Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 469 652. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jakby kto mi zapłacil 1000 zł.. Myślę że 2 tyg bym dał radę.. Bez alko..
Wasyl.. To nie sztuka nie pić jsm się nie ma.. Ale sztuka nie pić kiedy barek pełen.
i jeszcze jedna Azarenka.. słabo ja widać.. no i koziolek bez roga..Mądrzejsze od ludzi bo przechodzą przez jezdnię zatrzymują się przed jezdnia o rozkładają.. trochę śmieszne Ale..ludzie mogą się uczyć.. może jutro nagraj.. jak je trafię..No.. Nie ma jak samochód. Ale jest ogólnie bez wiatru.. Ale pyrow i reszty hulajka nie zabiorę..
Jelenia Góra i tragedia..
Dla dwóch rodzin..
Matki, ojcowie robią.. A dzieci robią ci chcą..
Skąd mają mieć wychowanie..
Dla dwóch rodzin..
Matki, ojcowie robią.. A dzieci robią ci chcą..
Skąd mają mieć wychowanie..
gołąbek był koło poczekalni.. zimno jak cholera..Włożyłem na poczekalnia.. trochę słaby.. wody i żarcia przywiozłem.. sumienie by mnie drecxylo jakby że zimną zdechł..Dobrze ze juz nie gram keno.. Wolę mini.. Może to.. Moja chwila prawdy..
Ale patrząc na.. Tajemniczego klienta w akcji.. Tam on dopiero drapie grubo.. Na 200 zł.. 100 zł zwrotu.. W jeden dzień.. To już kompletna choroba. Chyba że ma firmę.. I mu to zwisa..
Może ja nie wypije 3 na raz.. Ale taki Marian jak obali 3..to jest.. Tylko 10 zł.. A paczka paoierosow.. 20 zł.. Chyba ich poje.. Balo..
Wzialem 3 mini zawodzie.. Tylko..
Wzialem 3 mini zawodzie.. Tylko..
Mam 1,5 stopnia na dworze... Odczuwalne.. Z minus 4..hulajka jest średnio.. Ale przy 25 jest zimno...
Od 2026 od wygranych.. 15 % mi to nie grozi.. Zresztą można zamarkować.. Do 2280 jest bez podatku.. Więc jeśli nie grasz systemami mini.. To ci nic nie grozi...
Wczoraj se liczyłem tak..
5 mini to 10 zl
Ale system mini 6 liczb.. 12 zk
Sęk w tym że tu masz 5 pojedynczych szans.. A w systemie 5 liczb plus dodatkowa.
Niby potem płacą za 3 x 3..ale traf jednym zakładem te 3 na 6?
Myśle że pojedyncze to 5 czy 6 szans.. Różnych..
5 mini to 10 zl
Ale system mini 6 liczb.. 12 zk
Sęk w tym że tu masz 5 pojedynczych szans.. A w systemie 5 liczb plus dodatkowa.
Niby potem płacą za 3 x 3..ale traf jednym zakładem te 3 na 6?
Myśle że pojedyncze to 5 czy 6 szans.. Różnych..
Nie ma co ściemniać.. Nie wierzę że ktoś trafi 4 na 6 mini kilka razy w roku..
Kiedyś wuja grał systemy na 6 i 7 i 8 liczb. Początek był dobry.. Później poległ.
Mini..
Nie chce tak skończyć.. Więc wolę nawet te 5 mini z maszyny..
Mini..
Nie chce tak skończyć.. Więc wolę nawet te 5 mini z maszyny..
Idź na całość. Niedziela.. Nekla wita.. Znajoma wygrala Clio.. To ta.. W dredach..
Pamiętajcie...
Zdrowie jest najważniejsze..
Pieniądze są potrzebne..Ale masz .Nie czy więcej.. jakoś przeżyjesz
Ale jak choroba Cię przykuje do łóżka.to żadne pieniądze ci nie pomogę..
Zdrowie jest najważniejsze..
Pieniądze są potrzebne..Ale masz .Nie czy więcej.. jakoś przeżyjesz
Ale jak choroba Cię przykuje do łóżka.to żadne pieniądze ci nie pomogę..
I fajnie...
To pokazuje że warto grać w mini..chociaż kilka zakładów.. aż padnie.. coś.. oby nie na leb
To pokazuje że warto grać w mini..chociaż kilka zakładów.. aż padnie.. coś.. oby nie na leb
Jakbym gral
2,9,14,26,32,54,1,31,41,45 na 2 losowania multi... Ciekawe co z tego by weszło..
2,9,14,26,32,54,1,31,41,45 na 2 losowania multi... Ciekawe co z tego by weszło..
1 lotto plus
I mini wzialem..
Miaken dać te moje 10 multi.. Trudno.. Nic nie pije
I mini wzialem..
Miaken dać te moje 10 multi.. Trudno.. Nic nie pije
Dobra.. Jutro golebia wezmę do kurnika.. Miejsca jest oporowo.. Chyba że gdzieś spitoli..
A.. Jak oni to trafiają.. Mini 1 na 5..2 na 5 do już cud.. Chyba że.. Jakim trafem albo więcej niż 4 wysyłają.. A nawet 5
niby obrzuca..Ale czasem zerwie górna nitke..A mam teraz nici maszynowe..muszę jeszcze zrobić próby na innych ściekach...Teraz nikt nie świętuje..
Chyba czasy komuny chocis, upiorne były.. Ciekawsze.. Każdy czekał na te Boże Narodzenie, choinkę, kolędy, gwiazdora.. Opłatek czy Pasterke.. Tera ludziom to obojętne.. Najchętniej wyjechaliby w uj.. I tyle.. Wiec komu potrzebne te święta..
