Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 335 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 448 266. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A.. Sałatka dobra... Wyszła..
Pokazać? Część już rozdaliśmy..
Część została
Pokazać? Część już rozdaliśmy..
Część została
Wtorek swueto
Tezs wysyłać w poniedziałek..
Na bank Zawodzie i dworcowa....
Tezs wysyłać w poniedziałek..
Na bank Zawodzie i dworcowa....
1,7,11 profil multi.. No zwijam meczyk obejrzeć.. Stal. Pogoń Siedlce
Raczej kopulacji ciąg dalszy..zresztą I tak gram lotto plus..więc czy jedt czy nie ms..bez różnicy..

Cyberwrak..Polak też potrafi..pojechał na wzniesienie sprawdzić samochód po naprawie od mechanika.. Mechanik już niepotrzebny..
Klękła hulajka 20 m od domu.. A to szczęście.. Jutro nad jeziorko.. Za uja jadę..
Szukałem skutera do 3500..a tam 6000 wzwyż. To jeżdżę dalej hulajka..
1,11,2,12,27 chyba.. Mój profil.. Ale nie gram.. Chcę 5 lotto plus do końca 2026 roku.. Nic więcej..
A.. U nas obszar zapowietrzony.. Trza uważać. Zreszta.. Na jajkach slaby interes. Pasza, zboze,srota.. To wszystko kosztuje. I samo utrzymanie.. Ściółka, słoma..a jajka 1,2 do 1,3 zł.. Worek paszy wpierdo.. La na miesiąc. A gdzie reszta
Szaro buro..
Kulawo.. Skutera se szukam.. Ale wszystkie powyżej 5000 zł..
Chyba poczekam i na wiosnę od gościa wezmę Agility city kimko.. 125..ma koło 8000 km.. Jak nowy.. Za 4,5 tys byłoby ok.. Nowa hulajka to 2 do 2,5 tys.. Czas pokaże.. Do końca roku nie powinna klęknąć..
Kulawo.. Skutera se szukam.. Ale wszystkie powyżej 5000 zł..
Chyba poczekam i na wiosnę od gościa wezmę Agility city kimko.. 125..ma koło 8000 km.. Jak nowy.. Za 4,5 tys byłoby ok.. Nowa hulajka to 2 do 2,5 tys.. Czas pokaże.. Do końca roku nie powinna klęknąć..
Kawasaki.. Wczoraj u mnie zatrzymali kobietę wieczorem.. Żenada.. Bez kamizelek, bez czapek.. Mało tego.. Babka mówi że pesel im poda niech szukają czy ma prawko.. I tak było.. Postali tak nad nią.. I pojechali.. idioci nie policjanci..
36 piątek w lotto i lotto plus.. bardzo mało.. zawsze to była średnia 53
Wylosowalem budki cpn i dworcowa.. więc jutro tylko z nich gram po sztuce lotto plus..
Z 8 listopada..
20,28,45
Mialem 20,28,45
Znowu obok..z cpn
Gramy dalej..
20,28,45
Mialem 20,28,45
Znowu obok..z cpn
Gramy dalej..
Miałem piwo wypić na powietrzu.. Ale tak cholernie zimno. Ze zostawię na wieczór..
Jak sprawdzić.. Ile płacili za szóstkę między 1996 a 1999 rokiem..
Jak to jest.. Skoro u mnie gość trafił 6 ale lotto plus.. Czyli 1000000 zł minus podatek.. Wiec do ręki 900 tys zł.. W 2023 roku to będzie zaliczony jako milioner. Czy.. Tysiecznik?
Dobra.. Sprawdzę to. Skoro trafiam 3 w tyg.. Na te kulawe granie.. To zaryzykuje i poniedziałek aa tydzień 1 sztuka lotto plus z 4 budek.. I to samo w sobotę.. Czwartek jest zimny niczym Kaczyński w lodówce zagram 2 lotto plus..
Na 2026vroj zgarniam 1 lotto plus.. Czuję że to Zawodzie. Ale u Justyny i Viktorii też leca oboki.. Podobnie Monika
O tego labradora chodzi.. Aż się uśmiałem.. Niczym Marysia z Poszukiwany, poszukiwana..
A.. Też tak patrzę.. No nie postawie 8 zakładów w lotto plus.. By za pół roku się powiesić. Gram na spokojnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.. 4 lotto plus byłaby.. Takim kopem.. Ze.. Coś się w końcu układa..

