Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 332 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 433 368. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie chlejcie tyle.. Ja dziś jazda do lasu po południu.. Ale wpierw na cmentarz..
3 mini z 4 października przejrzałem i nawet na ten cały tydzień uja by dało.. Chociaż 2 liczby się powtarzały
Chleja wszyscy...
U mnie plaga rowerxystow i kierowców..
Nawet policja nie musi dużo szukać.. Stroszki, Nekielka, Barcxyzna...
I wpadają ci sami.. Dziwne..
U mnie plaga rowerxystow i kierowców..
Nawet policja nie musi dużo szukać.. Stroszki, Nekielka, Barcxyzna...
I wpadają ci sami.. Dziwne..
porażka..miałem dobić do 8000 km..Ale deszcz..czekałem ni uja..śliwke zjadłem.. papierosa odpaliłem..trochę mniej kropilo ..I z Nekielki na dom..Jak się jeździ..to się myśli..
Jutro 4 mini Parkowa jednak..
System 6 liczb może być zgubny..
Jutro 4 mini Parkowa jednak..
System 6 liczb może być zgubny..
A..właśnie kamerka dobra rzecz ..na hulajke ..is 200 lexus że na ledach to uj..Ale skręt w lewo bez kierunku jakby na polu był.. co za debile A potem że wypadki..mało tego dla tego kierowcy stop to żaden znak..jak ustap pierwszeństwa ..A widoczność zerową. Ja musiałem zajrzeć czy z lewej nic nie jedzie....Ale co tam bogaty Pan..będzie się rozglądal...Ale na cmentarzu byłem wpierw..zrobione koło 12 km.deszcz padał plan popsuł.. Nekielka zaliczona częściowo..las..kawałek jezdni..
I folow how you develop
Ja sledze jak się rozwijasz.
Troche angielskiego..
Groch z kapustą. Dziś..
Ja sledze jak się rozwijasz.
Troche angielskiego..
Groch z kapustą. Dziś..
Może jutro 5 mini parkowa.... Nigdy tam nie grałem..
Piwa pić nie muszę
Piwa pić nie muszę
Ci młodzi są pierda.. Ci.. Wpierw targnęli się na życie 14 latka i 15 latek.. A teraz szukają kolejnych dwóch par.. Jeszcze trochę to same trupy będą szukać policjanci zamiast pilnowac porządku.. I być hak ich potrzebujemy.. Co ci młodzi mają w głowie.. A gdzie i b rodzice? Zarobieni.. Nawet nie wiedzą co z dzieckiem się dzieje.. Tylko,kasa , kariera, pozycja... Nic więcej..
Pasko.. Nic nie piłem ale musisz być stuknięty by pokazywać takie głupoty.. Pokaz kiedy ostatni raz było te 500000 zł.. Nawet w soboty gdzie ludzie grają.. Mac 450 do 470 tys zł.. A niedziela.. Się opierdziela.. Koło 340000 zł..
Witaski..
Biedra... Oooo Swaj.. Ktoś trafił 5 na Czwartaków.. Znam to osiedle.. Duuuze
Biedra... Oooo Swaj.. Ktoś trafił 5 na Czwartaków.. Znam to osiedle.. Duuuze
Gram mini 4 zakłady.. Parkowa.. Dziś..
Miałem system.. Ale 1 system.. Uja daje... Nic nie pije.. Zobaczymy ile bez alko dam rady..
Miałem system.. Ale 1 system.. Uja daje... Nic nie pije.. Zobaczymy ile bez alko dam rady..
To znaczy że zwykłymi zakładami też można coś trafić.. Ciekawe co tam jeleń trafi.. Bo gra grubo.. Systemy mini..
Dziś 13..nie zabrałem kobiecie kluczyków.. choć mogłem.. przemilcze co widziałem..nie był to stan upojenia..by nie było..
Grać albo nie grać..
Oto jest pytanie
Kiedy wszędzie kusza
A rozpusty w kolo
Posłowie pijani za naszą kasę..
Bawią się wesolo..
W dupie przecież mają podziały na partie..
Obrzygane stoły..
Uje#@ne buty
Bawią się koguty...
Więc grajmy smialo
To są tylko pieniądze...
Do grobu uja weźmiemy..
Nawet się nie umyjemy...
Tylko raz żyjemy..
Oto jest pytanie
Kiedy wszędzie kusza
A rozpusty w kolo
Posłowie pijani za naszą kasę..
Bawią się wesolo..
W dupie przecież mają podziały na partie..
Obrzygane stoły..
Uje#@ne buty
Bawią się koguty...
Więc grajmy smialo
To są tylko pieniądze...
Do grobu uja weźmiemy..
Nawet się nie umyjemy...
Tylko raz żyjemy..
Ciekawe ile dni wytrzymam.. Żubr w lodówce..
1 lite Adama Mickiewicza w barku.. Wino czerwone.. Pół martini.... Ale trudno
1 lite Adama Mickiewicza w barku.. Wino czerwone.. Pół martini.... Ale trudno
W niedzielę jechałem hulajka chodnikiem gosc pił piwo.. I w tym samym momemnie lal.. A żona czekała kilka m dalej..
Też mam trafo spawarkę.. Brat ma inwertorowa.. Ta jego ma plus że na 230 V.. Kabel.. Elektroda 2,5.. 70 do 80 ma.. Prąd i spawa ładnie.. Moja za mocna.. 4 cewki.. 2 niego.. Na 1 biegu jadę.. Niby prąd 90 ma.. A jeszcze za mocna.. Do drobnych naoraw.. Zbyteczna taka krowa.. Na 2 biegu prąd 170 mA..szyne kolejowa można spawać.
