Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 332 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 428 686. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Same staruszki zabieram od 1 października.. Tak jak są oczekujące....zobaczymy co po 10 dnia będzie..
Szkuma se prezentu.. Ha imieniny. Casio mwr 210.. Taki zegarek do 200 zł.. Ale łapa mała.. To nie wiem. Czy nie za duży będzie... 50 mm
Mało ludzi znów gra w mini.. Nawet 450000 zł nie ma.. Może sobota te 500000 zł zalucxy
Jak trafie 5 mini..to mie bede grał w lotto plus..tylko mini system..
Biedra.. Z lekka.. Poniedziałek tylko 3 mini.. Skąd nie wiem.. Może cpn albo dworcowa..
Dobra.. Pokażcie na 14 zestaw pioruna tych 30 liczb.. Zobaczymy co uda się trafić.. Z drugiej strony to ująć daje.. Bo nawet jakby 10 na 30 trafił.. To weź teraz je wybierz.. Z tej 30..
Mam jednego.. Ale.. On nie wie z czym to się je.. ze jak 2 razy wyśle to już wygra...
Ale ma kasę.. I muszę z nim pomówić. Zresztą sam tez bym dał radę.. Ale we dwóch można tych systemów więcej wysłać.. I mieć więcej szans.. Ale gram z lekka. Od jutra
A dziś nad jeziorko.. Nekielka.. Dawno nie byłem..
Ale ma kasę.. I muszę z nim pomówić. Zresztą sam tez bym dał radę.. Ale we dwóch można tych systemów więcej wysłać.. I mieć więcej szans.. Ale gram z lekka. Od jutra
A dziś nad jeziorko.. Nekielka.. Dawno nie byłem..
Kilka km zrobiłem hulajka.. Pyklo 8000 km. Licznikowo.
I pomysl
Nie gram jutro.
A we wtorek grubo
5 mini 5 losowań ale nie wiem skąd ?
Cpn
Albo parkowa..
I pomysl
Nie gram jutro.
A we wtorek grubo
5 mini 5 losowań ale nie wiem skąd ?
Cpn
Albo parkowa..
U Romana trafiłem 3 mini i na cpn. Ie.. Rezfa lipa.. Więc z tych dwóch bud.. Ale cpn u Justyny.. Bo jak Łysy był.. To lipa.. Zresztą z Justyną.. Fajnie się bajeruje.. Więc zawsze jakiś plus..
Nie mam wyboru.. Wóz albo przewóz.. Kasy nie trzymam..bo uj wie ile pożyje..
Żarty na bok. Lukałem co by było na kolejne losowania mini z tych 3 zakładów.. Uja
Znaczy grać na raz.. Tylko
Znaczy grać na raz.. Tylko
U mnie nie ma złodziei.. Koty spis na fotelu w altance
Kluczyki wisiały od samochody w garażu..
Samochód otwarty i pół baku paliwa..
A garaż bez klodki..
Kluczyki wisiały od samochody w garażu..
Samochód otwarty i pół baku paliwa..
A garaż bez klodki..
Nie gram nic.. Decyzja ostztecxna
Znowu babka pyta gdzie mam kask.. jutro jadę inna droga..
Znowu babka pyta gdzie mam kask.. jutro jadę inna droga..
Jak na poniedziałek prawie 400000 zł za 5 mini ..ładnie ktoś zgarnął..
Gosia to co się wyprawia w zakładach pracy chronione..zdriei ludzie.. Bez renty a z grupą inwalidzka 3..to jest chore.. Młodzi.. Co im nic nie jest.. No kupują takie orzeczenia i tyle. Żeby pracować w tzw zakładzie chronionym..
Cholera znowu system..mini
Też myślałem Ale wpierw gram po 4 miniaki ..zobaczymy jak daleko.. A jak blisko..
Też myślałem Ale wpierw gram po 4 miniaki ..zobaczymy jak daleko.. A jak blisko..
Wróciłem z hulajki.. Jest ujowo.. Psy srają po chodnikach, piesi bez odblasków i w ciemnych kolorach ubrani. A gdzieś tam leży pijok.. Przy chodniku.. Chociaż sklepu u nas nie ma.. 🤣
4 W lotto 47 zł..
Ale 5 lotto 2300 zł..
Dla tego nie gram już w lotto
Ale 5 lotto 2300 zł..
