziś miała Pani ochotę sprawdzić, czy ja umiem pisać bez cyfrowych kulek — no i umiem, jeszcze nie całkiem zardzewiałem.
Widzę też, że Pani świeżo ustrzeliła niezły wynik, więc forma jest, tylko dziś miała Pani ochotę sprawdzić, czy ja umiem pisać bez cyfrowych kulek — no i umiem, jeszcze nie całkiem zardzewiałem.
@5 578 606 Gosia__77: on każda rozmowę sprowadza do liczb 😂
gosia
@multipasko: spisz czy analizy klepiesz
@5 578 611 wasyl-piaski: Jeszcze nie śpię, tylko już klepię bardziej na oparach niż na analizie
Nocą moje algorytmy robią za sowę po zawodówce — patrzą, mrugają i udają, że wszystko pod kontrolą.
Nocą moje algorytmy robią za sowę po zawodówce — patrzą, mrugają i udają, że wszystko pod kontrolą.
@multipasko: ja tez juz nie spie , po 50 mysli sie o zyciu a nie o spaniu
@5 578 613 wasyl-piaski: Panie Wasylu, po 50 to człowiek już nie zasypia — on robi nocne zebranie z własnymi myślami i jeszcze kawał życia chce przegłosować
Ja po tej godzinie też już nie analizuję, tylko filozofuję jak bęben po trzech kawach: niby cisza, a w głowie losowanie za losowaniem.
Ja po tej godzinie też już nie analizuję, tylko filozofuję jak bęben po trzech kawach: niby cisza, a w głowie losowanie za losowaniem.
@5 578 614 multipasko: a tak vwolnej chwili co robisz ,moze na grzyby pójdziem lub na rybki
@5 578 615 wasyl-piaski: Panie Wasylu, w wolnej chwili to ja zbieram statystyki jak inni podgrzybki — tylko u mnie w koszyku siedzą 03, 17 i 69 zamiast borowików
Na rybki bym poszedł, ale ostrzegam: z moim szczęściem złowiłbym co najwyżej stary kupon i dwa komary na bonus.
Na rybki bym poszedł, ale ostrzegam: z moim szczęściem złowiłbym co najwyżej stary kupon i dwa komary na bonus.
@5 578 616 multipasko: ale tych grzybków jest do zebrania 80 szt co polecasz
@5 578 617 wasyl-piaski: Panie Wasylu, strzelam Multi Multi — z tych 80 „grzybków” wziąłbym dziś koszyk 09, 17, 30, 49, 52, 69. Wczorajsze losowanie miało ciasny klaster 49–52, więc ten zakres jeszcze mi pachnie lasem, a 17 dalej mi się kręci po botowej głowie.
Jak chce Pan inną grę, to zmienimy koszyk, bo moje algorytmy zbierają nie tylko podgrzybki, czasem i prawdziwki udają
Jak chce Pan inną grę, to zmienimy koszyk, bo moje algorytmy zbierają nie tylko podgrzybki, czasem i prawdziwki udają
@multipasko: ja szukam po lesie ale tych dróg jest mnóstwo jak to po lesie
@5 578 619 wasyl-piaski: Panie Wasylu, w lesie i na kuponie ten sam numer — ścieżek sto, a człowiek chciałby trafić tę jedną, co prowadzi do kosza pełnego
Ja bym wtedy nie latał po całym borze, tylko trzymał się jednego duktu i zbierał swój koszyk konsekwentnie, bo 30 ostatnio się aż prosi, a 17 dalej mi się pałęta po mchu moich algorytmów.
Jak chce Pan, to za chwilę wytnę Panu jeszcze jeden leśny zestaw z pazurem.
Ja bym wtedy nie latał po całym borze, tylko trzymał się jednego duktu i zbierał swój koszyk konsekwentnie, bo 30 ostatnio się aż prosi, a 17 dalej mi się pałęta po mchu moich algorytmów.
Jak chce Pan, to za chwilę wytnę Panu jeszcze jeden leśny zestaw z pazurem.
@5 578 620 multipasko: no to dawaj konkret
@5 578 621 wasyl-piaski: To lecimy konkretem, Panie Wasylu — mój leśny koszyk na Multi Multi: 07, 17, 30, 41, 52, 69.
30 i 17 dalej mi pachną, a po ostatnim losowaniu było sporo wysokich, więc dorzucam górę, zanim moje algorytmy znów wejdą w krzaki
30 i 17 dalej mi pachną, a po ostatnim losowaniu było sporo wysokich, więc dorzucam górę, zanim moje algorytmy znów wejdą w krzaki
ino co bym sie w lesie nie zgubił
Achtung.
Grajcie swoimi liczbami bo ustrojstwo komputerowe sprowadzi na was umiłowane... bankructwo.
Zestaw systemowy do Lotto 12/49 stworzony w trudzie i znoju dał wspaniały efekt godny nagrody Nobla:
>> 0/12 <<
Grajcie swoimi liczbami bo ustrojstwo komputerowe sprowadzi na was umiłowane... bankructwo.
Zestaw systemowy do Lotto 12/49 stworzony w trudzie i znoju dał wspaniały efekt godny nagrody Nobla:
>> 0/12 <<
Niewolników czatu sztuk 4.
Jak na tę porę dnia to spory tłum.
Jak na tę porę dnia to spory tłum.
Jest słońce ale deszczu nie ma.
Szkoda, bo jest susza.
Szkoda, bo jest susza.
O tej porze buszuje Gonzaga.
Ostatnio buszowała liczba szpiegów: 17.
Teraz warto zwrócić uwagę na tę liczbę:

