Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 352 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 459 936. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie.. Dopije kawę i ode na wyro..mislrm coś wypić.. Ale skoro wczoraj nie piłem.. To dziś też nie muszę..
Sam nie wiem..
Może poniedziałek po 2 lotto plus.. Zawodzie i dworcowa.. Zamiast 4 z różnych budek..
Może poniedziałek po 2 lotto plus.. Zawodzie i dworcowa.. Zamiast 4 z różnych budek..
Witka.. Jest ujowo..
Niewiele grałem.. Też porażki..
Jutro może z grubszej rurki.. Lotto plus
Niewiele grałem.. Też porażki..
Jutro może z grubszej rurki.. Lotto plus

Nowy ośrodek zdrowia już otwarty..
W Czerniejewie..
A w Nekli uja.. Mamy po bibliotece klitki takie.. A poczekalnia jak pokoik.. A kasa na pałac poszła.. Uj wie kto będzie w nim mieszkal.. A u was jak jest z ośrodkami zdrowia?
jest ujowo..2 stponie A odczuwalne z minus dwa..może po południu będzie lepiej..A.. Spaliłem papierosa.. I do domu.. Ale czapeczkę znalazłem.. Zrobię foto.. Na Nekla spotted.. Może jakieś dziecko zgubiło.. Położyłem na poczekalnię..
zobaczcie ile wygranych w Keno na 8 liczb..nigdy nie grałem w keno w tym roku...Jest walnięty.. Ostatnie piwo.. Tydzień temu w piątek.. Sam nie wierzę.. Ze można se tydzień nic nie chlać..
Ale marzyciele.. Zobaczcie sobie w keno wygrane.. Nawet te 44 zł na 8 liczb.. Nie wiek ile trza trafić.. Jest dosłownie kilka.. Ok.. Tych gier jest oporowo..
No.. Czas coś wysłać..
Na bank 1 lotto plus zawodzie..
Co do tego...
San nie wiem
Na bank 1 lotto plus zawodzie..
Co do tego...
San nie wiem
Zaczynam w keno grać.. Kolejny miesiąc.. Styczeń.. I tak do końca roku.. I trafić raz 8 na 8..przy 3000 zł włożonych.. Tak myślę.
Lech.. Ciężki mecz z Piastem..
Puchar
1..0
Przerwa..ale idzie han krew z nosa.
Puchar
1..0
Przerwa..ale idzie han krew z nosa.
Gardło w miarę..
Nic nie pije
Nawet nie pamiętam kiedy piłem alko ostatni raz.
Nic nie pije
Nawet nie pamiętam kiedy piłem alko ostatni raz.
Pamiętam Barbórka.. I w szkołach czapki Górnika się robiło.. A teraz.. Czapka chyba z panelem albo wiatrakiem.. Który też uja daje..
Jan będę po południu 1 lotto plus i 3.. Ale nie wiem co.. Czy keno czy mini.. Czas pokaże..
A.. Oj oj.. Piątek będzie 2 tyg.. Ale może dziś.. Jakieś. Tylko że muszę się wykurować. A teraz do gry.. Za pół godziny jadę...
7 losowan.. 5 x trafiony pewniak..
I mam pomysł.. Ale muszę jeszcze polukac do niedzieli.. Bo musiałbym trafiać z całej 10 3 na 10 minimum..
I mam pomysł.. Ale muszę jeszcze polukac do niedzieli.. Bo musiałbym trafiać z całej 10 3 na 10 minimum..
Zawisza..no ale łomot dawaja Wisle A tu jeszcze z pół godziny...gry...
Ciężko trafić nawet coś keno.. Ale taki obrałem kierunek.. Jutro 3 keno 8 liczb zawodzie.. Golas koło 10
Na rok 2026 trafic 8 na 8bkrno..takiego golasa.. Chcę.. Skoro inni mogą.. Ja też chcę..
Jadę se że Wrześni.. I czuje ze gdzieś płyn chłodzący czuć w samochodzie.. Wjechałem na garaż.. Maskę otwieram.. Łapie za korek.. A tam. Za lekko dokręcony.. Doje.. Alem na maxa
Witka...
