Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 335 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 444 332. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
już miałem za nowym tabletem siecrozgladac..poczytałem w necie..awaryjne uruchomienie zadziałało Ale z przytrzymsnym przyciskiem wyciszenia głosu i włączenia razem..Koło 20 sęk.. albo aż się nie wzbudzi..Lody.. no ujowo wygląda.. gość wziął z żabki paczkę za 200 zł.. ile było wygranych..nawet nie 120 zł.. to pokazuje..jak was oszukują..
Co to oznacza ?..że nawet nie wyjmiesz tego.co włożyłes..jaki to interes..
A..ludzie są naiwni..ok..ktoś trafi 30 zł z np.4 losów.. A inny weźmie 10..I zwrot 2 zł.. oni muszą być na plus..Ja tak obserwuje że losy zdrapki..to 4 razy tyle co ludzie wysyłają gry razem wzięte
Na bank juto.. 1 lotto zawodzie
1 lotto plus cpn
I chyba 1 lotto plus dworcowa..
1 lotto plus cpn
I chyba 1 lotto plus dworcowa..
Mam jakiś browar.. Kilka dni bez all.. Może po południu albo wieczór..
Kiedyś były takie czasy.. Bralo się swiniaka na 2..sasiadow. Robiło wyroby.. Teraz.. Takie ruskie przepisy.. Ze.. Przyjdą.. Cię zakapuja.. Kontrola.. Leżysz i kwiczysz.. Jak ta świnia.. Ale swoją wątrobianka czy salceson.. Albo boczek, polędwica vwędzona.. Zapach i smak tamtych wyrobów.. Bezcenny..
Biedra..bierzeny kaczkę.. Od takiej babki..100 zł.. Trochę drogo.. Ale. Wiemy czym pasie..
Ja zauważyłem smarkajavyych i kichających w sklepie.. I teksoeduentki.. Myślę że.. Powinny mieć wolne.. I się wychorowac.bo tymi rekoma potem przenoszą choroby..
Niestety.. Taka prawda.. Zresztą.. Ja może wieczorem. Jeszcze na cmentarz do Targowej Gorki koło 16
Na upartego bez alko.. 7 dni bez problemu bym dał radę.. A jakby ktoś dał 1000 zł cały miesiąc.. Mam silna wolę.. Jak się uprę.. I wiem że to jest opłacalne.. Ni ma uja na Mariole
Jadę se hulajka.. I są choinki.. A pod jedna 12 puszek po Żubrze.. Mam pomysł na hasło reklamowe.. Ale jutro muszę tam jechać. Bo telefonu nie wziąłem...
Może to moja droga do sukcesu..
Może to moja droga do sukcesu..
Świątek.. Rybskina
6..3
1..6
Zero do 6
No pogrom Jeleny..
1 gen ugrala Iga w 2 setach..
6..3
1..6
Zero do 6
No pogrom Jeleny..
1 gen ugrala Iga w 2 setach..
Jak shakuja jeszcze.. Inne konta.. To w zębach będziecie nosić pieniądze..
No.. Iga i tak ma 80 mln zł.. Na kontach.. Więc jak umrze.. To 7 pokoleń tego nie wyda po niej.. A my.. A zresztą.. I tak kazdy do dołu.. Albo do pieca..
Zhakowac.. Tak się pisze poprawnie, chociaż myślałem że forma shakowac jest poprawna..
Grajcie w lotto.. Taka duża kopulacja.. Ostatnia w tym roku.. Jak u biedronia i smiszka..
Zupa z dyni.. Jakoś ciężko mi wchodziła..
Prędzej piwo z 50 wódki wypiłem.. Niż zupę..
Prędzej piwo z 50 wódki wypiłem.. Niż zupę..
Ale poczekam do 22.10..musze zobaczyć. Co z tej trójcy mojej padnie
No gość przede mną zaszalał.. Niecałe 1000 zł.. Było grubo.. A ja skromnie 1 lotto plus dworcowa..
Biedra.. To jak co.. To często wygrywają.. A nie liczą tych tysięcy zł jakie włożyli..
1 na 1
2 2 profil tylko..
Ale ja czekam na 5 lotto plus.. W realu.. Do końca roku.. I
2 2 profil tylko..
Ale ja czekam na 5 lotto plus.. W realu.. Do końca roku.. I
Nic nie pije.. Ale poważnie.. No.. Musisz trafić gruba rybę.. Znam takich co 1,5 tys w miesiąc kładą.. No tu l jest już grubo.. Ile z tego wycisną zwrotu.. Z 30 % max?
Marc gra grubo.. Więc takie 300 zł.. To jakbym ja wygral . Z 30 zł..
