Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 457 328. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dają zdjęcia butów,poobijanych gęb,kwiatów o elektronarzędziach nie wspomnę......To naprawdę ma tak wiele wspólnego z graniem Lotto że nic tylko grać tymi sposobami...
to niedobrze moja kochana bo znam księdza który odwiedza często kolekturę..Dając na tacę wspierasz hazard
Ja tylko daję 3-5 zł swojej listonoszce jak przynosi jakieś pieniądze...Moja babcia tak zawsze robiła tak się utarło aż do dziś....
co napisałem zawsze życzenia na okno do mikołaja żeby dał mi rower,play station to zawsze babcia wkładała rózgę i 2 czekolady i zawsze powiadała że mikołaj nie ma pieniędzy...chyba babka teleportowała się 19 lat temu w nasze czasy
zawsze mówiła że Żyd miał wszystko a zwykli ludzie nic...Tak sobie myślę że Ts miała na myśli....Babka naprawdę pojęcie o teleportacji tylko że w innym słowa znaczeniu
Jakby nie moja babcia z dziadkiem którzy przybyli z kresów ze Lwowa na ziemie Polskie...I ich wychowanie i dobre rady to pewnie bym dzisiaj w więzieniu siedział....A tak wychowali mnie na dobrego człowieka i za to im
Moja babcia i dziadek mieli nazwisko Schleger a ciotka sneider.
żałuję że do tej pory nie starałem się o więzy rodzinne dzisiaj byłbym Niemcem
nasi dziadkowie amerykańscy to nie to co ci ze wschodu z kresów ze Lwowa
Ci ze Lwowa przeżyli cierpienie głód i poniżenie...I więdzą co to Życie
Żydzi we Lwowie mieli większość i trzeba było ciężko pracować u żyda żeby mieć chleb
mówią że życie zaczyna sie po 40-stce...To teraz powinna wpaść główna w EJ lub Lotto i będę zadowolony
ostatni typ keno został...myslę sobie już koniec więc poszło 1,2,3,4,5 i.....zonk
Wysłałem sobie MM na 28 losowań stawka x 2 na 5 liczb i tak...Dzisiaj 13,19,33,66 i ja 26 oni 27...No ale 40 zł jest ....do 23 czerwca może wpadnie 5
Ja jutro wyjeżdżam rowerem o 4.00 a jeszcze dzisiaj 3 ćwiartka przede mną...
No ja jak już wcześniej mówiłem dzisiaj o 14.00 miałem taką sytuację..Ale wszystko przede mną...Może 5/5 wpadniePanienka weżmie kasę i po chwili pójdzie...Ts też ..Hmmm może i masz rację
Ja kiedyś obstawiałem mecze i zawsze do większej wypłaty zawaliło mi 2-3 mecze uważam że Buk to jest jeszcze gorszy niż Ts
Moja znajoma pracowała w STS i zawsze mi mówiła nie graj w obstawianie meczów.Zobacz ilu tu fra...żeby dużo wygrać musisz więcej typować braknie ci jednego i klapa
Mój znajomy kiedyś obstawił mecze miał do wygrania 20.000 zł ...Biedny czekał na 1 mecz piłki ręcznej Serbia-Czechy ...obstawił Serbię i przegrał...Serbia przegrała ......
A wiedzą że raczej ten kraj nie powinien przegrać ze słabszymi od siebie....
Wystarczy że w Serbii ktoś ustawi mecz na mega pieniądze to wy jako gracze typujący w POlsce leżycie płasko z gòry obstawiając pewniaki
A teraz powiedzcie czy cytujecie z głowy czy czytacie z neta ?
To szacunek bo ja już nie pamiętam lokomotywy oprócz pierwszych kilku słów
Ludzie posiadają różne zdjęcia w komputerach.Czekam okazji az sie tutaj któryś napije i wrzuci swoje zdjęcie nie takie jak trzeba.
wpisz sobie w wyszukiwarce burza dziś net tam pokazują gdzie mniej więcej może padać deszcz
Ja rozumiem że żyjemy w pis państwie policyjnym ale nie dajmy się zwariować...
ja dzisiaj w ostatnim losowaniu 3/6 w lotto ale na dalsze granie będzie....Wszystkie większe wygrane jakie trafiałem do tej pory to tylko i wyłącznie zasługa testera liczb na MP.Po prostu wyszukuję przez 1000 ostatnich losowań jakiś zestaw liczb którego albo nie było albo był dawien dawno obstawiam na kilkanaście losowań i czasem się udaje...
@4 484 461Rrrooobbbeeerrrttt: Jakbym wiedział że tak będzie to było wysłane 5 liczb (bez 39 ) stawka x10 na kilku kuponach Ale wtedy pewnie nie pozwolili by mi wygrać nawet 8 zł.
coś chyba minimalnie jest? Prawda?