10 losowan.. 7 na 10 pewniak..
Trop dobry..
Teraz trza do tego ta druga liczbę dołożyć.. By para była..
10 losowan.. 7 na 10 pewniak..
Trop dobry..
Teraz trza do tego ta druga liczbę dołożyć.. By para była..
Ładny prezent Mikołaj mi przyniósł..
Zepsuł się tv.. 5 lat.. Matryca poszła.. Głos jest. W poniedziałek jadę do Wrześni po nowy..
Zepsuł się tv.. 5 lat.. Matryca poszła.. Głos jest. W poniedziałek jadę do Wrześni po nowy..
Pobiedziska.. 5 ktoś trafił..
Koło Kostrzyna Wlkp.. Ode mnie jakieś 15 km
Koło Kostrzyna Wlkp.. Ode mnie jakieś 15 km
Na 8 liczb.. Widzę że często ludzie grają keno.. Ale też jest cholernie trudno trafić.
Te 8 na 8 keno.. Co padło x 10...to jeden zakład byl stawka 10.. Czy 10 pojedynczych sztuk..
Witka.. Niedziela jakąś kulawa..
Zamiadt piwa wezmę 2 mini po południu
Zamiadt piwa wezmę 2 mini po południu
A.. Bo to trza mieć swoje. Ok na blokach nie ma ogródka.. Ale często te duże okazy czy pietruszka czy marchew.. W środku mają ujowo miaz
kiedyś gorzelnia.. teraz stoi obiekt.. nikt nie chce kupić.. 1,7 mln zlZamiast piwa.. 2 mini wziakem
Wklad do znicza.. I na cmentarzu też byłem..
Ale mnie ponosi już...
Nic się nie układa
Choroby...
Inne dziadostwa.
Wklad do znicza.. I na cmentarzu też byłem..
Ale mnie ponosi już...
Nic się nie układa
Choroby...
Inne dziadostwa.
No jutro keno 8 liczb 3 zakłady z... Cpn.. Na bank... Mini odpada.... Bez szans
Co za Konciwka roku..
TV siadł
. Wczoraj byłem po nowy we Wrześni..
A ten stary.. Miał 5 lat tylko. 4 k.. Matryca siadła
500 zł naprawa.. Myślę czy go nie odwieźć do naprawy.. Bo tak.. Sobie wyrzucić.. Do elektroodpadow?
TV siadł
. Wczoraj byłem po nowy we Wrześni..
A ten stary.. Miał 5 lat tylko. 4 k.. Matryca siadła
500 zł naprawa.. Myślę czy go nie odwieźć do naprawy.. Bo tak.. Sobie wyrzucić.. Do elektroodpadow?
Wujek.. U mnie lepiej..ptasia grypa..
Kurczaków z hodowli kazdy boi się sprzedawać..
Kurczaków z hodowli kazdy boi się sprzedawać..
Zakaz sprzedaży kur, Kurczaków, kaczek.. Nawet od rolnika czy hodowcy.. Okręg Września, Gniezno, Środa wlkp..
Zmarł Leszek Gierszewski..
Kikka dni temy
Miliarde..
Tak go ksadz zachwalał.. Ze tyle sponsiriwal..
Fo cholery dla niego te 1000 zł byłham dla mnie 1 grosz.. Skoro miał 3,4 mld zł.. Majątku..
Kikka dni temy
Miliarde..
Tak go ksadz zachwalał.. Ze tyle sponsiriwal..
Fo cholery dla niego te 1000 zł byłham dla mnie 1 grosz.. Skoro miał 3,4 mld zł.. Majątku..
Witka..Ale to jest nic..obejrzyjcie sobie na yT Tajemniczy klient w akcji..Coś co bierze zdrapki..różne..A początku to niby bylovwesolo..Ale ostatnio tych zdrapek bierze na raz za koło kilku stow..A wydrapuje ..może połowę.. natomiast pokazuje ..na całej paczce jednego gatunki..że nawet w tej całej nie ma więcej wygranych.. co jest dziwne..
Dobra.. Ja gram.. Niewiele.. Zresztą też uja trafiam.. Jakieś odpady..
