Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 481 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 478 467. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ale w te Keno na 8 liczb trafiają....A ja grałem..I uja 4 na 8 ..to 2 zł. Płacili. A wyżej.. lipa
No.. Na kawał byka nie wyglądam.. Ale te 60 sek na drążku na zwisie sam radę..
Co do ćwiczeń.. Uja dają..
Ja codziennie po 100 skłonów robię wieczorem.
I co.. Nic mi nie uroslo..
Moze włosy.. Trochę
Oni żrą pasze.. Podobnie ci aktorzy.. Czy piosenkarze i ćwiczą do tego.. A tak.. To lipa.. Ale wtedy serce cierpi, ciśnienie inne choroby.. Przeciążenia..
Ja codziennie po 100 skłonów robię wieczorem.
I co.. Nic mi nie uroslo..
Moze włosy.. Trochę
Oni żrą pasze.. Podobnie ci aktorzy.. Czy piosenkarze i ćwiczą do tego.. A tak.. To lipa.. Ale wtedy serce cierpi, ciśnienie inne choroby.. Przeciążenia..
Co tu gadać. Jutro trza zastanowić się co zacząć grać.
To 3 dni i koniec roku..
Szanse na cokolwiek.. Przemilczę
To 3 dni i koniec roku..
Szanse na cokolwiek.. Przemilczę
Jak zgibalem ich na f b to dziś z rana i traktorek i żwirek na przyczepie się znalazł.. Do uja wczoraj sam lód był..
Myślę że nowe święto powinno być..
Boże Narodzenie bez Nogs
Taka nowa świecka tradycja..
Boże Narodzenie bez Nogs
Taka nowa świecka tradycja..
Na 2026..gram głównie keno i lotto plus.. Trafić chce 5 lotto plus albo 5 lotto albo 8 na 8 keno.. Nic więcej..
Taki skromny jestem..
Taki skromny jestem..
Niedziela.. Ani się nie napiłem.. Ani nie wygrałem.. 2 x 3 na 8 keno. Same oboki..
Do czego mg dochodzimy.. Żeby dziennikarz sprzedawał swoją willę za 2 mln zł. Bym rozumiał.. Ale prawie 20 mln.. Na czym ten Tomasz Lis się dorobił.. Pokarzcie inegk dziennikarza co ma taki majątek.. W Polsce. To jest chory kraj..
Ja nie pije już.. 3 dni..
Wiedziałem że te keno coś może dać.. Z odpadów.... Ale 6 na 8..sie
nie spodziewałem..
Ale trudno trafić. Niedziela. Lipa była chociaż 3 na 8 8 3 na 8 keno.. Tylko na 8 liczb grsm
2026vtrafic 8 na 8 keno.. Chcę
Wiedziałem że te keno coś może dać.. Z odpadów.... Ale 6 na 8..sie
nie spodziewałem..
Ale trudno trafić. Niedziela. Lipa była chociaż 3 na 8 8 3 na 8 keno.. Tylko na 8 liczb grsm
2026vtrafic 8 na 8 keno.. Chcę
Tak się składa że.. Kierowca.. Nie wiem jak po południu czy wieczór.. Ale jak wiem że mam jechać.. To nie pije..
Pomysł mam głupi...
Od Nowego Roku
Pon do piątku
Codziennie jedno keno na 5 losowan.. Czsx bez różnicy.. Podobnie budki.. Koszt 4 tyg... 200 zł.. Trochę dużo..
Od Nowego Roku
Pon do piątku
Codziennie jedno keno na 5 losowan.. Czsx bez różnicy.. Podobnie budki.. Koszt 4 tyg... 200 zł.. Trochę dużo..
Jest zero.. Odczuwalne z minus 5..kiedy te liczby... Spanie mnie bierze..
O.. Zdrowie najważniejsze.. Ale czas odegrać to co straciłem w 2025
Sprawdzałem lotto z wtorku.. Lipa.. Nawet 2 na 6 nie miałem.. Ale
Co tam
Keno 6 na 8.. Wynagrodziło dobrym odpadem..
Jutro keno próba z Cpn-u. Hulajka naładowana..
Co tam
Keno 6 na 8.. Wynagrodziło dobrym odpadem..
Jutro keno próba z Cpn-u. Hulajka naładowana..
Na 2026 życzę byscie nie żałowali kasy na totolotka.. Tam czy siak do grobu nic nie weźmiemy..
Na Nowy Rok..
Nie gram mini
Miecgrsm w Multi..
