Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 218 766. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.

Kupiłem sobie 1 pudełko czekoladek ale ciężko się drapie te "pachnące" losy
chciałbym kupić etui z materiału otwierane od środka na kupony lotto.Pamiętam że W latach 90-tych można było kupić eleganckie takie etui w kolekturach.Przejrzałem wszystkie oferty na olx allegro niestety nigdzie ich nie ma do kupienia.Może ma ktoś do sprzedania?
wygraliście cokolwiek w loteriadzie?
Ja wbiłem po 40 na każde losowanie i nic
Ja wbiłem po 40 na każde losowanie i nic
Ja nigdy w życiu nie będę już sobie pozwalał na jakiekolwiek ocenianie.wpisy tym bardziej kłótnie w necie bo już raz miałem taką sytuację że pewnego słonecznego dnia odwiedziła mnie Policja w domu.Na szczęście skończyło się tylko na pouczeniu i umoralnianiu.
To nie jest powiedziane że za każdym razem będzie zysk...NIE PRZEGRAJ TEGO CO WYGRAŁEŚ -WYPŁAĆ KASĘ I KUP SOBIE COŚ
to zależy w jakich regionach będziesz..W Brzegu w każdej kolekturze wygrywają po trochu

w 1 losowaniu z 28 już jest 4/5 szkoda tylko że ja mam 61 a jest 62
byłoby 700 ... Ale nic jeszcze 27 losowań może będzie....
Ja o ile wiem to w strefie wolnej po przekroczeniu kontroli bezpieczeństwa można sobie kupić kilka butelek wody i spokojnie wnieść na pokład..
Mi kiedyś strażnik na lotnisku kazał oddać butelkę pepsi po czym powiedział że zaraz w strefie wolnej mogę nabyć kilka pepsi i spokojnie wnieść na pokład...Zresztą w samolocie dają wyżerkę i picie...
Przestańcie narzekać.Strona jest własnością Paska i on musi coś robić aby strona reprezentacyjna ( widok chata w tym przypadku ) miał jakiś sens i powagę.
Swoją drogą te codzienne kłótnie,wyzwiska i bezsensowne zdjęcia kwiatuszki brzuszki i zwierzątka przestaje być smaczne.
Swoją drogą te codzienne kłótnie,wyzwiska i bezsensowne zdjęcia kwiatuszki brzuszki i zwierzątka przestaje być smaczne.
Nic nie mogę utrafić w keno na Multipasko.pl bo cały czas wygrane mi sprzątają albo musztarda albo motocykl
musztarda motocykl a nawet coronavirus z wuhan sprzątają wirtualne wygrane w keno co 5 minut na Multipasko.pl .
Powiem wam tak drodzy multipaskowicze.Jeśli nie uwierzycie w magie i nie zaopatrzycie się w talizmany i amulety przyciągające pieniądze lub wygrane to nigdy nic nie wygracie większego..Kupcie sobie talizman fortuny przyciągający wygrane.Nie jest drogi parę złotych kosztuje noście go codziennie na widoku publicznym...Z czasem powodzenie zagości na waszym kuponie..Do tej pory wasza energia błądzi dlatego nic nie możecie wygrać dużego.Zamiast zazdrościć kup sobie amulet na szczęście.
ja noszę talizman i do tej pory jakoś wygrywam.1400 w multi miesiąc temu...tysiąc w kaskadzie ...
Może inaczej....4 razy już byłem w oddziale we Wrocławiu na Joannitów a ty ile razy tam byłeś...Ni razu pewnie...
o wielu zdrapkach gdzie były wygrane po 50-100-200 zł nawet nie wspomnę .Nawet skany dawałem tutaj ale jak ktoś nie wierzy w takie coś to nie ma co przekonywać...
Bóg robi wszystko żeby z człowieka uczynić biedną i uległą szmate
moim zdaniem Bóg zeszmacił świat a wszystko zwalił na szatana...
Ale jest kwestią czasu kiedy Bóg wyląduje w piekle
Ale jest kwestią czasu kiedy Bóg wyląduje w piekle
wiara w Boga przypomina syndrom Sztokholmski o czym stare babcie i dziadkowie wiedzą
gonzaga to kawał chama tutaj zwłaszcza jak się nachleje wtedy wszystkie rozumy zjada
ja się nie cieszę z 25 zł. tylko z tego że trafić wogóle 10 w kaskadzie to jest radość
ja na multi na 28 losowań wydaję więcej niż ten twój pan Kaziu

narazie zwróciła się połowa ale gramy do 21 września -zobaczymy...Dzięki
Dokładnie...Bo nawet jak już nic nie będzie do 21 wrzesnia to potem dopłacę 140 i dalej bedę czekał na 5 / 5 ...1,5,miesiąca temu miałem 5 z 5 stawka x2 nawet skan był tutaj dany i to mnie inspiruje do takiego grania
zostało mi jeszcze 12 losowań...wierzę głęboko że napewno dobiję do 200 zł ( skromnie )
nie chcę jednak pokazywać liczb bo gram dalej....
Ale spokojnie jak po losowaniu Pasko dopisze że Telesfor wytypował 5/5 to wiedzcie że oddział się kłania w odwiedziny bo stawka jest x4
Ale spokojnie jak po losowaniu Pasko dopisze że Telesfor wytypował 5/5 to wiedzcie że oddział się kłania w odwiedziny bo stawka jest x4
powiem tylko tyle raz wpadło 4/5 to jest 4x20=80 i to mnie sporo podniosło
No to ja przestaję grać w takim razie...Bo to jest niemozliwe co się tutaj zadziało jakim cudem
No tak tylko widzisz...jedna liczba na tym kuponie nie odpowiada liczbom typowanej 5 -ki na moim profilu.Stąd masz numery.Jak w profilu padnie 5 to ja trafię ( być może) tylko 4...
Idę zagrać w keno....Bo mam ochotę przygarnąć 7500 zł ..zaraz za chwileczkę za chwilunię
6 pażdziernika kończy się sprzedaż losów pudełko czekoladek...Pozostało 6 z 9 wygranych po 135.000 zł.By się wstydzili zakańaczać sprzedaż gdzie jest jeszcze tyle wygranych...Swoją drogą inteligentny jest komputer który produkuje losy żeby pozostawić 6 zdrapek z głownymi w ostatnich 33 % losów których pozostało...Albo szwindel albo przypadek...
U mnie jest pełno...Ale nie jestem w stanie wszystkich wykupić
Trzeba dać napis żeby wpuszczać tylko w krawatach..Klient w krawacie jest mniej awanturujący się
Nic nie będzie zamknięte...Jest tutaj multum fajnych ludzi i czat ma dla kogo istnieć
I teraz macie jak na dłoni że arczibalik jest chory psychicznie....
A Arczibalik to nie jest czasami nasz Macierewicz ?? On też od kilku lat wygaduje w kółko to samo że na zamach w Smoleńsku wystraczą dowody w postaci latających puszek po piwie i wybuchających parówek.Już go ludzie nie chcą słuchać a on dalej to samo.Trzeba sprawdzić czy czasami IP Arcziego nie jest zarejestrowane na wiejskiej