Po mnie nie przyjdą..
Po mnie nie przyjdą..
Dużo trafiają tych 8 na 8 keno.. Ale to też trudne.. Trafić ciężko 4 na 8 co dopiero wszystkie.. Jednak tych wygranych jest.. Dużo..
Co do mnożnika.. Wycwanili się.. Kilka razy jsm nie 8.. Był x1.. Czyli i tak na zero..
Komu zrobić grzańca.. Może imbir.. Mous, cytryna i wódka.. Zalane gorąca woda..
Dobra. Sam do tego doszedłem.. Facet mudusk wysłać 4 razy ten sam zakład.. Bo jakby był mnożnik.. To by pisali..
Nic nie pije.. No woda, cytryna, miód.. I kilka piernikow.
Może jutro jakiś browar.. Zressta ostatnio.. Niewiele pije..
Może jutro jakiś browar.. Zressta ostatnio.. Niewiele pije..
No.. Coś zagrań po 14..
Dopiero przyjechałem ze vWrzesni.. Jeżdżę na obiazd z rondem z trasa a2.. Bo najłatwiej objechac.. Ten wusdkur we Wrześni cały rok mają robić.. Chyba ich poje.. Do miasta t4zeba sie 15 minut przebijać... A są tylkov2 ulice do tego rondla na Kaliskiej...
Dopiero przyjechałem ze vWrzesni.. Jeżdżę na obiazd z rondem z trasa a2.. Bo najłatwiej objechac.. Ten wusdkur we Wrześni cały rok mają robić.. Chyba ich poje.. Do miasta t4zeba sie 15 minut przebijać... A są tylkov2 ulice do tego rondla na Kaliskiej...
bym ni ten nie jest potrzebny zbytnio.te szycie na maszynie..zaczyna mnie interesować..Widziałem 2 czarne żurawie.. Nic nie pije ale nie miałem telefonu żeby zrobić zdjęcie jak leci parka.. To było koło 8 rano..
Dawać te losowanie..
Kawa wypita.. Ide na wyrko..
Zapomniałem że dziś 13
Kawa wypita.. Ide na wyrko..
Zapomniałem że dziś 13
Jutro na cmentarze.. W kościele dziś byłem.. A wy kiedy ostatnio byliście
I jak się przygotujecie do świąt..
I pytanie.. Po co wam te Boże Narodzenie
.. Na pokaz..
Do żarcia.. Czy prezentów?
I jak się przygotujecie do świąt..
I pytanie.. Po co wam te Boże Narodzenie
.. Na pokaz..
Do żarcia.. Czy prezentów?
Dobra do rzeczy.. Wczoraj trochę przeanalizowałem keno do multi..
Na 7 i 8 liczb..
Już na powitanie.. Keno 4 na 8...2 zł, multi 4 na 8 4 zł.. Ok.. W multi jest te 10bdidatkoeych liczb.. Ale też losują 20..wiec tez trudno trafić w keno mimo że jest liczb mniej.. Ale już 5 na 7 keno.. Tylko 8 zł.. Multi.. Za to samo 20 zł.. Podobnie keno 5 na 8 i multi 5 na 8...moze trza wrócić do multi?
Na 7 i 8 liczb..
Już na powitanie.. Keno 4 na 8...2 zł, multi 4 na 8 4 zł.. Ok.. W multi jest te 10bdidatkoeych liczb.. Ale też losują 20..wiec tez trudno trafić w keno mimo że jest liczb mniej.. Ale już 5 na 7 keno.. Tylko 8 zł.. Multi.. Za to samo 20 zł.. Podobnie keno 5 na 8 i multi 5 na 8...moze trza wrócić do multi?
Keno nie moja bajka.. 1 lotto plus pociągnę.. Nie wiem jeszcze skąd..
Wyśle jeszcze ostatnia po 14.30 te cholerne Keno 2 zakłady.. I koniec z tym..
Może w keno ludzie trafiają.. Ale pocwiczylem z kilku budek..niewiele wpadło..

chyba ich
no maszyna zrobiona..kolejna..
czy trafił Keno z mnoznikiem x 4?
będę po 14 .