Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 368 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 097 037. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak sobie przeglądam wysokie wygrane w EX losach w Vegas 777 i nie wiem jakim cudem ktoś wygrał 5500 w ten vegas przecież tam jest przedział między 700 a 10.000 może jest tutaj pan właściciel i łaskawie to wytłumaczy jak jest to możliwe 5500 w vegas
Mam pytanie do kupujących Ex losy....
Czy zdarzyło się wam że kupując Ex los np.vegas777 że sprzedawca podczas drukowania losu sprawdza przez chwilę czy coś na nim jest? Zanim wyda wam kupon....
Czy zdarzyło się wam że kupując Ex los np.vegas777 że sprzedawca podczas drukowania losu sprawdza przez chwilę czy coś na nim jest? Zanim wyda wam kupon....
Producenci pchają na Polski rynek syf bez żadnych konsekwencji..Cały czas słychać że cos wycofują....
Wiem że mnie tutaj nie uznajecie i nie gadacie ze mną ale was wszystkich..
Jestem codziennie ale raczej gram w keno niż bywam na chacie...Ale wiem co piszecie codziennie
Dokładnie w tych godzinach lecą porozrzucane potem w ciągu dnia tasiemce
Mnie czasem wpadnie 2500 z Paskowego portfela ale potem spada to do zera
Może podpowiesz mi dlaczego jest tak że jak się wygra np.2500 lub 5000 to potem spadasz do zera w ciągu 3 godzin?
Tak ogólnie jako niezależny bywalec tutaj to uważam że strona chat jak i użytkownicy są ok tylko czasem niepotrzebnie się tutaj kłócicie i obrażacie...To przykry wstyd żeby przez niektórych właściciel musiał policji sie tłumaczyć...
@5 249 955 Jelonek: Nie namawiaj mnie do samobója..
Jak wygram tę kumulację to będę pracował...i jeszcze dam pracę innym
Ja chciałbym zawiadomić że po dzisiejszych przeczytanych postach jutro idę się troszkę podleczyć do psychiatry bowiem śmiech po przeczytaniu niektórych postów mnie nie opuszcza aż do teraz
Problem w tym że moi bliscy sami wymagają psychiatry a nie żebym ja jeszcze szedł do nich po poradę.
Rozumiem ale bardzo chciałem sie tam pokazać nawet za cene 300 zł podatku
@5 274 140 zbigniew g: Już teraz ruzumiem o czym mówisz masz rację wczoraj też miałeś
@5 274 144 zbigniew g: Tylko w tym problem że ja lubię Wrocław...Po odebraniu kasy jest wypad na miasto sklepy ciuchy buty jakaś restauracyjka może i zoo lub inne atrakcje a jest ich trochę których nie odwiedziłem więc przymusowa wizyta w ts i dzień pełen wrażeń we Wrocku jest wskazana
No za prawdę..powiedziałeś że podatku za 6/6 x 2 stawka nie będzie...I faktycznie nie było
3 tygodnie temu odbierałem 2600 w multi 6/6 we Wrocławskim oddziale..Dzisiaj w keno zadziało sie coś co sprawiło że w poniedziałek znowu trzeba odwiedzić oddział Ts

@5 288 642 emerytka 46: 2250 też sie przyda
Wszystko odbywa się kilka minut.Wchodzisz wita cie ochroniarz mówisz że po wygraną ten kieruje cię do kasy tam jest przesympatyczna pani ktora po wypłaceniu przez lottomat każe ci się podpisać z tyłu kuponu.Potem każe ci patrzeć na liczarkę o ile bierzesz pieniądze do ręki.Dziękujesz-wychodzisz i.......Wrocław sklepy galerie stoją przed tobą otworem
@5 289 175 waldus: Ja też -za poprzednią wygraną 2600 kupiłem buty,bluzy spodnie itp..popłaciłem rachunki na przód i jeszcze mi zostało.Nie jestem desperatem żeby wszystko wtopic z powrotem
@5 289 974 zbigniew g:
@5 302 559 Pasko: Trochę przesądzony ten żart.To poważne oskarżenie a nie pryma aprilis ludziom nie trzeba dwa razy mówić..Ja bym się mocno wkurzył jakby że mnie jako dyrektora ktoś zrobił sobie taki żart...
W Hiszpanii i Portugali ktoś zrobił test by sprawdzić jak bardzo ludzie są uzależnienie od cyfrowego pieniądza telefonów facebooka itd.itd..wystarczy wyłączyć prąd...
Nawet jak padnie 5 to i tak bede zadowolony może z 400 zł dadzą
Bardzo ładne zdjęcia z intenetu ktoś ściąga i zamieszcza tutaj.
@5 360 018 Gosia__77: O co chodzi z tymi cyckami?👀
@5 360 039 Sebastian_M: No nie wiem
@5 365 670 Zuzia77:
@5 367 328 Zuzia77: