Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 392 290. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a te typy to zaklinanie rzeczywistości i nieraz się uda jak mnie ostatnio
jesteśmy niewolnikami hazardu i tylko od nas zależy jak się tym bawimy ! ja świetnie a Wasze docinki dają mi jeszcze większy ubaw
u nas juz straż pożarna zamiata szkody... a bylo wesoło jak żyje nie widziałem takich strumieni z nieba
a ja tam loteriady nie odbieram w kolekturze Panie mają takich co hurtem odbierają i bawią się ja nie mnie się nie chce... a autko to takie se losują
Monet nie ja E. dokuczam tylko Ona mnie biedakowi ! co tam u Ciebie?
Panie M. niewiasty z tegoż czata tęsknią za Tobą oj tęsknią cóż-eś ty im poczynił?
nie podpowiadaj mi lepiej bo znowu jakaś nakarmię znienawidzonymi i chryja gotowa...
nie podpowiadaj mi lepiej bo znowu jakaś nakarmię znienawidzonymi i chryja gotowa...
kombinujesz z pewniakami wierzysz że coś takiego istnieje ? Iwonka to czysty przypadek i szczęście!
ja w tym tygodniu całkiem serio doszedłem że nie ma co liczyć na pewniaki moje liczby w ogóle nie zadziałały a te na "trafił" całkiem przyzwoicie się zachowywały czyli nie ma mądrych
Iwonak a pisałem Ci oddaj na "trafił" i niech Ci nie zależy na wygranej! sukces gwarantowany!
Bo Wam się tu wydaje że Wasze zaklinanie "pewniaków" coś daje a to tylko ślepy los!!! i kto ma wygrać ten wygrywa cóż ja należę do szczęśliwców co nie w smak wielu uzytkownikom czatu a szkoda bo to tylko zabawa
albo zgasić światło zasłonić okna i do roboty co by w Zusie przybyło tych na emerytów płacących
tola 6 w 2007 roku prawie 3 mln a potem tak szło zeszły rok tez oki i teraz również
tolu i dlatego jestem kością w niejednym oku ale co mi tam jak określiła Beata nie wszystkich do jednego wora!
Wiesz ja zajmuję się na co dzień wyposażaniem szpitaki przychodni etc ostatnio sprzedawałem tomograf za ponad 2 mln
zresztą tolu mnie chodzi o zabawę to na I miejscu i odskocznię a reszta to...
hm no nie wiem czy miałem takie raczej nie trochę siostra synowie do firmy i jak się tu ze mnie śmieja pomidorowa za 2 zeta w mlecznym uwielbiam
Tylko Wiesz ja gram dla zabawy nie kombinuję pewniaków i najczęściej wygrywam na trafił obstawiam ulubione liczby ale z dużym spokojem
uruchomiliśmy zazdrośników i prześmiewców żeby ich nie zźarła zawiśc koniec
Hartge wygrałeś więcej jak 4 zeta? życzę Ci oczywiście milionów ale przy takim podejściu Masz "marne szanse"
przelewy w moim przypadku na 4 konta bankowe i potwierdzenie przelewu do ręki
to czy oddasz na jakiś cel jest od Ciebie zależne w moim przypadku a jestem w oddziale co jakiś czas nigdy nikt nie nagabywał mnie żebym coś gdzieś wpłacał.
kwoty mniejsze tak w okolicy 150 000pln to w pokoju gdzie jest kasa i pani załatwia tak jak chcesz a takie większe to u pani gł księgowej w pokoju
a kasa ma też taki pokoik gdzie ty stoisz przed okienkiem a kasjerka za szybka a w pokoiku nie ma nikogo innego
ja na palacza w Poznaniu w oddziale odbieram nie ma prócz Pana na parterze obstawy bo i po co
wjeżdża się na plac pod kontrola kamer jest spoko
wjeżdża się na plac pod kontrola kamer jest spoko
pewnie jak większość tu jestem hazardzista tyle że ja wiem co robię
u nas już po burzy ale ostro dawało stray rynek bez ogródków i parasoli
ale pisałem nie ma pewniaków to szczęśliwy traf a pewniaki są zaklinane przez nas i jak padną to dumni jesteśmy
ja gram dla zabawy a Wam życze z całego serca jak najwyższych wygranych i trzymam za wszystkich
Pasko ona nie skończyła czytać a tu....
to te burze tak na Ciebie działają bo o 14 było podobnie
to te burze tak na Ciebie działają bo o 14 było podobnie
wszystkim wygranym tym którzy nie... jutro bedzie lepiej!
Wn kulogra jest laskawa
Wn kulogra jest laskawa
Jesteście spięci? ja na luziku to jest tylko zabawa no a potem może być
no dawać tę kulogrę (cytat Wn) ale jaki wspaniały te kule w rogi nas walą ale nowy tydzień nowe szczęście bule nie był gorszy od poprzedniego
MoccaCaffe nie dziekuje żeby nie zapeszyć Tobie również życzę i nie dziękuj
no własnie ale nie da rady przebić dlatego grać jak najbardziej na miarę swoich możliwości i pamiętać nic na siłę ja mam wtedy najlepsze efekty a jak bardzo chcę to tz pupa