Chyba czasy komuny chocis, upiorne były.. Ciekawsze.. Każdy czekał na te Boże Narodzenie, choinkę, kolędy, gwiazdora.. Opłatek czy Pasterke.. Tera ludziom to obojętne.. Najchętniej wyjechaliby w uj.. I tyle.. Wiec komu potrzebne te święta..
Madzia w końcu zdala prawko..
Moja sąsiadka.. Męczyła się na placu.. Nie chcieli jen wypuścić.. Albo tak słabo jej szło..
Moja sąsiadka.. Męczyła się na placu.. Nie chcieli jen wypuścić.. Albo tak słabo jej szło..
W sumie.. mi 5 mini starczy jak trafię w 2026..roku..nawet te 100000 zł mi minus 15 %
Już byłem w łóżku.. A tu mi się przypomniało że ładowarki od hulajki niexodlaczykem.moze by nic nie było. Ale lepszy sen..jeśli sie odłączy z 220 V..
Już byłem w łóżku.. A tu mi się przypomniało że ładowarki od hulajki niexodlaczykem.moze by nic nie było. Ale lepszy sen..jeśli sie odłączy z 220 V..
Dobra.. Po losowaniu spadam tv odebrać od naprawy ze Wrześni.. będą 2.bo jyz nowy działa 2 tyg..
No gościowi się należało.. 11 liczb system lotto wysłać.. Jakiś przediebiorca pewnie.. Teraz nie musi oracuwac ajeszcze 2 pokolenia po jego śmierci..
Nic nie gram.. Dopiero przyjechałem.. By przedrzeć się do Wrocławskiej.. 15 minut.. A Nekla Września 10 minut mi zajęło. Takie korki..
Brak słów..
Jutro
1 lotto plus zawodzie.. Go do tego.. Sam nie wiem..
Jutro
1 lotto plus zawodzie.. Go do tego.. Sam nie wiem..
Nie bierzcie tych zdrapek.. rozumiem że na 10 można trafić jedna za 2 zł.. wygrana.ale kolega wziął paczkę cała za 200 zł.. A zwrot..nawet połowy nie było.. A on drapie w razy w tyg Ale grubo...Więc pytanie kto wygrywa..
Nie bierzcie tych zdrapek.. rozumiem że na 10 można trafić jedna za 2 zł.. wygrana.ale kolega wziął paczkę cała za 200 zł.. A zwrot..nawet połowy nie było.. A on drapie w razy w tyg Ale grubo...Więc pytanie kto wygrywa..
Dobra muszę obrzucić kawałek serwety maszyna do szycia.. Nic nie pije.. 1 piwo tylko było.. Koło.. 18
Śniło mi duś że mialem 2 zęby trzymające się na dziąsłach.. Jakiś nikt nie umarł.. Gdzie te przesądy..
Teraz już wiem.. 114 5 W lotto dlatego m ie niż 5 lotto plus.. Ale co się odwalilo z czwórką..
Jest zima to musi być zimno..
Jan z tymi budkami.. Myślę że czwartek zabki będą czynne.. Zresztą nam cpn jeszcze
Jan z tymi budkami.. Myślę że czwartek zabki będą czynne.. Zresztą nam cpn jeszcze
A.. Boże Narodzenie nie gram.. Zresztą wrzucę na 2 losowania jutro lotto plus..
TTV włączcie.. Za 15 minut znajoma z Nekli wygra w Idź na całość samochód..
Bo wiem że 2 swuieto jest czynna bo Wiktoria mówiła.. A ona tam pracuje.. Ale w pierwsze tego nie wiem.
Je&nietyvjestes.. Kto w niedzielevdo pracy chodzi.. Chyba że policjant, lekarz albo strażak. Może kupiec..
Byłem w banku.. Obsługiwała mnie nowa pracownica.. Szło Jej ok.. Ale założyła raka mini i do rajstopy.. Ze udawałem.. Iż gapie się w te wypiski..
żona kolego wczoraj wygrała clio 6..Ale program nagrywał w lipcu..emisja dopiero wczoraj..głupi to ma szczęście.. Ale nie tu..tu trzeba mieć kilka fuksow..Samochód dawno już sprzedany..A szkoda..Zbychu.. Czyje to jaja były.. Bo nawet filmik zablokowany.. Kaczyńskiego
Witka..
Lepiej żyć skromnie A być zdtieym..
Niż żyć w bogactwie i myśleć że kto z łóżka zaprowadzi Cię do łazienki..bo sam nie dasz rady..
I to nie żart...
Zm.. paskudna choroba
Znajomego położyła w 2 lata..35 lat.. młody człowiek.. W siłę wieku..
Lepiej żyć skromnie A być zdtieym..
Niż żyć w bogactwie i myśleć że kto z łóżka zaprowadzi Cię do łazienki..bo sam nie dasz rady..
I to nie żart...
Zm.. paskudna choroba
Znajomego położyła w 2 lata..35 lat.. młody człowiek.. W siłę wieku..
Groch z kapustą.. wszystko na raz wstawiam.. A po obuedzuecna cmentarze..
o.. Tak się trafia odpady.. Wiec teraz gram mini..
widok z altany o 7...
3 mini.. Parkowa
jutro będą gołąbki na obiad
no tak.. Dawno nie miałem..
lotto plus tylko
pojazd gotowy ba poppludnie
3 stopnie..odczuwalne z minus 5