Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 349 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 454 971. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Polska.. Albsjia
Ok
Ale potem
Ukraina.. Szwecja
No tu może być ciekawie..
Ok
Ale potem
Ukraina.. Szwecja
No tu może być ciekawie..
Spoko.. Fajnie że sama kreślisz.. Chociaż w keno u mnie grają z maszyn.. Coś tam im wpada..
Za 4 lotto plus jest 100
Za 5 lotto plus jest 3500 minus podatek.
A 6 Lotto plus jest babka minus podatek.. A jeśli 3 szóstki lotto padną?
Za 5 lotto plus jest 3500 minus podatek.
A 6 Lotto plus jest babka minus podatek.. A jeśli 3 szóstki lotto padną?
18,38,41..a było 43.. lotto plus z.. 18 listopada..
Jedziem dalej..
Jedziem dalej..
Jest zimno.. Ale mam rękawice, czapkę, kurtkę zimowa.. Buty zimowe.. Jest.. Ok hulajka
kto mi to wytłumaczy..dwie złotówki..jedna trzyma magnez..druga.. nie
8200 km dziś pękło..A to ogródek zdrowotny. Za..150000 zł.. na bogato..Nie mamy ośrodka zdrowia tylko taka coupe.. A na to kasa jest..będzie jeszcze namiot.teraz pijoki nie będą się szlajac tylko chcąc pod dachem..A s koszu same flaszki po mailach i cwiartkach..kto to pije tyle..Tydzień nędzy.. Cjocisz było blisko.. Jeszcze sobota może uratować. Lotto plus..
Waldek..cudow nie przedstawiłeś..
Spadam na 1 mecz.. Termalica.. Miedź Legnica..
Spadam na 1 mecz.. Termalica.. Miedź Legnica..
Cholera.. Tak blisko.. Ale z ten budki albo zawodzie.. Tu chyba najszybciej trafię ta 4 lotto plus
O.. Dobry jesteś.. Dziś jevhskrm hulajka.. Koło 2 km.. Przy 0 stopni i prędkości 25..ryj umarzniety.. A do kościoła samochodem.
Poniedziałek..
Na bank 1 lotto plus zawodzie, cpn, dworcowa.. Niezależnie od kopulsvji
Na bank 1 lotto plus zawodzie, cpn, dworcowa.. Niezależnie od kopulsvji
Wczoraj wpadłem na pomysł.. By szyby się nie zamroziły.. Bo z powrotem kolov17. 30 jechałem.. Uchyliłem pi 1 cm z obu stron.. I to fajnie działa.. Te ciepłe powietrze wyleci.. Nie ma szronu.. Inni musieli szroniaczki użyć..
Znowu 2 na 6 i obok..
Ale pykam tylko po sztuce. Lotto plus
Jutro chyba wyślę albo we wtorek.. I tak tył..
Ale pykam tylko po sztuce. Lotto plus
Jutro chyba wyślę albo we wtorek.. I tak tył..
2 do zera do Lecha
Gramy dalej..
Ale Radomiak.. Nie złożył broni..
Gramy dalej..
Ale Radomiak.. Nie złożył broni..
brzeszczoty do wyrzynarek trza kupić do drewna.niestrty 2 różne typy..ta z zamkiem do grubszych kantowekMam groch z kapustą. Mydło i powidlo... Musze szklarnie naprawić.. A ręcznie nie będę ciąl
jak oni budują w takiej winnicy.. niby 2 stopnie..odczuwalne z mi nie dwa..zawodzie,Dworcowa 1 lotto plusTo jeszcze nic.. Jutro pokaże na ekogroszek.. Ale komputer zadawania podobny..
Zreszta te stare fajnie szybko grzały... A na ekogroszku niskotemperaturowy..
Zreszta te stare fajnie szybko grzały... A na ekogroszku niskotemperaturowy..
Bmw 1..tam jest tył napęd.. Trochę sie dziwię.. Bo kiedyś kaszle miały tył napęd czy polonez czy Fiat 125..i ludzie potrafili jezdxuc.. Teraz jakąś dzicz.
A 👺 żołądek mnie bolał.. Coś za ostrego zjadłem.. Teraz ok.. I kolacja po 21..