Jak już to Keno 1 zakłady 3 losowania ..albo 1 lotto plus....Z 2 budek
Nie gram mini
Miecgrsm w Multi..
Jak już to Keno 1 zakłady 3 losowania ..albo 1 lotto plus....Z 2 budek
.. Też dobre
Ale patrząc na te zwiazki.. Gdzie facet siedzi jak pod miotła..
Ale patrząc na te zwiazki.. Gdzie facet siedzi jak pod miotła..
Zresztą długo już nie pożyje.. Pewnie.. Po co komuż robić przykrość..
Może jakbym miał 25 lat.. To by mi zależało..
Teraz.. Na niczym nmi nie zależy.. Straciłem tamte lata... I czasu nikt nie wróci..
Teraz.. Na niczym nmi nie zależy.. Straciłem tamte lata... I czasu nikt nie wróci..
Marc.. Dobre.. Kiedyś dwie były wiewióry.. Ale nie miałem komórki.. Nawet nie uciekały.. Jak na złość.. Od tej pory biorę ten cholerny telefon..
Słuchałem Jackowskiego..
W Niemczech. Masakra w picisgu
Putin wojna nadal ale mają wysadzić Zelenskiego.. A z kolejnym prezydentem podpisze pokój.. Taki akt..
Polska.. Zawirowania finansowe.. Koło kwietnia..
Znaczy trzeba nagrać trochę kasy na czarna godzinę..
W Niemczech. Masakra w picisgu
Putin wojna nadal ale mają wysadzić Zelenskiego.. A z kolejnym prezydentem podpisze pokój.. Taki akt..
Polska.. Zawirowania finansowe.. Koło kwietnia..
Znaczy trzeba nagrać trochę kasy na czarna godzinę..
Już widzę te 6 lotto..za piątkę powinno być z 8000 zł.ale były przypadki gdzie ttrafiono 6 przy tak dużych liczbach..
Witka.. Jakby to zacząć..
1 lotto plus
1 keno 8 liczb 3 losowania.. Golasy
Skąd.. Jeszcze nie wiem
1 lotto plus
1 keno 8 liczb 3 losowania.. Golasy
Skąd.. Jeszcze nie wiem
I tak.. Minęły Święta Bożego Narodzenia.. Dla większości bez Boga..
I czas leci do przodu..
I czas leci do przodu..
No jeśli robi się Wigilię.. To nie chyba na pokaz czy na insta.. Dobra.. Co dziś gracie?
Ja pisałem.. Walczę o 8 na 8 keno.. Ale 7 na 8 w styczniu byłoby ok.... 6 na 8 miałem.. Kilka dni przed..
Masz rację.. na koła kolejna zima zimowe..ta to uj..na ostatnim dechu..ta zimę przejeździe jeszcze..marzec coś nowego..
Kto mi odpowie..
Czy jeśli kupon będzie wydrukowany na innym papierze niż ten z logo Lotto to będzie ważny? Babka miała oporu.. Poszedłem do innej budki..
Czy jeśli kupon będzie wydrukowany na innym papierze niż ten z logo Lotto to będzie ważny? Babka miała oporu.. Poszedłem do innej budki..
Jest fajny śnieg.. Można bokiem.. Jedzie she fajnie samochodem.. Jutro sanki albo łopata i odśnieżanie..
Miałem na 3 losowania.. Cofnąłem sobie jakby na 5 bylo.. Też uja by było.. Więc na 3..to jest ten max w keno..
Kto takie bzdury pisze że ponad 600000 zł s mi i.611000 minus 10 %..więc musi oddać ponad 61000 zł.. ...
Jutro czas na cpn.. Jeszcze z tej budy nie grałem keno na 3 losowania..
Dusia siedzę Ci na plecach.. Na profilu..
A multibnje gram...
Jutro keno..
A multibnje gram...
Jutro keno..
System 2,4,6 z map.. Działa.. Aż się dziwię.. Ale by gra.. Muszę mieć 20 losowań.. ..mukti..i trafić 4 x 3 na 3... By to miało sens..
Ale.. Ogólnie.. Wątpię by tak się łatwo układały liczby.. Na 7 pewniaków.. Weszło 5..wynik bdb..
Witka... Jest pieknie
Zero stopni
Wiaterek tyci tyci.
Sprzątam jak w sobote
Przecież jutro 3 Kroli
Zero stopni
Wiaterek tyci tyci.
Sprzątam jak w sobote
Przecież jutro 3 Kroli
może cudów nie ma.. Dobę na grę 6 na 8 keno.. Jest

jest średni.. na jeża..