A.. Gotowanie.. Też potrafię.. Jak już muszę..
Ujowy dzień.. Zero alko.. Czas na kolacje..
Ujowy dzień.. Zero alko.. Czas na kolacje..
Trza żyrandol naprawić po obiedzie.. Coś nie styka.. Jeszcze jeden na strychu mam.. Ale musiałbym zribulic listwę montażową bo jest dość ciężki.. I szeroki..
Aż żal.. tyle mini pykam A tu uja..system mini 6 liczb to 12 zł.x 6 dni..byłoby grubo..zobaczę po niedzieli..
W Pile zdawałem prawko na inwalidzkim samochodzie..bo w Poznaniu nie mieli wtedy oprzyzadowanych..I jeszcze na kaszlu 126 p
Jelonek.. O czym ty piszesz.. To że ktoś trafił 5 na 5 multi czy 7 na 10..nid znaczy że to gra..
Trochę jeździłem bo nie pije nic 5 dzień.. W głowie się nie mieści.. Ze ci ludzie jeszcze żyją... Przejazd kolejowy.. Co drugi czyta sobie telefon.. Nawet nie patrzą ze światło miga czerwone.czyli Stop dla ruchu pojazdów.. Ha czekałem.. Oni pakowali się na przejazd.. Gratuluje głupoty..
Nikogo nie blokuję.. Mi to zwisa co piszą... O 18 mecz.. Warta.. Hutnik.. Więc już jestem.. By kolacyjkę szybciej zjeść..
gość z cpnu myśl prawie czysta rękę.. Niestety było 13...mialem 24To jest to czego się obawiałem.. mini jak wylosuja 3 liczby z jednej dziesiątki..A np wyślę system 6 liczb..
A.. Mnie dziwi jak ci co nie pracują, nie mają renty czy emerytur na jakiej oni są zasadzie. W NFZ..
Ja ćwiczę keno..
Zostało 1500 zł.. Więc wirtualnie 1000 wrzucam na 10 losowań stawka 10
Zostało 1500 zł.. Więc wirtualnie 1000 wrzucam na 10 losowań stawka 10
Kościół to dziwny budynek.. Przychodzą różne pimydly by oskubsc toska..
Przeć msza woafl pkmydk.. Po 2 mini z 3 budek w poniedziałek..
Przeć msza woafl pkmydk.. Po 2 mini z 3 budek w poniedziałek..
Trochę słabo.. Zanim pojechałem do kościoła.. Podłączyłem hulajke do ładowania.. Ale odcięło przy 91 % zielona lampka.. Więcej nie dobije.. Więc jutro jakąś trasę wezmę po południu.. Może na Bidkupice...
Dobra.. Robię kawę mała i mecz jakiś obejrzeć.. Może cravowia.. Raków
Nie.. To nie tam.. Jestem 16.20 w Koscieke.. A msza o 16.30..wiec te 10 minut na.. Rozmyślanie.. Jan zacząć tydzień..
Jakby nie było wszyscy do tej samej. Godny.. Chyba że was spala a mnie potna na przeszczepy..
Miało być gleby..
Ten angielski jest fajny do zabicia czasu. Ale uczę się od podstaw. Chociaż... Kiedyś miałem w szkole.. To niewiele pamiętam.
Ten angielski jest fajny do zabicia czasu. Ale uczę się od podstaw. Chociaż... Kiedyś miałem w szkole.. To niewiele pamiętam.
Wasyl.. Idź do szkoły.. Pewnie masz trudności z czytaniem i rozumieniem.. wiem że ludzie.. Od tych telefonów.. To nawet prosty tekst ie potrafią zrozumieć..
Keno.. Wirtual.. 10 losowań stawka 10 5 zakładów.. 1000 zł.. Zwrot.. 1020..no to raz jeszcze ale inny układ końcu.. Na 5 liczb..
Jeleń gdzie taka ładna zieleń.. Pokaże co u mnie odje.. Koło bloków.. Maia być zieleń, krzewy.. A co wyszło..?
No ni ma lipy.. Chyba czas na lotyo z plusem 2..zamuast mini.. Nawet 2 na 5..jak oni to trafiają.. Ok.. Gość z cpn był najbliżej..
jezioro Nekielka...A do domu..masakra..padła może km1 przed domem..8000 km..bateria ostatnie żywoty.. Ale przed ten byłem w lasku Gutowskim..czyli koło 20 km razem..Potem sprawdzę.. Ale nie było za uja 20 km. Koło 15..cis ścięło baterie.. A 32 % pokazywał..
A.. Samochód.. Może jak pada.. Ale taka fajna pogoda.. Jakbym miał 2 dobre nogi.. To rower crossowy.. Fajna sprawa..
Ja myślę o czymś innym.. Kijki.. Plus coś pod nogi.. Kiedys to była deskorolka.. Ale niezbyt bezpieczne.. Trzeba wymyślić inne urządzenie na kołach.. Bezpieczniejsze..

widok z altany koło 18.45
dziś o 0.46 zrobione..szkoda że aparatu nie miałem..
to mało być..zdjęcie
lasek Gultowski..kawałek..
na wtorek będzie sarnina..albo 3