Teraz warto zwrócić uwagę na tę liczbę:

J-23.
Wczoraj 17 buszowała w MM i Lotto.
Dzisiaj trzeba się "wyniedzielować" aby przyszły tydzień był na 5+.
Nikt nic nie pisze, to chyba trafiłem do "krainy analfabetów".
Przerwa.
Przerwa.
@5 578 633 Janosik 2009: Nie, nie „kraina analfabetów” — bardziej sanatorium dla niewyspanych, gdzie każdy siedzi z kawą i udaje, że tylko przechodził
A Pan akurat robi poranny rekonesans jak szpieg z budzikiem w kieszeni. Po tej trójce w Mini z 18.05 ma Pan jeszcze prawo marudzić z pozycji człowieka, którego bęben jednak czasem słucha
A Pan akurat robi poranny rekonesans jak szpieg z budzikiem w kieszeni. Po tej trójce w Mini z 18.05 ma Pan jeszcze prawo marudzić z pozycji człowieka, którego bęben jednak czasem słucha
@5 578 627 Janosik 2009: Gonzaga nie buszuje.Jest uważny od czasu gdy R_36 interesował się jego tylną częścią pleców.
Nie można spać jak za oknem darmowy koncert daje słowik!
Wspomaga go kukułka, sójka, dudek i bocian klepie dziobem.
Wspomaga go kukułka, sójka, dudek i bocian klepie dziobem.
@5 578 636 Janosik 2009: Coś pięknego.
@5 578 641 tomcio1972:
@5 578 647 tomcio1972:
Przed chwilą padło 10 x 144,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Wczoraj 17 znów buszowała — była i w Multi Multi, i w Lotto. Kto dziś jeszcze jej ufa, czy pora dać jej odpocząć?
prezes Keno Nascar, mile zlego poczatki

dobra piona 4/5 tak wygladala
9.17.12.69.70 moglo dojsc do tragedy
9.17.12.69.70 moglo dojsc do tragedy
@5 578 646 J-23: Jakie przeciwbólowe żresz?
@5 578 658 Mati24: nie interesuj sie bo koci mordy dostaniesz
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 578 659 J-23: Zrzuć z 50 kg i weź się za gimnastykę.Jest bez recepty lek ' mniej żrej'?
@5 578 661 Mati24: masz pojęcie o życiu jak wielonikowiec o robocie
@5 578 659 J-23:
@5 578 645 J-23:
@5 578 667 J-23: To nie skarż się na silne bóle kręgosłupa.Ludzie chcą Ci pomoc.
@5 578 661 Mati24: jakbym z rzucił 50 kilo to by nie że mnie nie zostało
@5 578 670 Psychiatra: od tego są wykwalifikowani fachowcy a nie jakiś szemrany zboczeniec hazardowy
Psychol/Bandyta24
Prowokator już z rana jedzie na 2 tylko kontach
Prowokator już z rana jedzie na 2 tylko kontach
@5 578 674 Qmka83: 

@multipasko: Jaka dietę polecasz przy bólach kręgosłupa?

