Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 496 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 492 188. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie
Mam nowy pomysł
3,7,18,11,24 29,33 36
41,42,56 54,66,68,77,75
Próba na 4 losowania ..też gry
Mam nowy pomysł
3,7,18,11,24 29,33 36
41,42,56 54,66,68,77,75
Próba na 4 losowania ..też gry
mislem 2 lotto plus wysłać.skr że rompera nie mieli piwa strong..to 3 lotto plus z parkowej13...2 na 6 ..obok..I uj
Porażka lotto + 3 zakłady
Ale ..pierwsze koty za płoty
Porażka lotto + 3 zakłady
Ale ..pierwsze koty za płoty
Ale mi dupectruja..że hulajka się zapali..A z nie samochód w garażu..ja nie grzebią w elektronice czy samej baterii
A.. Nawet nie wiem jak to minęło.... Rozumiem 2 albo 3 dni. A tu.. Cały tydzien?
No 3 lotto plus.. Zawidzud
Kuoiorm piwo. Śmiesznie wyszło.. Wzuskem te bez kaucji.. To jest chore.. Kto będzie odnosił puszkę do sklepu. I jeszcze w całości..
Kuoiorm piwo. Śmiesznie wyszło.. Wzuskem te bez kaucji.. To jest chore.. Kto będzie odnosił puszkę do sklepu. I jeszcze w całości..
Ja Uj trafiam.. Ale ograniczam.. Gre
Lepiej mniej przegrać..
Poniedziałek 3 lotto plus cpn na bank
Lepiej mniej przegrać..
Poniedziałek 3 lotto plus cpn na bank
Może zmądrzałem.. Nie wuem
Ale po co grać mini, keno i multi.. Skoro też uja można trafić.
Ale po co grać mini, keno i multi.. Skoro też uja można trafić.
Co do butelkomatow.. Będzie porazka..
Wyobraz sobie 20 butelka a mają być w całości.. I z kodami.. Kto to będzie nosił.. Mało tego niektóre u nas nie czytają kodu.. Więc ich nie odbierze maszyna.. I co.. Do plastiku wyrzucić?
Wyobraz sobie 20 butelka a mają być w całości.. I z kodami.. Kto to będzie nosił.. Mało tego niektóre u nas nie czytają kodu.. Więc ich nie odbierze maszyna.. I co.. Do plastiku wyrzucić?
Kawa.. Nie pij więcej.. Nie plec bzdur.. Lotto to totolotek.. I losują co chcą.
No ale co z tego . Ani więcej nie zje
Ani więcej nie wysra.
Moze pomnik my postawia po śmierci i ulice swoją dostanie..
Ani więcej nie wysra.
Moze pomnik my postawia po śmierci i ulice swoją dostanie..
Ale teraz Klimatyzacja z systemem grzania.. Coś jak popmpa ciepła bez paneli.. Mam ktoś z was takie coś?
W Białymstoku spadają balony z papierosami z Białorusi..
Policja prosi BG się nie zbliżać bo mogą być niebezpieczne.. Czekam aż balony poleca z banknotami w euro
Policja prosi BG się nie zbliżać bo mogą być niebezpieczne.. Czekam aż balony poleca z banknotami w euro
Byłem w kosvieke
Czuje ze w tym roku trafię 6 lotto plus..
W grudniu mi przypomnijcie.. Jak mi poszło
Czuje ze w tym roku trafię 6 lotto plus..
W grudniu mi przypomnijcie.. Jak mi poszło
Się śmiejecie.. Ake np Szwecja.. Tam palone są śmiech w spalarnich.. Z filtrami.. I można.. Jak człowieka się pali.. Tylko tam ogrzewają domy..
Jutro 3 lotto plus.. Zawodzie jednak.. Jak ma coś paść.. To jedynie z tad
Dobra.. Czas zacząć od 3 lotto chociaż..
Wysyłam z Zawodzia na bank koło 12
Wysyłam z Zawodzia na bank koło 12
Dojechałem do stacji PKP.. Spaliłem papierosa.. Hulajnoga padła.. I spacerek..
9,79,47 prifil
Tylko lotto plus gram.. Inne gryvolewam
Czekam na chociaż 3 lotto do ręki w tym tyg
Tylko lotto plus gram.. Inne gryvolewam
Czekam na chociaż 3 lotto do ręki w tym tyg
Kup coś za 24czk przez net prócz kaskady i bonus 2 zł.. Wy chyba się na uje pozamienialiscie.. Jakby było 8 zł.. Ok.. Ale nie 2
Mogilno.. Ktoś trafił 6..w sobotę.. Jak sprawfxuc czy sam kreślił czy maszyna.. Bo niby że sam kreślił..
Ciężko.. Cokolwiek trafić.. A gdzie tu.. 5 lotto plus czy 5 zwykla lotto..
Jutro dzień Babci..
Pamietajcie
Kiedys babcie uczyły wnuków pacierza, gry w karty i bajki opowiadaly
Teraz babcia nikomu nie jest potrzebna.. Chyba że do pilnowania wnuków.. Dziwne czasy..
Pamietajcie
Kiedys babcie uczyły wnuków pacierza, gry w karty i bajki opowiadaly
Teraz babcia nikomu nie jest potrzebna.. Chyba że do pilnowania wnuków.. Dziwne czasy..
No jutro muszę naprawić jeszcze oponę do hukajki.. Ta zimę przejedze
Pasko za 0 na 10 Multi profil powinno być.. 20 pkt..też ciężko trafić..A mnie się znowu udało..
No tak.. Ale może motolotnia bym chciał. Natomiast takie coś.. Raczej nie
No tak.. Ale to tylko 17.. Chodzi mi o ogólne 5..czyli są 2 które często nie przekraczają 450000 zł.. Razem. Czyli ludzi mniej gra? 5ak to widzę.. Ja nie gram w mini.. Ok.. Lotyo też ujs daje.. Ale kilka mini dziennie to.. Już robi się dużo kasy a szansa też mizerna nawet na 3..za 35 zł..
Jest minus 4..wiatr..a koło 10 przyjdą rudziki.. Takie ptaszki małe.. Mam FIA nich okruchy placka.. Coś drobnego jeszcze.. Sobie pozbierają..
Orkiestra gęś..
W tym zimnie te dzieci i młodzi z puszkami.. Nie można tego kulturalnie zrobić.. Zebrać no raz po 5 zł z podatku każdego.. I gitara..
W tym zimnie te dzieci i młodzi z puszkami.. Nie można tego kulturalnie zrobić.. Zebrać no raz po 5 zł z podatku każdego.. I gitara..
Druga wygrana 600000 zł a mini. Ale rzadkie jak gówno Tuska po grichowcd
mam ale jutro będzie tydzień jak nic nie pije..to dziś odpuszczę

na dobry początek tygodnia..rudzik
3 lotto plus
mam piwo. Ale po 21 więc ciepłe mleko..
było blisko 3 lotto niestety.. Obok