Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 332 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 424 669. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gość z cpn zauważył że się nie poddaje.. Byle mi życia starczyło na te.. Mini..
lampka wina i jedziemy.. Brakuje 1 liczby by się całkowicie zamknęło..
mi się nie przyda.. Sprzedam kumplowi za 10 zł. Niech ma . Dosyć mocny.. 4983..ta czwarta nie kysisoa wejść.. Bo zamykało na 3..ale trochę pobawiłem się.. A.. To trochę chore.. Często te kobiety piszą.. By lajkowac no z tego kasa jest.. Niby facet się napala a tak naprawdę nakręcają spirale.. Polubień.. No tak to wygląda..
Ja nie jeżdżę rowerem a hulajnogi nie zapinam. Koledze się nada.. Zaje mg rower.. Poszukal po 5 dniach. Stary grat..
Jak jest u was.. Przy maszynach.. Bo w jeden budzie anulują.. A w innej trzeba płacić..
Też na grzejniki puściłem.. Wczoraj jeszcze nie było źle.. Ale dziś wiatr.. Hula.. Niczym pijany Mejza po sejmie
Nie brałem zdrapek.. Dziś skromnie.. Mini.. Szyfr rowerowy z wczoraj odwiozłem i zaczepiłem przy ławce.. Ten kogo to jest.. Będzie umiał otworzyć. I sobie zabrać.. Może zgubił.. I sam nie wiedział gdzie
Zawsze trzeba mieć koło 10000 zł w domu.. Na ucieczkę. Czy życie.. Bo jak banki i bankomaty zhakuja.. To czym zapłacicie?
Odłączyłem ładowarkę bo i tak mi odcina ładowanie.. Zielona lampka a 40,3 V i 92 %..
Ja tam wolę zdrowy być.. A kasa? No... Jest potrzebna do życia.. Ale też wszystkiego nie muszę mieć..
Pokaże wam.. Gdzie grzyby rosną.. Naert do lasu nie muszę jechać.. Nie wiem czy jadalne.. Ale jest ich wiele
Same kobiety.. To po trzech możesz leżeć.. Chyba że będą tańczyć w kółeczku..
Rzygać mnie się chce..choć nic nie piłem..
Warta brawo 1 do zera że Stała Stalowa Wola..
Nic nie dosylam
Warta brawo 1 do zera że Stała Stalowa Wola..
Nic nie dosylam
Sama gra.. Ujowa.. Jednak Bartek akurek.. To taka Opoka...
Ale Czesi jak czeski film.. Serc słaby.. Obrona taka sobie.. Za to potrafili atakować..
Ale Czesi jak czeski film.. Serc słaby.. Obrona taka sobie.. Za to potrafili atakować..
22,24,36,41,38,43,42,5,11,19..no na resztę końcówkki profil.. Na 5 ostatnich bo na 14 już zatypowalem..
Czesi to i tak.. Swierzaki.. Skoro USA i Brazylia odpadły..A Oni są.. W najlepszej 4..M.Świata...
Tomcio.i lotto nie podrozeje od 1 pazdżierza Ale 15 % podatek od wygranych zamiast 20 od 2026 roku..
Ja po południu do lasu .Ale wpierw na cmentarz. Zapalić lampkę dziadkom.
Ja przerzucilem się na mini ..Ale widzisz też brakuje w zawsze.. często obok..albo o 2 oczka..jednak tu widzę jakiś sens..
Jutro chyba cpn albo parkowa i 4 mini.. niby blisko byłem.. Ale za 2 na 5 nie płacą..
Jabłko zjadłem.. A tu.. Papieros został w drugiej kieszeni.. trudno.. Może wieczorem
Biedra. 2 dni... Może cos zmienia... Ale zdrowie najważniejsze.. Kasa.. Czy duża czy mniejsza.
Tak sobie mysle..skoribtyle tysięcy ludzi studiuje..
To za kilka lat gdzie 9ni będą praaviwac.... Skoro każdy by chciał rządzić za biurkiem..
To za kilka lat gdzie 9ni będą praaviwac.... Skoro każdy by chciał rządzić za biurkiem..
Jadę po orzechy po 12..biorę jakie lecą.. ze skorupiaki.. W domu przebije.. by nie tracić czasu.
Jutro tylko 3 mini parkowa.. Ograniczam.. Grę.. muszę oszedzac na nową hulajke?
Ja orzechy pozbierałem.. Nie swoje. Ale są za murem.. Przy ulicy.. Koło 3 kg.. Wziale.. Tak jak lecą.. Porem część obrałem ze skorup suchych.. A część była ok.. I do karton.. Jutro na słońce. Dam..
Jakieś są zdrapki ok jak oszukują..
Filmik na yt gość miał.. dwie paczki ..W każdej za 250 zł.. nie wiem jak się nazywa ..Ale 7 trzeba było poszukać..
Pierwsza..strata 130 zł...
Druga były lepsze wydrapane wygrane..więc tylko o 10 zł.. razem..250 zł strat ..połowę wydanej kwoty..Tak was robią w uja..to już wolę te mini se pukać..
Filmik na yt gość miał.. dwie paczki ..W każdej za 250 zł.. nie wiem jak się nazywa ..Ale 7 trzeba było poszukać..
Pierwsza..strata 130 zł...
Druga były lepsze wydrapane wygrane..więc tylko o 10 zł.. razem..250 zł strat ..połowę wydanej kwoty..Tak was robią w uja..to już wolę te mini se pukać..
Nie trawie suszonych grzybów... Ten smród jak to ludzie mogą jeść później..
Byłem w niedzielę.. Kani i kurek oporowo.. Ale Borowików. Mało.. Za to wysyp jest.. Niedaleko m mnie pieczarek.. Jednak póki nie są wyrośnięte.. Niech rosną..
Kto z was gra grubo.. Czyli od 25 zł na losowanie? I jak to się kalkuluje..
Łysy z cpn pytał czy nie szkoda kasy..
A ja na to..nie palę to na granie mam..
A ja na to..nie palę to na granie mam..
Ja tu się głowie.. A lotto centrum.. I te satruszki są poukładane.
Piwo mam.. Ale nie pije.. Bo jeszcze będę jeździł.. a wpaść po piwie.. 1000 zł mandatu do 0.5 a 2500 zł powyżej..
Mnie zastanawia jak trudno trafić 10 na 10 w stosunku do 5 na 5 mini.
Ja próbuje zapoznać.. Słabo to idzie.. Myślę że teraz kobiety patrzą na ten cholerny wygląd.. I wola rozwodników albo pijokow czy nerwusow.. Ale by dobrze wyglądali... A to co w domu się dzieje.. To ich sprawa..a zresztą... Być ojcem i mieć wygląd dziadka.. Zadna atrakcja... Wuja ma tak. Trzecie dziecko.. We wieku 55 lat.. Miał.. Trochę późno..
Kiedy kaski na hulajki.. Znowu kobieta mnie zatrzymała i wyzywała ze kasku nie mam. A ja za stary jestem.. Niech młodzi noszą
prawie 3 mini.. Obok 1
kakło

entliczek pentliczek..kto pożarł serniczek..
37 a39 mogła być ta trojczynka.. A tu.. Lipa..
widać już jesień..
sorry to mój pies pilnuhacy.. to mało byc
cpn kokoszki i lotto plus i mini
każdy chce jeść..
jeszcze jeden ogonek się zagubil
2 połowa meczu..83 % baterii starczy na jutro