Dla tego nie gram już w lotto
Wyślę z parkowej po południu.. Bo najbliżej.. Ale teraz sieje.. Więc piję kawę
7918 km przebiegu hulajnogi..do końca tygodnia dobije do 8000 chyba że będzie tak ujowo jak dziś..
Biedra.. Masz rację.. Wczoraj jeszcze po 21 deszcz padał..
Więc nic nie grałem.. Trudno..
Więc nic nie grałem.. Trudno..
No tak.. Ale jak umrzesz.. Nic nie weźmiesz.. A grając wspierasz sport kulturę.. Budżetowa dziurę.. Ja tam chce tylko raz 5 mini.. I nic więcej..
Patrząc że paczka papierosów 18 zł.. To miesięcznie ile.. Kilka stówek.. No nie wierzę że ktoś gra za 500 zł w miesiąc.. Nic nie wygra i gra kolejny..
Tu masz rację.. Znajomy grał 50 zł na losowanie multi..100 na dzień.. Ale miał kasę za ziemię.. Niestety. Raz może udało mu się 9 ba 10 trafić.. Ale w 3 lata ile przegrał.. Teraz mówi że zmądrzał i 25 na losowanie.. Jednak jakbym miał tak grać.. Lepszy system mini 2 zakłady..
Z drugiej strony.. Kupując samochód za 25000 zł.. Po roku tracisz.. 3000 zł.. I też tego nie czujesz..
Biedra A gdzie..teraz wszędzie Wlkp.. konin,Kalisz,Leszno,Ostrów..
Jest słonko.. po południu nic nie pije..jadę nad jeziorko..Nekielka
Nie ma jak się wyje.. Po trzeźwemu.. I z buta.. Pujokoei się nie dziwię.. Jechałem hulajka. Ładne
ka były pod drzewem.. Wzialem sobie 2..juz szedłem do hulajki.. A pod nogami jakieś pnącza.. Jak orka wywinąłem.. Ale wstałem.. Otrzepalem się.. I dalej w dtoge..
ka były pod drzewem.. Wzialem sobie 2..juz szedłem do hulajki.. A pod nogami jakieś pnącza.. Jak orka wywinąłem.. Ale wstałem.. Otrzepalem się.. I dalej w dtoge..Zauważyłem że te bielsze łatwiej się struze ale dłużej się gotują.. Na frytki za to są dobre..
Ale my bierzemy kurczaki od takiej banki.. 18 zł za kg. Jest zabity, oskubany.. Trzeba wybebeszyc choć z grubsza też jest.. Ale po usmażeniu.. Się częściowo kurczy.. Za to z dino bierzemy same nogi kurczece.. I te.. Nie wiem skąd mają.. Ale nawet jak ja smażę a kucharzem nie jestem.. No nie kurczą się.. Znaczy że niczym nie faszerowali..
4 mini z cpn..mylę hskusxfacetcw okularach.. chyba chłopak tej Justyny..szkoda A już chciałem się umówić.. Z Nią.. niestety zostałem o suchym pysku..
To sa Jej pieniądze..
Jede pali.inny pije
A jeszcze inny cpa
A ktoś inny gra..
Każdy ma swoje życie.. jeśli to stać.. to gra..ja ograniczylem ..
Jede pali.inny pije
A jeszcze inny cpa
A ktoś inny gra..
Każdy ma swoje życie.. jeśli to stać.. to gra..ja ograniczylem ..
Nieoczekiwana śmierć..
Andrzej Strzembosz 95 lat..
RMF jest stukniety..ludzie 75 lat nie dożyję.. A ten przeszło 90..
To ile miał żyć..100?
Andrzej Strzembosz 95 lat..
RMF jest stukniety..ludzie 75 lat nie dożyję.. A ten przeszło 90..
To ile miał żyć..100?
No.. Jakby 79 paflo.. Byłoby 1/1 2/2,3/3 i 5 na 5..a tak profil lipa..
Na staruszkach jestem 50bpkt w tył do pierwszej 100..ciekawi mnie czy padnie 7 na 10 profil..
Musiałem zronic hamulec, bo słabo odbijał.. W hulajce.. Więc daleko nie jeździłem.
Gram jeszcze w te mini.. Tj widzę szanse.. Lotto olewam. Szkoda kasy
lysy z cpn u był blisko..
pogoda pod psem
do kolekcji
cholera 16 a 18..byloby chociaż 3 na 5 mini
nie jestem wtbredny..taki by mi starczył..
Stępocin ..dziś samochodem bo leje
4 mini zawodzie
ktoś pilnuje rowerow
przezarlem sie