Wpisy użytkownika TeoS
Łącznie 359 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 919 438. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja lubię ciasto z jagodami,i odbicie w lustrze Alicji w krainie czarów
Największy stalker tej strony,Watykanista z domu porucznika-modelowego pisze o nowych profilach
Watykanista/to twój nick Waalwijk2 Wszyscy o tym wiedzą,nie wypowiadaj się na temat nicków bo sam ich masz 245
Watykanista,nie obracaj kota ogonem,dostałeś srogą karę na siłowni która bardzo się spodobała twojej osobie,teraz tylko jedno ci w głowie...chcesz namiary na tego trenera.Nici z tego! A jakoś nie miałeś przerażenia kiedy na swoich 245 kontach obrażałeś admina i groziłeś śmiercią innym ludziom,za co pasko zablokował ci setki kont?
Masz jedną taktykę non stop pisania z dwóch nicków jednocześnie aby wywołać sztuczną rozmowę na twoje głupie tematy i aby przynajmniej jeden nick (zawsze twój) bił ci brawa o jaki to jesteś mądry...teraz model89/porucznik...szkoda,że slotów Sim nie wsadzają po 10 do telefonów
slawek,to tylko jeden \\cz()B\\ pod 199 nickami Najnowsze Ratownik-->Karolb--->Watykanista,Czasem kilka dni spokoju,bo i przepustki Brak a może WI-fi ON w zakładzie
Tak jest,trzeba głowę mieć trzeźwą ale czasem lepiej procenty pomagają,a zwłaszcza w czytaniu bredni i bajek jak to Jaś i Małgosia wygrywają co losowanie i skany przemalowane potem wklejają
Raz jest doktorem,potem motorem.Za tydzień wróżką potem rolnikiem i staruszką...a dziś idzie na lody z dziećmi.
Ohoho,,pik pik,i binku,binku sygnał e maila u mnie słychać..dostałem przelew i to ze zdrapki
Z jednego nicku 5 wpisów po sobie to jeszcze ujdzie ale pisanie z dwóch jednocześnie i rozmawianie ze sobą jako osoby z odległych miast to trza mieć zryty łeb jak szczypiornista z Emiratów Arabskich
arczibalik73 - Kogoś innego mam na myśli,twoja osoba mi lata obok talerza swoje stronice raz na jakiś czas napiszesz i tyle
Na wieczór pewniaczki kubraczki,1,4,6,8--+80 specjalna oferta ratownicza od karolka 66
Czas na mnie,Kordianek na flachę przyszedł i razem zagramy w kółko/krzyżyk
Watykanista już pisze z 3 kont i w każdej jest inną osobą....chatawujatoma,Ratownik,Karolb
Ulung+ pokój z ociepleniem od zewnątrz..zryty berecik od strony północnej
Ulung+ pokój z ociepleniem od zewnątrz..zryty berecik od strony północnej
waldus/wszyscy oprócz tego pacjenta...i tak głównie od listopada 2019r po jego wyjściu z zakładu
Ratownik siedzi w chatce wuja toma i ulungi wcina razem z Karolemb
Watykan/ty nawet 'suchacza' nie możesz wyrwać,tylko paintem zmienić obrazki ściągnięte z neta
Od Listopada 2019r został zwolniony po 4 latach,to był początek jego nickowania może chce dojść do 500+