Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 484 497. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pani lub Pan którzy prowadzą losowania wyrażnie mówią że " w kasecie maszyny losującej znajduje się 80 kolejno ułożonych liczb " czyli gra 80 liczb a nie 65 czy 70 ...mówienie że tych nie będzie albo tamtych to puste sugestie nie dające żadnej pewności...
@4 496 193MojeNumery: Na loda?
A ja poszedłem sobie po 3 żubry i wziąłem sobie 1 extra linie za 10 przychodzę do domu i .....

Najpierw 0 14.00 80 w MM teraz 100 w liniach....Nie wiem coś w lesie zdechło chyba ...
A dlaczego za 5+1 jest 3800000 a za tą samą 5+1 już tylko 1296495?
Ten EuroJack to też widać niezłe kombinacje....Chyba tak ustawione liczby żeby Helsinki zdążyły nazbierać na Armaty pancerne zanim Ruski najedzie Finlandzki kraj
Badania udowodniły że najmniej w lotto wygrywają ci do kościoła chodzą...Mój znajomy nie może wyjść z podziwu jak to jest że ja zawsze coś mam a on nic...Tłumaczę mu że jestem ateistą i wierzę w przypadek a jemu doradzam by skoro wielki wierzący to niech zagra liczbami z księgi liczb co katabas na każdej mszy recytuje to może coś trafi .Posłuchał ...Efekt taki że dzisiaj ma 2000 debetu....
18 milionów to też pieniądz...No chyba że dojdzie do kwoty reparacji żądań Kaczyńskiego od Niemiec wtedy cała moja rodzina pójdzie grać nawet babcia niczy Kiepska na wózku pojedzie nadać zakład
To w takim razie kto dodaje Super szansę -komputer sam to robi?

U mnie tak :
Dzisiaj o 14- 80 zł...W sumie narazie uzbierało się 128 zł.
Do 16 pażdziernika Gram dalej
Niedawno miałem tak że przez 28 losowań było tylko 16 złotych...
Wrocław najbliżej ...A potem będą zakupy,restauracja,zoo itd.itd
Ja lubię Wrocław.2 razy już byłem na Joannitów...Tam jest taka pani w okularach sympatyczna...
Trzeba w życiu umieć kombinować.Być sprytnym.I najpierw dbać o siebie.Wtedy ani inflacja ani bieda się nie tyka
Złodziejstwo polega na tym żeby dac ludziom najpierw jakiś zysk a potem w odpowiednim czasie zabrać wszystko..
Po to wystrzelił kurs franka i dolara aby odwrócić uwagę od złota
Ci na Ukrainie przed wojną co sprzedali hrywny i kupili złoto.To Dzisiaj na świecie mogą się ustawić bo hrywną Ukraińską to sobie można wiecie co.
Specjalnie poprzez wysokie kursy USD CHF I EUR odwraca sie uwagę od złota
A dlaczego nasz rząd się chwali ileż to ma złota ??? Bo oni dobrze wiedzą że złoto to twarda waluta na krytyczne czasy
Ja myślę że jakbym już miał inwestowac w papierowy kawałek papieru to byłby to frank Szwajcarski ale nie dolar ani euro
Jeżli znasz się na kursach to kupuj,sprzedawaj ale wiedz że dzisiaj kursy walut sa sterowane..
Są pewni ludzie na świecie którzy jak tylko zechcą to kazdą walutę sprowadzą do prawie zera
Dolar Amerykański to zawsze miał wysoki kurs przed jakimś kryzysem...
Kiedyś dostałem info z Nasa że mogłem wziąć u dział w ankiecie.Można było polecieć na księżyc tak napisali
Cześć.Nie wiecie dlaczego nie można wysłać multi na 28 losowań tylko na 14 max i Lotto na 10 tylko max na 4?
ciekawe ile dostanę za 11 stopień w EJ ...na dalsze granie będzie może 70 zł?
Do tej pory praca szukała człowieka.Teraz ludzie już zaczynają jej szukać.Skończyło się cwaniakowanie i wybrzydzanie co do wysokiej ceny
W mojej firmie ci co się pozwalniali i do tej pory się naśmiewali.Teraz prosza żeby ich przyjąć chociaż na pół etatu
I wcale to nie zalezy od Ukraińców bowiem w mojej firmie nie mają oni pierwszeństwa.Zresztą podejrzewam że w wiekszości firmach ukraińcy nie sa aż tacy nie zastapieni
Ukraińcy to w Polsce jak chcą podjąć pracę to mają jeszcze wyższe wymagania co do warunków zatrudnienia niż nasi rodacy.Ukrainiec potrafi się cenić i na żadne machloje nie pójdzie tak myslę
Możliwe ja znam kilkoro takich którzy chciali dużo zarobic i wszystko musiało być po ich widzi mi się i legalnie
wujciu przetrzyj sobie swoje musztardówki i sprawdż w słowniku definicję słowa pod rząd
moja firma zajmuje sie sprzątaniem,remontami,koszeniem itd..i nie ma dnia żeby nie dzwoinł ktoś w sprawie pracy dla ukrainy
Ja wykonuję akurat co innego.W mojej firmie każdy jest przydzielony do tego na czym sie zna.Ja zajmuje się akurat porządkowaniem,sprzataniem itd.
21.11 wysłałem extra pensję na ch-trf lottuś wygenerował 2 liczby z 20.11 czyli 13,19 powtórzyły się one na następy dzień wpadło mi 25 zł ( 1 przypadkowa i 2 te powtórzone )
Dlatego ludzie przegrywają bo myślą że wcześniej wylosowanych już nie będzie.A to błąd
Nie..Mam dzisiaj wysokie cisnienie i 3 żubry stoją w kącie i czekaja na lepsze czasy
Spokojnie ja mam tabletki na zbicie ...Tylko jak je biorę to juz piwa nie piję
Sebastian nie martw się.Zaraz zmówię za ciebie 3 zdrowaśki 1 skład apostolski i po 8 godzinach wyjdziesz z otchłani..Daj mi 8 godzin medytacji
Opowiem wam pewną historię.Na pewno wiele osób będzie się z niej śmiać ale myslę że znajdzie się parę osób które w to uwierzą.
Zawsze kiedy śni mi się Gessler to zawsze w następnym dniu i podczas kilku następnych dni też oznacza że nic nie wygram i że będą straty.A ja głupi zamiast uszanować to co podpowiada mi sen to zawsze jeszcze dopalam gazu żeby straty były jeszcze większe....Dzisiaj w nocy sniła mi sie ta najsłynniejsza polska kuchta i tak wziete dzisiaj 3 krzyzówki po 30 zł wszystkie puste keno 5 razy z mnoznikiem -puste MM o 14 stawka 4 puste ....niech pierun strzeli