Nie.. Siatki na komary.. I to nie żart.. Mamy drzewka dwa gdzie są komary.. Przed oknem.. Można by wyciąć te dwa drzewka.. I pewnie w następnym roku to zrobię.. A wsadzę mniejsze. Teraz mają koło 3 m wysokości..
Za pół godziny jadę na budkę.. Hulajnoga.. Nie wiem jak to pójdzie.. Mam szosowe opony..
Jak widzę tych nieborakow co 20 na godzinę jadą na zimowych oponach.. Gdzie oni uczyli się jeździć.. Ja na uniwersalnych 50 na godzinę.. Jechałem tym samym odcinkiem.. Po uj im te opony jak mózgu brak..
Jadę po południu.. Ujowo odśnieżyli.. Niektórzy w dudpie Maya chodnik przed swoim domem..
Jest ujowo.. Po chlapie jechałem kawałek.. Ale zgasła hulajka... By po jakimś czasie się włączyć.. Może po południu będzie lepiej.. Po sztuce z dwóch budek wyślę na bank..
Pada.. Jakiś śrut śniegowy.. Jutro trza o 7..lopate zabrać.. I.. Odśnieżać..
Witka.. Coś wyślę z 2 budek.. Może z trzech koło 11..znoeu śnieg. Ale mokry w uj.. Trzeba było lopatowac
Jechałem do budek..to sauje..Z jezdni wpakował śnieg na chodnik..Z powrotem jechałem jezdnia.. A co ta..hulajnoga..Z przeciwka radiowóz i gitara..też widzieli że ujowo odsniezone
Lotto plus Dworcowa
Lotto plus Zawodzie
Nic więcej..
5 dni bez Alko.. kupiłem 1 piwo..Ale nie wiem czy dziś..bo chce sobie pojeździć po południu..
Lotto plus Zawodzie
Nic więcej..
5 dni bez Alko.. kupiłem 1 piwo..Ale nie wiem czy dziś..bo chce sobie pojeździć po południu..
Widziałem to.. Wolę moja hulajke... Po południu jadę.. Nie pije już 6 dzień. Czuję się ok.. Nawet nie wiedziałem że tak zleciało.. No to
Myślałem o rowerze z napędem wyhylowym.. Ale.. Tu gaz, hsmukec. Hulajka jadę gdzie chce.. Jest ujowa pogoda to 2 bieg. Koło 30 na godzinę.. Rowerem bym się zesrał.. By to osiągnąć..
Co mam napisać.. Jesg ujowo.. Marznie.. Koło 1 stopnia a przy gruncie 0..tak paskudnie odśnieżyli..
Dziwny tydzień.. Niewiele pije... Niewiele gram.. Tu musi coś paść..
może nie wygląda najlepiej.. Ale pedał ma się nie ślizgać.. Na podłodze od maszyny do szycia..2 na 6 plus ..oboki.. daleko. No dworcowa niewiele daje.
Jutro dobirj może cpn.. Z 1 zakład 1 plus.
Jutro dobirj może cpn.. Z 1 zakład 1 plus.
Nic nie pije.. Dopiero przyjechałem. Jest ujowo.. Plus 2..odczuwalne..z minus 2.
Nie wiem jak to jest.. Ze ktoś bogaty jak umrze.. Wszystkie media piszą.. Jaka to była dobra osoba.. A jak Janusz z Mariuszewa.. To uja o nim..
Rupinska.. Ta milionerka z wnuczkiem.. No tyle milionów miała i w takich dolepiankach mieszkali..? I się zaczadzili?
Rupinska.. Ta milionerka z wnuczkiem.. No tyle milionów miała i w takich dolepiankach mieszkali..? I się zaczadzili?
Biedra.. Nie kracz.. Bo zaraz jadę.. Ale Twoja pogoda.. To za pół godziny moja pogoda.... U mnie zero. I sama kopcowa.. Jakiś idiota woadl na pomysł by spalić gałęzie po obcięciu jodel na ogrodzie.. Szkoda że telefon zapachu nie nagrywa..
Biedra.. Miałaś rację posprzątałem samochód.. A tu deszcz zaczął padać.. Nie minęło może 10 minut.. Od momentu w którym ty pisałaś.. O deszczu.. Dobrze że nie ścina
na dziś koniec
minus trzy..bez wiatru
koledzy..

no trza było lopatowac
do do sprawdzenia.. szyję Ale szarpie..