Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 372 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 475 033. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Do budki przyszła kobieta..chciaa ekstra pensje swój zakład.. po czym 6 razy odbijala to samo..na końcu.. mówi że zapomniał i że na 3 losowania.. wku%wilem się.. I pojechałem na obiad.
Angielski.. No tak. Musisz dożyć do emerytury.. I potem jeszcze mieć zdrowie..
Skoro na emeryturze dostaniesz 40 % płacy.. To gdzie jest reszta kasy..
A.. Zdrowia nie kupisz.. Patrząc na tych ludzi na wózkach.. Co kobiety muszą im pomagać.. Na kiblu.. To wtedy jest tragedia.. Ale mnie dziwi.. Bo wybrały sobie takich polamancow.. I.. Niby są zadowolone.. Ale za 15 lat to będzie krzyż prawdziwy.. Nawet tych pieniędzy ze wsparcia bym nie chciał..
Angielski nasz trochę racji.. Zależy na co chorujesz.. Każdy jest jakis ułomny.. U mnie to widać.. U innych.. Nie... A tam w środku.. Cukrzyca, nadciśnienie, migotanie przedsionków.. Otylosc..wszyztko to powoduje.. Szybsza śmierć.
Koszt w domu opieki. 3,5 do 4,5 tys.. 70 %emerytury resztę musisz dopłacić.... Wiem bo kolega ma babcie.. 98 lat
Ja jestem inwalida.. Ale jeżdżę normalnym samochodem.. Chociaż mam wbite m 107..3 kontrole policji.. A jak przerobiony.. Mówię że wspomaganie sprzęgła kinetyczne.. Ten policjant głupieje.. I mówi.. Acha.. A uja wie.. Co to..
Mnie na hulajce raz złapali na alkomat.. Od tej pory.. Znaja z daleka.. Wola rowerzystę złapać. Ale też kontrole mam.. Taka ogólna.. Gdzie pan jedzie.. Nad jeziorko.. Tym.. A ja.. A czym mam jechać. I gość w śmiech..
Kiedyś wszystko było inne.. Ludzie skromniej żyli.. Ale cieszyli się. Ze cokolwiek mają.. Teraz dupe na ręby bogaci wywracają.. I najchętniej wcale by nie świętowali Bożego Narodzenia.. Bo i tak Jezus się u nich nie narodzi.. Tylko szatan.
Oj u mnie się uparli na rowerzystów. I hulajnogoistow.. Tych młodych gonią.. Gdzie popadnie..
Ja musze hamulce podkręcić.. Nie czuje ich za bardzo.. A przy 30 no już jest hardkor
Niech się kończy rok ujowy..pójdzie stary..
Przyjdzie nowy
A z nim piękne marzeń cuda
Jak nie zagrasz..
Sie nie uda.
A jak zagrasz
To też lipa
Bo niewielu w to wygrywa
Jednak szczęściu trzeba pomoc
By drobnicę chociaż złapać..
No bo totek..tai złodziej..
Przecież musi się nachapac..
Potem odda jakiś pricebt
Tym co trochę szczęścia mają..
Jedni chcą wydrapać kase
Inni kasę.. Przegrywają..
I tak życie nasze leci
My wspieramy sport, kulturę
Czasem też załatać trzeba..
Budżetowa nasza dziurę..
Przyjdzie nowy
A z nim piękne marzeń cuda
Jak nie zagrasz..
Sie nie uda.
A jak zagrasz
To też lipa
Bo niewielu w to wygrywa
Jednak szczęściu trzeba pomoc
By drobnicę chociaż złapać..
No bo totek..tai złodziej..
Przecież musi się nachapac..
Potem odda jakiś pricebt
Tym co trochę szczęścia mają..
Jedni chcą wydrapać kase
Inni kasę.. Przegrywają..
I tak życie nasze leci
My wspieramy sport, kulturę
Czasem też załatać trzeba..
Budżetowa nasza dziurę..
Ja dziś na Pasterke na 21.30
Akumulator podłączyłem na prostownik..do sprawdzenia Ale ok..
Akumulator podłączyłem na prostownik..do sprawdzenia Ale ok..
No.. Nic nie gram.. Jutro może po sztuce lotto plus z dwóch budek.. Chyba że tylko cpn będzie czynny..
Rok temu podjąłem wyzwanie.. Po 100 skłonów wieczorem.. Jeszcze kilka dni i cały rok zaliczony..
Te same co roku życzenia..
Tylko człowiek starszy, slepszy i głupszy..
Tylko człowiek starszy, slepszy i głupszy..
Wódkę dostałem, wino, piw kilka i kasę.. Chyba z ten stoatnirj zrobię pożytek..
Niestety te dni bez alko.. Tu i tam trzeba jechać.. Zresztą dzis ja Pasterke na 21.30..zrobię fotkę.. Zobaczycie jak fajnie
Styczeń... 168 zł.. By wyszło. Te 3 lotto plus wszystkie dni.. Trochę drogo..