Ale czy to pieniądz do pieniądza ciągnie.. Kolega grał.. Za czasow szkoły zawodowej.. Potem jeszcze latami.. Trafił 6 lotto.. Z maszyny.. Ale też. Poległ.. Kompletnie.. Te pieniądze go.. Zgubiły.. I grosik na niego wołali.. Clio, Celica kilkuletnie.. 2 motocykle.. A to byly.. lata 90.. Zostało mu trochę.. Poznał kobietę.. Teścia przyszłego. Myśleli że interes na kurczakach zrobią.. Na końcu został na lodzie... Nawet mieszkania nie kupił.. Jakby to liczyć.. Mógł kupić 2 domy wvsylyriwyn stanie.. Albo jeden normalny.. Zresztą oglądał koło mniec.. Namawialiśmy go.. Ale stwierdził że domu nie potrzebuje. Bo mieszka.. Na państwowym.. I tam go wykopali.. Więc.. Żeby wygrać.. Trzeba mieć głowę.. Chłodna. Niczym Kustosz z lodówki.. Co do grania.. Na tamte czasy....ja mu podpowiedziałem by połowę zablokował.. Bez możliwości wyjecia na 3 lata.. Zobaczy co będzie się świecić.. Zresztą.. Nawet prawka nie miał wtedy.. Kosili go nawrg policjanci.. Taki głupi był.. I teraz go nie żaluje... Mi to nie grozi.. I tak nie wygram....aks to przestroga.. Albo się zapijesz.. Albo przeje & #iesz większość na niepotrzebne głupoty.. A dom.. Najważniejszy.
Taka ciekawostka..
4 budki i z każdej 1 lotto plus tylko..
Więc to 16 zł.. X 3 dni.. Bo wtorek, czwartek, sobota.. 48 zł.. X 4 tyg.. Koło 200 zł.. By się zwróciło.. Musiałbyś trafić dobra 4..albo 2 z 4 lotto plus.. Też to mało możliwe.. Skoro 3 ciężko trafić.. Taka to.. Gra..
4 budki i z każdej 1 lotto plus tylko..
Więc to 16 zł.. X 3 dni.. Bo wtorek, czwartek, sobota.. 48 zł.. X 4 tyg.. Koło 200 zł.. By się zwróciło.. Musiałbyś trafić dobra 4..albo 2 z 4 lotto plus.. Też to mało możliwe.. Skoro 3 ciężko trafić.. Taka to.. Gra..
Jakie macie podejście do zdjęć nieboszczyków na pomniku..
A jakie do kremacji.
I mnie ci spaleni są.. Zupełnie w innym miejscu.
Nic nie pije...
Herbata gorzka jedynie
A jakie do kremacji.
I mnie ci spaleni są.. Zupełnie w innym miejscu.
Nic nie pije...
Herbata gorzka jedynie
Nie oglądam grę o tron..
Zreszta seriale teraźniejsze polskie.. Są do dupy..
Zreszta seriale teraźniejsze polskie.. Są do dupy..
Ale macie problemy.. Dziś w miarę ale piątek.. Może być piękny.. I słoneczny
Lotto plus parkowa
Lotto plus zawodzie
I na wieczór.. Na boxing biznes Polska.
Będzie walczył koleżanki mąż.. Musze to zobaczyć.. Początek koło 18 gali..
Lotto plus zawodzie
I na wieczór.. Na boxing biznes Polska.
Będzie walczył koleżanki mąż.. Musze to zobaczyć.. Początek koło 18 gali..
29,45,17 profil.. ..
Dobra trza buraczki maszynka zjechać.. Na surowki
Dobra trza buraczki maszynka zjechać.. Na surowki
Dobra..
Tenis
Świątek.. Anisimowa
Pierwszy set.. Trza trochę polukac..
Tenis
Świątek.. Anisimowa
Pierwszy set.. Trza trochę polukac..
Gosia.. Bigos ok. A mi chodzi po głowie sałatka.. W piątek robię..
A.. Lubię z pyrami.. Ale ostatnio z ryżem zamiast ziemniakow..dluzej trzyma.. Zresztą ja tego wszystkiego.. Z warzyw daje.. Pokaże. W piątek..
A..3 lotyo są i w plusie. I obok.. często.. ten to..naprawdę z grubej rurki
Ale za 5 lotto..9000 zł.. no jest grubo..średnio było 50 latek.. ciekawe ile dziś..
To nie żart.. We czwartek.. Na tydzień 5.. Stopni i to w dzień. A noc.. Zero stopni.. dobrze ze buty zimowe ciepłe kupiłem. Chociaż już jeżdżę hulajka w takich jesiennych.. Ale i tak gdzieś dalej to samochód biorę.. Nara.

Takimi 3 lotto plus.. Dużo nie pogram..
Ale lotto było 3,45,46
Mialem 4, 45,46..bylaby 3..a tak..odpad..
Nie podniosą lotto.. Tylko 15 % od wygranych podatek większy od.. 2026
Jelonek.. Ale pokaż za ile ty w miesiącu grasz.. Stawam że koło 2000 zł.. Więc też wygrane muszą być wyższe.. Niż te 3 czy 4 lotto
Ale to też pokazuje że.. Grając i wygrywając.. Topisz się więcej.... Ale nie czujesz..
A.. To nie jest.. Ok jesteś bogaty.. Stać cie więc grasz grubo.. Ja nie.. Więc sobie pykam.. Też się tym bawię... Bo do grobu pieniędzy nie wezmę..
Nawet jakbym trafił ta 5 lotto plus.. I tak jeździłbym hulajnoga.. Może mocniejsza.. Wiele by nie zmieniło.. Chyba że mógłbym dom wybudować. Żeby coś po sobie pozostawić.... A samochód.. Nie mam parcia na blachę. Za 40000 zł też by wystarczył..
cudów nie ma.. Na grę starczy..
1 lotto plus Zwaodzie
ja tak nie potrafię..
u Justyny 1 obok.. I lipa