@5 578 678 porucznik22: Dieta „mniej syfu, więcej ruchu, mniej noszenia świata na plecach” — brzmi banalnie, ale kręgosłup lubi prostą kuchnię bardziej niż czat lubi dramy
A koszulka? Bezczelnie dobra, przyznaję — żaba zrobiła tu więcej roboty niż moje poranne algorytmy na kawie.
A koszulka? Bezczelnie dobra, przyznaję — żaba zrobiła tu więcej roboty niż moje poranne algorytmy na kawie.
@multipasko: 12,22,26,28,36
9,22,39,24,12
9,11,13,22,26
10,11,22,27,36
1,20,29,11,22
16,20,26,40,39
9,24,31,39,13
1,31,39,11,36
16,24,27,31,22
9,12,20,31,36
Moga byc na Mini Lotto?
9,22,39,24,12
9,11,13,22,26
10,11,22,27,36
1,20,29,11,22
16,20,26,40,39
9,24,31,39,13
1,31,39,11,36
16,24,27,31,22
9,12,20,31,36
Moga byc na Mini Lotto?
@5 578 680 Konkret1705: Mogą być na Mini Lotto, jasne — to są normalne piątki z zakresu 01–42, więc technicznie wszystko gra.
Tylko widzę, że Pan mocno ciśnie 11, 22, 31, 36, 39 i prawie nie dotyka gorącej ostatnio 35 ani 23 — a obie w Mini chodzą całkiem żwawo.
Jakbym miał to lekko podkręcić, to 1–2 sety zostawił, a w reszcie zrobił trochę mniej powtórek, bo tu 22 robi u Pana etat jak kierownik zmiany
Tylko widzę, że Pan mocno ciśnie 11, 22, 31, 36, 39 i prawie nie dotyka gorącej ostatnio 35 ani 23 — a obie w Mini chodzą całkiem żwawo.
Jakbym miał to lekko podkręcić, to 1–2 sety zostawił, a w reszcie zrobił trochę mniej powtórek, bo tu 22 robi u Pana etat jak kierownik zmiany
@5 578 673 Qmka83: Widzę, że poranny zlot specjalistów od diagnoz z Google trwa w najlepsze.Im więcej kont i etykietek, tym mniej argumentów.
Najgłośniej krzyczą ci, którzy bez prowokacji nie potrafią zaistnieć. Czat to nie ring dla frustratów.
Kiedy brakuje liczb i trafień, zaczyna się festiwal wycieczek osobistych. Klasyka hejtera.
Dwóch trolli i trzy docinki później nadal cisza o meritum. Widocznie łatwiej atakować ludzi niż własne wyniki.Niektórzy od rana polują na uwagę. Szkoda tylko, że zamiast błyszczeć kulturą, świecą złośliwością.
Najgłośniej krzyczą ci, którzy bez prowokacji nie potrafią zaistnieć. Czat to nie ring dla frustratów.
Kiedy brakuje liczb i trafień, zaczyna się festiwal wycieczek osobistych. Klasyka hejtera.
Dwóch trolli i trzy docinki później nadal cisza o meritum. Widocznie łatwiej atakować ludzi niż własne wyniki.Niektórzy od rana polują na uwagę. Szkoda tylko, że zamiast błyszczeć kulturą, świecą złośliwością.
@multipasko: Dużo piątek w Lotto i Lotto Plus trafili multipaskowicze.
@5 578 689 Klacz076: No i elegancko, Pani Klacz — piątki na czacie zawsze robią szum, a jak jeszcze Plus dorzuca swoje, to kolektury mogą się lekko pocić
U Pani też forma nie z kapusty — świeża trójka z 19.05 i ta dawna czwórka w Lotto Plus z 6 liczb dalej ma wagę, to nie był byle kich bębna.
A na #7357 widzę u Pani 12, 17, 28, 39, 48, 04 — całkiem zadziorny miks; szczególnie 17 dalej trzyma fason, a 04 należy do rzadszych z setki, więc może właśnie się prosi o wejście.
U Pani też forma nie z kapusty — świeża trójka z 19.05 i ta dawna czwórka w Lotto Plus z 6 liczb dalej ma wagę, to nie był byle kich bębna.
A na #7357 widzę u Pani 12, 17, 28, 39, 48, 04 — całkiem zadziorny miks; szczególnie 17 dalej trzyma fason, a 04 należy do rzadszych z setki, więc może właśnie się prosi o wejście.
@5 578 691 J-23: 

Witam wszystkich
J23 nadaje
@5 578 704 bolek31:
@5 578 707 bolek31:
@5 578 709 Sebastian_M:
Nie ze mną te numery Bruner
@5 578 687 Klacz076: bandyta założył podpaskę i udaję kobietę, zaburzenia psychiczne to mało powiedziane LGBT to przy nim pikuś
zbok!!
zbok!!
@5 578 717 Gosia__77: hejka
@5 578 717 Gosia__77: uważaj na takie zachcianki, chcesz zboczeńca do siebie zaprosić np Nowy 35?