A.. To znaczy że jak chce to z tydzień nic nie muszę pić.. Chyba że dasz mi 2000 zł.. To 2 tyg..
Zresztą takie piwo.. To nie alkohol... Ja po 1,5 h wsiadlem na hulajke.. I kontrola na alkomat.. I co.. Zero zero.. Czyli niby chudy byk a szybko spali.. Wódka odpada.. Bo nie pije.. Albo naprawdę sporadycznie...
A gdzie te życzenia świąteczne..
Z rodziną pewnie na bakier.. A do Wieczerzy.. Po katolicku
Z rodziną pewnie na bakier.. A do Wieczerzy.. Po katolicku
Tyle żarcia.. kto to zje..A mówiłem zrobić mniej..
2 dni i po świętach
2 dni i po świętach
Zbychu.. U mnie lepiej.. Hybrydowo.. Jak to ładnie ujął proboszcz..
Nic nie gram ale na sucho zapodam.. 4 zakłady 10 liczb 4 losowania..
Ciekawe ile by się zwróciło..
7,3,2,9,42,45,41,46,75,77
17,19,18,10,51,59,56,58,62,61
21,24,26,28,62,61,66,69,51,59
39,33,36,38,76,75,77,70,41,46
Ciekawe ile by się zwróciło..
7,3,2,9,42,45,41,46,75,77
17,19,18,10,51,59,56,58,62,61
21,24,26,28,62,61,66,69,51,59
39,33,36,38,76,75,77,70,41,46
Zbychu.. To u mnie lepiej
To było z 20 lat temu...ksiedzu się 20 zł dawali średnio...a 5 zł dostali ministranci od jednej rodziny... Stara chata.. Jeszcze kołkiem podparta... A w pokoju tv z 40 cali.. Na tamte lata. To był krzyk mody... Wiem bo byłem kierowca na tym odcinku... I jak czekaliśmy w samochodzie ministranci sami się dziwili.. I opowiadali..
To było z 20 lat temu...ksiedzu się 20 zł dawali średnio...a 5 zł dostali ministranci od jednej rodziny... Stara chata.. Jeszcze kołkiem podparta... A w pokoju tv z 40 cali.. Na tamte lata. To był krzyk mody... Wiem bo byłem kierowca na tym odcinku... I jak czekaliśmy w samochodzie ministranci sami się dziwili.. I opowiadali..
Jak nas oszukują.. szukałem zegarka..
W e wtorek znalazłem.. AQ 810 W Casio...kosztował 300 zł..patrzę dziś.. obniżka.. Z 340 zł.. na 300
W e wtorek znalazłem.. AQ 810 W Casio...kosztował 300 zł..patrzę dziś.. obniżka.. Z 340 zł.. na 300
Ludzie niektórzy sa
Po
Je
Ba
Ni
Niedaleko mnie gość rozwala ściankę w domu młotem udarowym.. A co na to żona?
A.. Poszła w gości do teścia..
Po
Je
Ba
Ni
Niedaleko mnie gość rozwala ściankę w domu młotem udarowym.. A co na to żona?
A.. Poszła w gości do teścia..
3 na 10
3 na 10
A dwa pozostałe.. Kompletna lipa..
Ale pisałem że na 4 losowania trzeba sprawdzić.. I to by musiał 7 na 10 trafić..
Raczej nierealne..
3 na 10
A dwa pozostałe.. Kompletna lipa..
Ale pisałem że na 4 losowania trzeba sprawdzić.. I to by musiał 7 na 10 trafić..
Raczej nierealne..
W Lublinie kościół się zapalił.. Ale Bóg nie czuwał.. Albo nie był za zielona energia.. Bo panele się zapaliły fotowoltaicxne
A.. Minus 5 stopni odczuwalne minus 8..52 na zadawaniu mam na ekopiecu..
Zostały 2 losowania lotto.. Czwartek nie grałem. Co może mnie spotkać.. Chyba już nic.. Dobrego.. Może dobra i spokojna śmierć..
Więcej już nie jem..miałem nie jeść po 20..Ale takie małe kawałki miały się zmarnować
No tak..okulary do czytania muszę 1 plus kupić.. wczoraj ujowo mi szło albo te światło padało z tylu
10 zł 4 zakłady Multi.. 10 losowan.. 100 zł.musialoby wejść 7 na 10..losowanie nr 3..za 10 minut ten sam skład..
Minus 2..
Odczuwalne z minus 10
Tak po ryju daje..jechałem tylko z 500 m w jedną stronę..
A jakiś cep rowerem..
Odczuwalne z minus 10
Tak po ryju daje..jechałem tylko z 500 m w jedną stronę..
A jakiś cep rowerem..
No to macie..