Ja.. Tak blisko akev3 lotto plus weszła.. Jednak 45 a 46..i bylaby 4..dobre i to..
A..lotto plus..100 ale sama radocha trafić.. czuje że te budy Zawodzie i dworcowa są.najblizej ..czegokolwiek....dobrą obiad robie
Samochód umyty
Odkurzony
Paliwo nalane..
A ja po południu może nad jeziorko..hulajka..
Odkurzony
Paliwo nalane..
A ja po południu może nad jeziorko..hulajka..
No 13 zawsze wysyłałem 1 lotto plus.. Ale wczoraj poszły 2..wuec dziś uja wysłałem.. A czwartek nie mój dzień..
Ja już zagrałem.. Dajcie mi te 4 lotto plus.. To wtorki i soboty zagram op 4 lotto plus..
Witka..
I Wiktorii dworcowa.. 1 lotto plus z poszli
Gdzie dalej. Zobaczę po 12
I Wiktorii dworcowa.. 1 lotto plus z poszli
Gdzie dalej. Zobaczę po 12
No z parkowej z dworcowej.. Dobiłem.. 1 lotto plus..
Mialem z cpn ale był łysy..
Mialem z cpn ale był łysy..

Trójka lotto plus.. Kolejna.. Zawodzie.. No mogła już ta zwykła wejść.. Ale dobre i to
Ja nie jeżdżę dużo samochodem.. Ale to co ludzie odprawiają ludzie na światłach.. No jeśli jest zielone.. A jest zapchane.. To.. Poczeksj za kolejnym.. A nie wpakowało się dwóch.. I tak.. Stali nawet jak już była żmudna światła bo próbowali skręcić w lewo..
Zawsze jechałem po Lewym.. Ale dziś szacun..jest kozak.. Asysta jak.. Stary wyga.. Ale Kamiński do końca.. Leciał.. Nie scykal..
Mini jext.. Cholernie trudno. Trafić. Grałem.. Poegkem. Zrezygnowałem.. Przeszedlem na lotto plus. Do końca 2026 jak trafię 6 lotto plus.. Będę zadowolony..
Witka wieczorna.
Dawać mi 4 lotto plus.. Trójek to już mialem kilka..
Dawać mi 4 lotto plus.. Trójek to już mialem kilka..
Jutro jadę do lasu.. Po południu..
Koleżanka chce jechać rowerem..
Bedzie raźniej.. Te 15 na tempomacie ustawie.. Bedzie git..
Koleżanka chce jechać rowerem..
Bedzie raźniej.. Te 15 na tempomacie ustawie.. Bedzie git..
Żeby nie było że tak trafiam. 11 listopad lipa u Pani Tereski.. Zawodzie..
Graliśmy paskudnie..to piwo gracze nie mogli sobie poradzić z Malta..
Dobra.. 2 mini zawodzie.. Nic więcej.. Piwa nie brałem.. Nie pije dziś
Byłem na hulajce.. Dziewczynom pomogłem.. Płyn chłodniczy się skończył.. Zaczęło się kopcić... Ja przywiozłem swój.. Bo mam ba zapas.. Poczekała aż ostygnie... Dolalisny.. I pojechaly...
Nie będzie chlania. Skurczybyki..
Nie będzie alko w restauracji.. Nie będzie spiewu pijanych posłów..
Czarzasty też ma trochę racji..
Nie będzie alko w restauracji.. Nie będzie spiewu pijanych posłów..
Czarzasty też ma trochę racji..
jest ujowo
jak już to ostre sutki.Dobra czas na kolację...