3 losowania..I nawet 4 na 20..koszt już by był 30 zł..
Niby 20 liczb losuja..
3 losowania..I nawet 4 na 20..koszt już by był 30 zł..
Niby 20 liczb losuja..
Witka. Gośce byli.. Pomyłem już. Zjadłem kolacyjkę..
Na szybko..
Takie orzemtskrnis
Jest cholernie dlusko
A gdzie są sluzby
Komunikat by uważać.. I mają to w dupie.. Z drugiej strony.. Jest ślisko.. Jak u mnie.. A zabierają sue za wyprzedzanie.. Potem samochody w rowie..
Na szybko..
Takie orzemtskrnis
Jest cholernie dlusko
A gdzie są sluzby
Komunikat by uważać.. I mają to w dupie.. Z drugiej strony.. Jest ślisko.. Jak u mnie.. A zabierają sue za wyprzedzanie.. Potem samochody w rowie..
Na sucho.. Nowy skład..
Gorące jak suki Meskyku
5,27,29,40,48,58,71,74,78,6
8,13,16,47,49,60,63,66,3,14
7,9,11,15,26,33,35,45,46,69
Gorące jak suki Meskyku
5,27,29,40,48,58,71,74,78,6
8,13,16,47,49,60,63,66,3,14
7,9,11,15,26,33,35,45,46,69
A.. Wróciłem pół godziny temu.. I sypał gość solarka.. Ale jest cholernie ślisko.. U mnie na 3 biegu koła buksuja w miejscu.. Do 80...tak jest ślisko..
Ja mam uniwersalne.. Ale brata córka ma zimowe.. I to samo.. Można bokiem..
Co może się wydarzyć jeszcze dobrego a tym starym ujowym roku?
Może 5 lotto plus
Może 5 lotto plus
Wasyl.. No.. Wiem że spiryt się pali... Ale wódka.. Teraz jest ujowa.. Kiedyś zapałało się na lyzeczce.. Czy procenty są dobre.. Teraz nie pije się wódki.. Naród poskromiony
Na 4 zakłady z gorących..
1 x 5 na 10
Jaj nie urywa ale coś jest wirtualnie.
1 x 5 na 10
Jaj nie urywa ale coś jest wirtualnie.
Jest cholernie zimno.. Szadź sue trzyma.. 1 stopień na plusie.. I slisko
Świątek...80 mln
Lewandowski 80 mln
Małysz 80 mln
Skolim 80 mln
Takie mają majątki..
Ok do grobu uja wezmą.. czy pis#€ ale pieniądze na 7 pokolen p9 ich śmierci..
A my..umrxemy z nadziejami..
Lewandowski 80 mln
Małysz 80 mln
Skolim 80 mln
Takie mają majątki..
Ok do grobu uja wezmą.. czy pis#€ ale pieniądze na 7 pokolen p9 ich śmierci..
A my..umrxemy z nadziejami..
jakby nie zrywsla nici.byloby ok..nici tapicerskie czy maszynowe potrafi zerwać.. A to .mini maszyna..tylko.sle ma wszystkie bajery..nawet różne ścięgi obrzucanie czy do guzików dziurki opierdo¥i..Ale jak się zetnie urywa.bawue się dalej..
taka raptor E3v3 2300 zł.. albo f2 parametry hulajek podobna..2200 zł.. W styczniu coś trzeba kupić.. moja..ostatnie dechy4 zakłady z gorących.. Uja.. Tylko 3 na 10..rezzts lipa.. Tak trudno trafić..
Wiem wiem. 800 W iv20 Ah.. A g2 na 800 W i 15 Ah.. Wolałbym dołożyć te 200 zł do większej baterii.. Prędkość.. Omijam.. Ja wyżej niż 30 nie jeżdżę i tak.. A zima koło 20
Jest ślisko.. Pada mzawka.. Bieg 3 max. Częściowo szklanka. Nad stawem.. Porażka.. Nikt nie sypie.. Czyli wieczór.. Jak każdy inny
.. Nic nie gram.
.. Nic nie gram.
Pokaże jutro jak będę jeździł hulajka.. Rondo.. Sam ze śmiechu nie mogłem.. Ja nie mogłem się zmieścić samochodem miejski... Wyec ciężarowe chyba na wprost będą jeździć.. Ok..znam zamiar.. Tam ludzie wjeżdżali kiedy od szkoły w kierunku zawidzia bokiem.. Bo była z pierwszeństwem.. I chcieli to ukrócić.. Też nieraz jsm był śnieg. Wkręcałem się bokiem.. Bo szło.... Taki kontrolowany poślizg.. Tera dupa.. Po zabawie..
ciężko coś trafić.. Jakiś odpad..
Pasterka..już...po
każdy chce jeść.. wysokość nie robi znaczenia
kiedy to lato?
być prawem nie jedt latwo..Ale ćwiczę dalej